Jump to content



Recommended Posts

Θα έλεγα μέχρι να το δοκιμάσεις Medium rare να  μην βγάλεις συμπέρασμα. Επίσης, ίσως να το δοκίμαζες και σε άλλο μαγαζί.

Και το χθεσινό που ξέχασα να το ανεβάσω ψημένο

 

20190904_160352.jpg

  • Like 4
πριν 24 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Θα έλεγα μέχρι να το δοκιμάσεις Medium rare να  μην βγάλεις συμπέρασμα. Επίσης, ίσως να το δοκίμαζες και σε άλλο μαγαζί.

Και το χθεσινό που ξέχασα να το ανεβάσω ψημένο

 

 

Κοίτα την προηγούμενη φορά που πήγα με ένα φύλο μόνοι μας είχαμε παραγγείλει 2 γιαπωνέζικα ψημένα   Medium Rare, πάλι αυτό με το λιγότερο λίπος μου άρεσε. Όπως και προχθές το 2ρο που ήταν από αυστραλέζικη φάρμα μου άρεσε περισσότερο  

 

Έχει δοκιμάσει κάποιος να ψήσει σε πλάκα Ιμαλαΐων ;

 

 

COOKING-PLATE_Himalayan_Salt-0-8-3-800x8

Μία συσκευασία κοχύλια μεγάλα. Προσωπικά βρίσκω αυτά στον Σκλαβενίτη

https://primogusto.gr/product/conchiglie-grandi/

Υπάρχουν και από άλλες μάρκες

 

Γεμιση: Σπανάκι βρασμένο, στραγγισμένο ΠΟΛΥ καλά, ρικότα, κατικι δομοκου, αλάτι και πιπέρι ανάλογα τα γούστα. Προσωπικά βάζω και λίγο μπουκοβο.

Βραζεις 12 λεπτά τα συγκεκριμένα ζυμαρικά. Ολα λένε στις οδηγίες πόσο πρέπει να τα ψήσεις αν πρόκειται να πάνε φούρνο μετά.

Στο γέμισμα είναι εύκολα και θέλει λίγο σπρώξιμο για να γεμίσουν μέχρι τέρμα πίσω.

 

Σε μία κατσαρόλα σάλτσα ντομάτας. Πάλι τι σου αρέσει.

Εβαλα κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένη πιπεριά, σκόρδο, θυμάρι, βασιλικό, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι

 

Η σάλτσα κάτω, τα γεμισμένα  ζυμαρικά επάνω, παρμεζάνα ή ότι τυρί σου αρέσει και πασπαλίζεις.

Αλουμινόχαρτο και στο φούρνο για περίπου 50-60 λεπτά στους 160.

Μπορείς να βάλεις και κρέμα γάλακτος απλά γίνεται πιο βαρύ.

πριν 7 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Κοίτα την προηγούμενη φορά που πήγα με ένα φύλο μόνοι μας είχαμε παραγγείλει 2 γιαπωνέζικα ψημένα   Medium Rare, πάλι αυτό με το λιγότερο λίπος μου άρεσε. Όπως και προχθές το 2ρο που ήταν από αυστραλέζικη φάρμα μου άρεσε περισσότερο  

 

 

Έχει δοκιμάσει κάποιος να ψήσει σε πλάκα Ιμαλαΐων ;

 

 

 

 

 

COOKING-PLATE_Himalayan_Salt-0-8-3-800x8

Προσωπικά όχι και για να ειμαι ειλικρινής πρώτη φορά την βλέπω :p 

  • Like 1

Πραγματικά ευχαριστώ :)

Μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός θα το δοκιμάσω.

On 9/5/2019 at 10:00 AM, ΓιαγκΤ said:

Κοίτα την προηγούμενη φορά που πήγα με ένα φύλο μόνοι μας είχαμε παραγγείλει 2 γιαπωνέζικα ψημένα   Medium Rare, πάλι αυτό με το λιγότερο λίπος μου άρεσε. Όπως και προχθές το 2ρο που ήταν από αυστραλέζικη φάρμα μου άρεσε περισσότερο  

 

 

Έχει δοκιμάσει κάποιος να ψήσει σε πλάκα Ιμαλαΐων ;

 

 

 

 

 

COOKING-PLATE_Himalayan_Salt-0-8-3-800x8

Το έχω δει στο YouTube αλλα νομίζω πως είναι μούφα όπως το αντίστοιχο αλάτι που μπροστά στο maldon ας πούμε δεν πιάνει μια.

  • Like 1

Μιας κ το φερε η κουβεντα....φαγκρι ενος κιλου.

Προλαβα κ το βγαλα πριν γεμισω τα δαχτυλα με λαδια.

IMG_20190903_202809.jpg

  • Like 7
πριν 4 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Φαγκρί έχω φάει αρκετά χρόνια πριν, μου είχε αρέσει πολύ! :) 

Φαγκρί παίζει πλέον και ιχθυοτροφείου, οπότε είναι εύκολα διαθέσιμο.

  • Like 2
πριν 17 λεπτά, το μέλος minast έγραψε:

Φαγκρί παίζει πλέον και ιχθυοτροφείου, οπότε είναι εύκολα διαθέσιμο.

Είχα φάει σε μια εξαιρετική ψαροταβέρνα στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, πριν 15 χρόνια περίπου.  Δεν ξέρω τι ήταν αλλά ήταν φοβερό το ψάρι. Δεν έτυχε όμως να το προτιμούν σπίτι . 

11 minutes ago, tommybertsen said:

Είχα φάει σε μια εξαιρετική ψαροταβέρνα στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, πριν 15 χρόνια περίπου.  Δεν ξέρω τι ήταν αλλά ήταν φοβερό το ψάρι. Δεν έτυχε όμως να το προτιμούν σπίτι . 

Oτι καλυτερο εχω φαει σε ψαρι!

Αν εχετε φιλο ψαροτουφεκα ειστε τυχεροι!

steiraCapture.PNG

  • Like 5

μόλις ετοιμάσθηκε …….μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας

 1.thumb.jpg.4ef048668b80cce8ecd06bfb698b2ff0.jpg

  • Like 7

Εβγαλα απο την καταψυξη μια μεριδα πεστο, εβρασα μακαρονια, μπηκε grana padano απο πανω, εκανα και ενα παγωτο με κομματια απο μπισκοτο oreo και νομιζω οτι η μερα ηταν ομορφη :D

 

20190912_174935.jpg 20190912_210654.jpg

  • Like 4

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.