Jump to content



Recommended Posts

Ουζομεζες.....

IMG_4294.thumb.JPG.49f4f6f4a35ab0a7657fc0d64d6789fb.JPG

 

παξιμαδι,ντοματα, κοπανιστη Μυκονιατικη ,απο σπιτι, [ να ναι καλα  το φιλαρακι στη ναυτιλιακη κ χαλαλι τις ελιες που του χω παει] κολοκυθανθοι ,μεγαλοι, τυφλα να χει ο αστακος, κ  ελιτσες μετα....[ελεγα,κατι λειπει, κατι λειπει....]

Α.... κ σαλαμακι Λευκαδας....

IMG_4296.thumb.JPG.ca12861c4948f49973eac6136a6741cb.JPGIMG_4297.thumb.JPG.dd2311921b103ec471716e6a72b7efa6.JPG

 

Οποτε η κατασταση σηκωνε κ αντιστοιχο ουζο....Αψογο , κορυφαιο, δυσευρετο κ σε αριθμημενες φιαλες καθε χρονια....

Αν πεσει μπροστα σας ποτε παρτε το....κ για του λογου το αληθες...

IMG_4298.thumb.JPG.9780c66091e64b565544437edea5bd10.JPG

1191 / 4795 ....Ξεκαρφωτο, αλλα σχετικο, το ουζο δεν παλιωνει, οποτε αποφυγετε πολυκαιρισμενα μπουκαλια....

 

  • Like 8
πριν 9 λεπτά, το μέλος Highlander έγραψε:

Γιατί ;

Γενικά τρώω μακαρόνια κάθε ένα με δύο χρόνια πολύ δε περισσότερο από φακές, οπότε ρωτάω να μάθω  

  • Like 1
  • Wow 1
(edited)
1 hour ago, ΓιαγκΤ said:

Γενικά τρώω μακαρόνια κάθε ένα με δύο χρόνια πολύ δε περισσότερο από φακές, οπότε ρωτάω να μάθω  

 

Δεν έχω φάει τα συγκεκριμένα, αλλά άλλα όμοια. Η κόκκινη φακή διαφέρει αρκετά από την κοινή και είναι αρκετά αμυλώδης.

Νομίζω θα σου θυμίσει κάτι μεταξύ ζυμαρικού και νιόκι. Πάντως είναι από τα τρόφιμα που είναι δύσκολο να αντιπαθήσει κάποιος, ακόμη κι αν έχει ιδιαιτερότητες στο φαγητό. Το πολύ να σου φανεί αδιάφορο...

Έγινε επεξεργασία από minast
  • Like 2
πριν 3 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Γενικά τρώω μακαρόνια κάθε ένα με δύο χρόνια

 

source.gif

  • Like 3
  • Agree 1
  • Haha 5

όχι μόνο ανά διετία αλλά κι όταν τα φάει ψάχνεται να 'ναι από φακές!

Μπααα,  μπασμάτι αναποφλοίωτο και εκείνο το μαύρο του Καναδά που το πουλάνε σε τιμές για σνιφάρισμα

  • Like 1
πριν 7 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Μπααα,  μπασμάτι αναποφλοίωτο και εκείνο το μαύρο του Καναδά που το πουλάνε σε τιμές για σνιφάρισμα

 

 

Πάρε μαύρο Καλαμάτας. Να προτιμάς τα ντόπια προϊόντα :sarcastic:

  • Like 2
  • Haha 1
Μόλις τώρα, το μέλος astrolabos έγραψε:

 

Πάρε μαύρο Καλαμάτας. Να προτιμάς τα ντόπια προϊόντα :sarcastic:

Τόσα χρόνια γνωριζόμαστε δεν έχεις κάνει νύξη  : /

  • Haha 1
πριν 11 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

Είπα πάρε, δεν είπα "να σου δώσω" ? 

Δεν πειράζει Αντώνη καλή καρδιά …κάτσε και πιέστα μόνος σου  : /

  • Like 1
  • Haha 1
On 6/1/2019 at 8:08 AM, ΓιαγκΤ said:

Γενικά τρώω μακαρόνια κάθε ένα με δύο χρόνια πολύ δε περισσότερο από φακές, οπότε ρωτάω να μάθω  

 

Απλα μου θύμησες αυτό: 

 

On 31/5/2019 at 9:15 ΠΜ, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Τα έχει δοκιμάσει κάποιος ;

 

 

D71oFFCXoAIVC5e.jpg:large

Θα τα δοκιμασω αυριο Γιαγκο. Αν δεν εχεις κανει το βημα θα σου πω εντυπώσεις. 

  • Like 2
πριν 51 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

Πριν δοκιμάσω μακαρόνια από κόκκινη φακή

 

16xcpg.jpg

 

και μετά

 

funny-toilet-paper-in-case-of-diarrhea-a

  • Haha 1

@ΓιαγκΤ

Αρχικα να πω οτι αφριζουν πολυ σε σχεση με τα κλασικα. Οποτε λιγο λαδακι κατα το βρασιμο καλο ειναι για να μην ξεχειλίσει η κατσαρολα. Δοκιμασα ενα δυο σκετα για να δω αν ειναι ψημένα και μου εβγαλαν εντονη την γευση του οσπριου/φακης. Ομως, μολις μπηκε η σαλτσα και το τυρακι ηταν εξαιρετικά και μπορω να πω οτι θα τα ξανακάνω. 

 

20190604_170145.jpg

  • Like 5
πριν 56 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

@ΓιαγκΤ

Αρχικα να πω οτι αφριζουν πολυ σε σχεση με τα κλασικα. Οποτε λιγο λαδακι κατα το βρασιμο καλο ειναι για να μην ξεχειλίσει η κατσαρολα. Δοκιμασα ενα δυο σκετα για να δω αν ειναι ψημένα και μου εβγαλαν εντονη την γευση του οσπριου/φακης. Ομως, μολις μπηκε η σαλτσα και το τυρακι ηταν εξαιρετικά και μπορω να πω οτι θα τα ξανακάνω. 

 

20190604_170145.jpg

 

Το 2021, έτσι; :p 

  • Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.