Jump to content

Recommended Posts

Κουνέλι με πατάτες στο φούρνο. Σα να λέμε τσάμπα το κουνέλι. Ρε σαν το κουνέλι στιφάδο εχει; amateurs.

• Like 1
πριν 59 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Κουνέλι με πατάτες στο φούρνο. Σα να λέμε τσάμπα το κουνέλι. Ρε σαν το κουνέλι στιφάδο εχει; amateurs.

@karmen1983  Αγάπη,  πες ότι έβαλες και σκορδάκι μέσα στο κουνέλι και άσε τους να λένε! ! ! :p

• Haha 1
πριν 6 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε:

ΕΕΕΤΤΣΣΣΣΙιι, πολυ αδικο και κριμα. ΑΝ ημουν το κουνελι θα ενωνα τα κομματια μου σαν τον terminator και θα σε πλακωνα στις σφαλιαρες. Το κουνελι θελει 2 κιλα κρεμμυδια και μπολικη σαλτσουλα. ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ λεμε. 

• Like 1

Μπας και το μπερδευετε με το λαγο; :p

Ρε αντε να δειτε απο ποια μερια του φορουμ ερχομαι :hehe:

• Like 1

Δε κάνω λάικ @karmen1983... Είχα κατοικίδιο κουνελάκι όταν ήμουν μικρή και δε μπορώ να τα βλέπω στη γάστρα/κατσαρόλα/ταψί κλπ.....  :p

• Haha 2

όχιιιιιιιιιιι.....

Αυλώνα-τεθωρακισμένα... Καύσωνας - Λιοπύρι...εχουμε κάνει το στρατέποδο πανω κάτω στο τρέξιμο και γω δεν ξέρω πόσες φορές...ερχεται η ωρα του φαγητού...μουσκεμα στον ιδρώτα πίνεις νερα να συνέλθεις και σου σερβιρουν ζεστή κοτόσουπα!!! ημαρτον....

• Haha 1
πριν 2 ώρες, το μέλος sstav έγραψε:

όχιιιιιιιιιιι.....

Αυλώνα-τεθωρακισμένα... Καύσωνας - Λιοπύρι...εχουμε κάνει το στρατέποδο πανω κάτω στο τρέξιμο και γω δεν ξέρω πόσες φορές...ερχεται η ωρα του φαγητού...μουσκεμα στον ιδρώτα πίνεις νερα να συνέλθεις και σου σερβιρουν ζεστή κοτόσουπα!!! ημαρτον....

Το ζεστό σε δροσίζει καλύτερα από το κρύο

On 11/26/2017 at 1:11 ΠΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Μα δεν είπα ότι έχει η Μασίνα πολλές πατάτες παρόλο που είναι υπέρ αρκετές για το μέγεθος του τυλιχτού.

Είπα κυρίως ότι μου αρέσουν περισσότερο από πολλά εκεί έξω (δεν είναι προτηγανισμένες). Πολλές έχει η πικάντικη στοά και κάνα δύο ακόμη.

ΥΓ: Σταθερή αξία, από άποψη γεύσεων προφανώς

σουβλάκι χαροκόπου φάε και άσε τα άλλα :p