Jump to content

Recommended Posts

ωραίος αν και θα προτιμούσα σαλάμι λευκάδος αντί για τσορίθο ή νούμπουλο βέβαια γούστα είναι :D

• Like 1

Σε ποιο από τα 2 enzzo cook bar που βγάζει το Google maps πήγατε?
Στην Πριάμου (Ίλιον) η στην 25ης Μαρτίου (Περιστέρι)?

Sent from my MI PAD 4 PLUS using Tapatalk

Το ίδιο μαγαζί είναι απλά μετακόμισε Κ.Βάρναλη 10 &, 25ης Μαρτίου, Περιστέρι 121 32

• Like 1

γράψε μας κάτι παραπάνω, θέλω να δοκιμάσω από αυτόν (αν είναι στα σύνορα Παλ. Φαλήρου-Ν. Σμύρνης). Αξίζει;

πριν 14 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

γράψε μας κάτι παραπάνω, θέλω να δοκιμάσω από αυτόν (αν είναι στα σύνορα Παλ. Φαλήρου-Ν. Σμύρνης). Αξίζει;

Αξίζει και με το παραπάνω. Δεν έχω πάρει κάτι από εκεί που να μην έχει βγει καλό. Λιβανέζος το έχει, οπότε καταλαβαίνεις.

• Like 4

χορτάτος θα πάει, μπάι δε γουέι, άνοιξε και στην Καλλιθέα, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου στο ύψος των Αγ. Πάντων απέναντι από το Santé, ένα μαγαζί με παραδοσιακές πίτες. Λέγεται Fillo, υπήρχε και στο Σύνταγμα εδ΄ω και κάτι χρόνια, αν σας αρέσουν οι πίτες είναι αρκετά καλό. Κάνουν και διανομή κατ' οίκον στην περιοχή.

Γενικά, πίτες και γλυκά αποφεύγω τον τελευταίο καιρό λόγω θεμάτων στομαχικών και τα τοιαύτα, άσε που κάνω και διατροφή, αλλά για μία φορά, δεν θα πω όχι :) Θα το ψάξω κάποια στιγμή on the way back από την δουλειά ? 

Στα γλυκα γενικα ειμαι δυσκολη μιας και δεν μου αρεσουν. Θα προτιμήσω ενα πιατο με φακες ξερω γω, παρα ενα μουελε σοκολατας.

Το συγκεκριμένο μου αρεσε πολυ. Επιτελους μπακλαβάς χωρις να γευεσαι μονο το σιροπι. Τραγανος, ωραιος και το σιρουπι ηταν οσο επρεπε και με ωραιο αρωμα. Θελω να παω καποια στιγμη να το δω το μαγαζι, μιας κ εγινε delivery σημερα. 

Μου ειπαν οτι εχει και παγωτα, οποτε θα ηθελα να δοκιμασω. @astrolabos εχεις δοκιμάσει παγωτο;

• Like 3

όταν προλάβεις γράψε περί διανομής. Έχει γουεμπ σελίδα (δεν βρίσκω, μόνο ΦΒ) ή παράγγειλες τηλεφωνικά;

8 hours ago, wesker said:

Δεν πεινουσα απόψε....Τσίμπησα....d6351f57eb103fc83172d4ecc266197a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

ωω φιλε... που ειναι αυτο butcher’s?

Μία ώρα πριν, το μέλος fuz10n έγραψε:

ωω φιλε... που ειναι αυτο butcher’s?

Οχι φίλε! Monster Burger, στον Χολαργό!

• Like 1

Αν φάω το παραπάνω για βράδυ, δεν θα κοιμηθώ τουλάχιστον 2 ημέρες. Άσε που θα με στείλει νοσοκομείο at once :hehe: