Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Το ελαφρυ δε ξερω που είδες :p

 

 

On 19/02/2018 at 11:24 ΜΜ, το μέλος Seafalco έγραψε:

Σωστό και αυτό ! :)

Το μαγαζί είναι αυτό : https://www.facebook.com/pg/tokoutoukimoschato/photos/?ref=page_internal

Είχα να πάω κάνα χρόνο, ίσως κάτι άλλαξε, τα γνωστά πρόσωπα δεν ήταν εκεί.

Το σημερινό ήταν καθαρά θέμα οργάνωσης και πρόβλεψης -φάνηκε και στο service-, δεν ξέρω τι έτρεξε.

Ευτυχώς το φαγητό - με κάποιες παραλλαγές στην μαγειρική-  ήταν όπως το ήξερα, σαφώς πάνω από το μέσο όρο,  με  αρκετά πιάτα πολύ καλά και κάποια εξαιρετικά! :)

Αν αξίζει να το δοκιμάσετε . . . θα έλεγα χωρίς επιφύλαξη, ναι !

Απλά  -για να κρατάμε και κάποια πισινή μετά τα σημερινά!- φροντίστε να το κάνετε κάποια μέρα που δεν θα γίνεται . . . πατείς με, πατώ σε! :p

Στελιο επειδη με ξερεις! Να παω ή να μη παω; :p

 

Link to comment
Share on other sites

πριν 48 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε:

IMG_2410.thumb.JPG.d6b97526da5aa98a0ae19df052e6632f.JPG

ΟΥΖΟ POWER!!!!!!!!!!!!!

Μεζεδακι ...παξιμαδι με φρεσκο λαδι, ντολμαδακια,πικλες,σαλαμι Λευκαδας κ κοπανιστη Μυκονου...

Ειχα να πιω ουζο αρκετα χρονια, αλλα οι κακες εργαλειοπαρεες μου το ξαναθυμησαν!!!!!!!!!!!:p 

Η κοπανιστη απιστευτη...αν οι Γαλλοι ειχαν δοκιμασει το συγκεκριμενο τυρι δεν θα ξαναβαζαν στο στομα τους ροκφορ...

Ούζο Μυτιλήνης δεν έχει; Μόνο τότε είναι πλήρες το μενού;).

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 21 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Ούζο Μυτιλήνης δεν έχει; Μόνο τότε είναι πλήρες το μενού;).

Προτεινε μερικα να μαθαινουμε κ μεις.:)

 Ενα  Πλωμαριου Γιαννατση  100% αποσταξης εχω, να τ ανοιξω???????:lol:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 2 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε:

πες για το σαλαμάκι λίγο στέλιο...

Πας σ ενα σκλαβενιτη η βασιλοπουλο ,παιρνεις ενα , το δοκιμαζεις  κ σου λυνονται ολες οι αποριες!!!!!!!!!!:)

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Προτεινε μερικα να μαθαινουμε κ μεις.[emoji4]
 Ενα  Πλωμαριου Γιαννατση  100% αποσταξης εχω, να τ ανοιξω???????[emoji38]
Σαν το Πιτσιλαδή κανένα....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Μία ώρα πριν, το μέλος Stelios13 έγραψε:

Προτεινε μερικα να μαθαινουμε κ μεις.:)

 Ενα  Πλωμαριου Γιαννατση  100% αποσταξης εχω, να τ ανοιξω???????:lol:

Άσε του Πλωμαρίου (όχι του Βαρβαγιάννη). Δεν κάνει. 

Φήμη/Πιτσιλαδή/Γιαννατσή/Βαρβαγιάννη μπλε.

Στην υγειά σου;).

  • Like 2
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Άσε του Πλωμαρίου (όχι του Βαρβαγιάννη). Δεν κάνει. 

Φήμη/Πιτσιλαδή/Γιαννατσή/Βαρβαγιάννη μπλε.

Στην υγειά σου;).

