Jump to content



Recommended Posts

πριν 7 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Νομιζω ο καιρος το ζηταει. Λιγο ακομα και ειναι ετοιμη

 

20181202_142912.jpg

 

1.jpg

 

Καλοφόρετη :hehe: 

  • Haha 5
Μία ώρα πριν, το μέλος eXhale έγραψε:

πενες με αρακα πανσετα κοτοπουλο καροτο,ντοματα κ λιγη κρεμα γαλακτος

home made burger buns 

μικρα ψωμακια με αλλειμενα με σκορδο ριγανη ξερο βασιλικο και βουτυρο

spaghetti meatballs

τουρτα σοκολατας

bollognese με κολοκυθι και φετα

Τωρα θυμηθηκα γιατι δεν μπαινω σε αυτο το νημα... ?

 

@Proteas Λοιπον. Το μουσμουλο με ενδιαφερει εν προκειμενω. Η γευση του πλησιαζει το amaretto? Επειδη ειναι απο κουκουτσια, απο πικριλα πως ειναι? Εχει κρατησει τη γευση του φρουτου? Τι αλκοολ χρησιμοποιησες?

  • Like 1
  • Haha 2
2 hours ago, Simon said:

@Proteas Λοιπον. Το μουσμουλο με ενδιαφερει εν προκειμενω. Η γευση του πλησιαζει το amaretto? Επειδη ειναι απο κουκουτσια, απο πικριλα πως ειναι? Εχει κρατησει τη γευση του φρουτου? Τι αλκοολ χρησιμοποιησες?

 

Μοιάζει με το αμαρέτο, όμως είναι λιγότερο αψύ. Με τις αναλογίες που είδα, μάλλον θα βγει γλυκό για τα γούστα μου. Προσωπικά θα έμενα περίπου στα 500 gr ζάχαρη. Αν θες περισσότερη γεύση μούσμουλου, έχω δει εκδοχή με επιπλέον ~10 μούσμουλα καθαρισμένα, που βοηθούν και με τα φυσικά τους σάκχαρα, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.

 

Επειδή κι εγώ φοβάμαι την πικράδα της φλούδας των κουκουτσιών, είμαι της σχολής που τα θέλει να αποξηραίνονται μερικές μέρες στον ήλιο και να αποφλοιώνονται πριν μπουν στο βάζο.

 

Εδώ σε όλα τα λικέρ παραδοσιακά μπαίνει ρακή, αλλά πρακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα αποστάγματα με ουδέτερη γεύση.

  • Like 1
  • Agree 2
(edited)

Φερνει στην γευση του αμαρετο ναι, αν για τα γουστα καποιου ειναι πολυ γλυκο η βαζει λιγοτερη ζαχαρη η παραπανω βοτκα.

Πικρα οχι δεν ειχα στην γευση του γιατι τα ειχα πλυνει - καθαρισει  καλα. Και αυτο που λεει ο acct για την αποξηρανση ισχυει

μπορεις να βαλεις τα κουκουτσια σε τουλι και τα αφηνεις στον ηλιο για μερικες ημερες ετσι το κανει μια φιλη μου.

 

Ναι εχει κρατησει την γευση καταλαβαινεις κατευθειαν οτι ειναι μουσμουλο και απο αλκοολ βαζω η βοτκα η τσιπουρο.

Έγινε επεξεργασία από Proteas
  • Agree 1

μπουτια κοτοπουλου σε μειγμα γκαραμ μασαλα πιπεριες και πατατες

κολοκυθο κεικ με κολοκυθι φετα δυοσμο κρεμμυδι σκονη μαργαρινη γιαουρτι και ξυσμα λεμονιου

και μπαρες με βρωμη και σοκολατα

dsadsasad.JPG

dsfdsgsd.JPG

dasdasdsa.JPG

dsffsdfgsd.JPG

  • Like 8
  • Wow 1
πριν 13 ώρες, το μέλος eXhale έγραψε:

μπουτια κοτοπουλου σε μειγμα γκαραμ μασαλα πιπεριες και πατατες

κολοκυθο κεικ με κολοκυθι φετα δυοσμο κρεμμυδι σκονη μαργαρινη γιαουρτι και ξυσμα λεμονιου

και μπαρες με βρωμη και σοκολατα

dsadsasad.JPG

dsfdsgsd.JPG

dasdasdsa.JPG

dsffsdfgsd.JPG

Απλά και καθημερινά ? 

  • Haha 2

Ετοιμασου για μισο like απο καποιον που μισει τα μακαρονια ονομα δεν λεω να το βρειτε μονοι σας :hehe:

Εμένα λες;

Έφτιαξα μια μπριζόλα κι εγώ την Κυριακή και τη συνόδευσα, όχι με μακαρόνια, αλλά με καλαμάκια κοτόπουλο και 2 μπιφτέκια.

  • Like 3
  • Haha 1
πριν 2 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε:

Εμένα λες;

Ναι :lol: Διαβαζω το νημα απο την αρχη γιατι μαζευω τις συνταγες για να φτιαχτει θεμα με συνταγες only.

Το τι εχουν δει τα ματια μου ειναι να κανουμε και αλλο θεμα ξεχωριστα. Τυφλα να εχει το Ανεκδοτα και Αστεια :hehe:

  • Like 3

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.