Jump to content



Recommended Posts

όλα καλά και τέλεια...αυτή την ριμάδα την ρόκα γιατίι.... μαρουλάκι παρακαλώ...και baby μάλιστα... 

Κοτσάνια η ρόκα και πίκραααα ... μπλιαξξξξξξξξξξξξ

  • Like 1
  • Haha 1
πριν 20 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε:

όλα καλά και τέλεια...αυτή την ριμάδα την ρόκα γιατίι.... μαρουλάκι παρακαλώ...και baby μάλιστα... 

Κοτσάνια η ρόκα και πίκραααα ... μπλιαξξξξξξξξξξξξ

Εδώ ρε συ πήγε έξω για φαγητό και πήρε φάβα :p

  • Haha 3
(edited)
πριν 20 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Εδώ ρε συ πήγε έξω για φαγητό και πήρε φάβα :p

κάποιο λάκκο έχει η φάβα.:p  

Δεν ξέρετε να φάτε.

Έγινε επεξεργασία από Lakisss
  • Like 3
  • Haha 1
πριν 11 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Τώρα έχει :p

lakofav.jpg

 

Και με μαστοριά ριζοκομμένος ! ! ! :T: 

:hehe:

πριν 56 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε:

Κοτσάνια η ρόκα και πίκραααα ... μπλιαξξξξξξξξξξξξ

Βρε άσε μας να βοσκήσουμε ό,τι θέλουμε  ! ! !

20180122_153709r.jpg

 

:hehe:

 

 

 

  • Like 5
  • Haha 2
(edited)

έεεε...έεεέρχεται!!

 

 

Κρεμμύδια στο μπέντερρρρ

 

IMG_20180128_112638.jpg

IMG_20180128_112618.jpg

IMG_20180128_112717.jpg

 

Αφού έχει ζεσταθεί το λάδι τα πετάμε μέσα μέχρι να αλλάξουμε χρώμα ανακατεύοντας τα!

Σωτάρουμε το λένε οι μάγειροι

 

IMG_20180128_112912.jpg

 

Βάζουμε τον κιμά μας

IMG_20180128_113000.jpg

 

Τον αφήνουμε και αυτόν να ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ μέχρι να γίνει άσπρος απο κόκκινος, πάλι ανακατεύοντας....

IMG_20180128_113532.jpg

 

Σβήνουμε με ούζο γιατί δεν έχουμε κρασά.

IMG_20180128_113613.jpg

 

Πούμαρο!!! Δεν τρίβουμε ντομάτα αληθινή γιατί βαριόμαστε :D

IMG_20180128_113728.jpg

 

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΜΕΣΑΑΑΑ!!!

IMG_20180128_113857.jpg

 

ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ - ΡΙΓΑΝΙ

IMG_20180128_114029.jpg

 

Πολύ ΛΙΓΟ κανέλλα!

IMG_20180128_114338.jpg

 

ΥΠΟΜΟΝΗ...στο χαμηλό με κλειστό καπάκι...

ΑΑΑ!! βάζουμε και λίγο νερό μεσα.....

IMG_20180128_114237.jpg

Έγινε επεξεργασία από f117
  • Like 8
πριν 24 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε:
Spoiler

 

έεεε...έεεέρχεται!!

 

 

Κρεμμύδια στο μπέντερρρρ

 

IMG_20180128_112638.jpg

IMG_20180128_112618.jpg

IMG_20180128_112717.jpg

 

Αφού έχει ζεσταθεί το λάδι τα πετάμε μέσα μέχρι να αλλάξουμε χρώμα ανακατεύοντας τα!

Σωτάρουμε το λένε οι μάγειροι

 

IMG_20180128_112912.jpg

 

Βάζουμε τον κιμά μας

IMG_20180128_113000.jpg

 

Τον αφήνουμε και αυτόν να ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ μέχρι να γίνει άσπρος απο κόκκινος, πάλι ανακατεύοντας....

IMG_20180128_113532.jpg

 

Σβήνουμε με ούζο γιατί δεν έχουμε κρασά.

IMG_20180128_113613.jpg

 

Πούμαρο!!! Δεν τρίβουμε ντομάτα αληθινή γιατί βαριόμαστε :D

IMG_20180128_113728.jpg

 

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΜΕΣΑΑΑΑ!!!

IMG_20180128_113857.jpg

 

ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ - ΡΙΓΑΝΙ

IMG_20180128_114029.jpg

 

Πολύ ΛΙΓΟ κανέλλα!

IMG_20180128_114338.jpg

 

ΥΠΟΜΟΝΗ...στο χαμηλό με κλειστό καπάκι...

ΑΑΑ!! βάζουμε και λίγο νερό μεσα.....

IMG_20180128_114237.jpg

 

 

 

  • Like 1
  • Haha 1
(edited)

έγινε ο κιμάς..... 

κατσαρόλα-νερο-λιγο λαδι-αλάτι και όταν κοχλάξει το νερο βάζουμε τα μακαρούνια για 14 λέπτα.

Ανακατεύουμε άνα 4 λεπτά λίγο και στο τέλος πρίν τα βγάλουμε ένα ανακάτεμα ακόμα....

Σούρωμα... και μετά παλι στην κατσαρόλα τα μακαρόνια οπου έχουν βάλει ίσα να καλυφτεί ο πάτος λάδι....ένα ανακάτεμα να τσιτσιρισουν και μετά έξω!

Μετά μυζήθρα στον πάτο του πιάτου...μακαρόνια...μυζήθρα...μακρόνια...κιμάς και μετά μια ιδέα μυζήθρα απο πάνω! 

Έγινε επεξεργασία από f117
  • Like 2

 στο Άργος έχουμε μυζηθρα για τριψιμο για μακαρονια που δεν εχει προηγουμενο. και το κεφαλοτυρι ωραιο. το καλύτερο που έχω βάλει νομιζω ειναι γραβιερα ναξου. Μου αρέσει βεβαια πολυ η παρμεζανα και στα μακαρονια με κιμα συγκεκριμενα το ρεγκατο.

  • Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.