Eπειδη εχω ψιλοαγνοια στο θεμα ουζο, κοιταζω να ναι αποσταξης 100% , ξερω οτι το χιωτκο γλυκανισο ειναι το καλυτερο κ οτι ,λογω καταγωγης, οι πολυ παλιοι Γυθειατες το επιναν μονο με λιαστο,ψητο χταποδι,[εκοβαν το πλοκαμι, εριχναν αντιστοιχο λεμονι με το ζουμι του χταποδιου κ εριχναν το μιγμα αυτο μεσα στο σκετο ουζο τους]...

Προτασεις απο παλιους συντοπιτες σου εκει ευπροσδεκτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Στην υγεια οοολου του κοσμου ,γιατι ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 34 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε:

Eπειδη εχω ψιλοαγνοια στο θεμα ουζο, κοιταζω να ναι αποσταξης 100% , ξερω οτι το χιωτκο γλυκανισο ειναι το καλυτερο κ οτι ,λογω καταγωγης, οι πολυ παλιοι Γυθειατες το επιναν μονο με λιαστο,ψητο χταποδι,[εκοβαν το πλοκαμι, εριχναν αντιστοιχο λεμονι με το ζουμι του χταποδιου κ εριχναν το μιγμα αυτο μεσα στο σκετο ουζο τους]...

Προτασεις απο παλιους συντοπιτες σου εκει ευπροσδεκτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Στην υγεια οοολου του κοσμου ,γιατι ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο....

Το καλύτερο γλυκάνισο φτιάχνεται στο Λισβόρι Λέσβου.

Το καλύτερο ούζο είναι αυτό της Μυτιλήνης. Όχι επειδή μένω εδώ. Αντικειμενικά μιλώντας. 

Από μεζέδες, τώρα, οι επιλογές είναι πολλές. Σουπιές τηγανητές, σβησμένες με ξύδι, χταπόδι ξυδάτο ή ψητό, ντόπιες ελιές, λαδοτύρι ντόπιο με πικάντικη γεύση ή τυρί βουτηγμένο σε ντόπιο ελαιόλαδο (6μηνης ωρίμανσης, το τυρί εννοώ), το οποίο παίρνει ένα ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα και πλούσια γεύση. Υπάρχουν και άλλοι μεζέδες, αλλά σου αναφέρω κάποιους πολύ συνηθισμένους.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το καλύτερο γλυκάνισο φτιάχνεται στο Λισβόρι Λέσβου.
Το καλύτερο ούζο είναι αυτό της Μυτιλήνης. Όχι επειδή μένω εδώ. Αντικειμενικά μιλώντας. 
Από μεζέδες, τώρα, οι επιλογές είναι πολλές. Σουπιές τηγανητές, σβησμένες με ξύδι, χταπόδι ξυδάτο ή ψητό, ντόπιες ελιές, λαδοτύρι ντόπιο με πικάντικη γεύση ή τυρί βουτηγμένο σε ντόπιο ελαιόλαδο (6μηνης ωρίμανσης, το τυρί εννοώ), το οποίο παίρνει ένα ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα και πλούσια γεύση. Υπάρχουν και άλλοι μεζέδες, αλλά σου αναφέρω κάποιους πολύ συνηθισμένους.
Πατρίδα... Με τις μυρωδιές και τις γεύσεις σου...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 7 ώρες, το μέλος AlexanderK έγραψε:

Πατρίδα... Με τις μυρωδιές και τις γεύσεις σου...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 

Κατέβα να πιεις κανένα ουζάκι. Μην μένεις στις μυρωδιές μόνο;).

πριν 8 ώρες, το μέλος f117 έγραψε:

@DEADLAZARUS λάδι από Μεσσηνία άντε και Σπάρτη ... Κορωνεϊκη ποικιλία :D 

όλα τα άλλα είναι για τα vw :p:p

Σωστός, αλλά και το ντόπιο λάδι είναι αξιολογότατο. Ειδικά αυτό που βγάζουν ιδιώτες, καθαρά για την κάλυψη των οικογενειακών τους αναγκών, είναι εξαιρετικό.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.