Jump to content

Recommended Posts

Γευμα για vegan σήμερα. Επιτέλους βρήκα και λίγο χρόνο να μαγειρέψω κάτι της προκοπής μιας και η διατροφή μου έχει πάει κατά διαόλου τελευταία.

Κουνουπίδι με πράσο που μου το θύμισε ο Στέλιος, ντολμαδάκια και φάβα :D

Ψωμί από το μαμά ψωμί στο κουκάκι, που όποιος δεν έχει πάει και είναι κάπως κοντά, καλά θα κάνει να κάνει ένα ντου... Και σε λιγάκι θα ετοιμαστεί και η σαλάτα και είμαστε έτοιμοι!!!

20171111_134522.jpg20171111_134527.jpg20171111_140703.jpg20171111_141031.jpg

• Like 7

Χαχαχαχαχα ! ! ! !

Αγάπη, θόλωσε το μάτι σου από τα έτοιμα κρεατικά και είπες να έρθεις στα ίσα σου ε! :T:

Καλή ξεκούραση και καλή χώνευση, γιατί από όρεξη -με τέτοιο φαγητό!- ανάγκη ευχών, δεν έχεις ! :D

• Like 1
πριν 1 λεπτό, το μέλος eXhale έγραψε:

23514802_10213210037859214_1882351530_o.thumb.jpg.ae67f1586c261a32278db1d71b9645e4.jpg

Θα σε παρακαλούσα αν δεν είναι δύσκολο να μας βάζεις και μία περιγραφή...κοίτα βραδιάτικα....τώρα τι είναι αυτό?

• Like 2

Κεφτεδες τηγανιτοι με σαλτσα δεμενη απο αλευρι κοκκινο κρασι και ζωμο κοτοπουλου πανω σε μπασματι βρασμενο σε δεντρολιβανο δαφνη αλατι πιπερι λιγο ζωμο κοτοπουλου και 2 φλουδες λεμονιου

• Like 4

Έτσι!  Δώσ' του να καταλάβει Αγάπη ! ! ! :D

Γιατί από αύριο θα ενσκήψουν πάλι τα έτοιμα ! 

Εκτός κι αν κράτησες καμια΄μερίδα και για αύριο ! :)

• Like 1
πριν 2 ώρες, το μέλος Seafalco έγραψε:

Εκτός κι αν κράτησες καμια΄μερίδα και για αύριο ! :)

Ε όχι λολ περίσσευμα απο χθες ήταν και απλά το ξαναζέστανα :)

Η παρέα που μόλις έσκασε μύτη, είπε να με γλυκάνει κιολας :p (ασχετα που μονο εγω δε θα φάω :hehe: )

lemon pie kosmidis.jpg

• Like 4
  • Haha 1
  • Sad 1