Jump to content



Recommended Posts

Γιατί τονίζεις το προσεκτικά; Επίσης το ψωμί το βάζεις πάνω σε αντικολλητική λαδόκολα ή κατευθείαν στο ταψί;

Γιατί εφόσον έχει ξαναφουσκωσει, αν κλείσεις πχ δυνατά την πόρτα του φούρνου η αν καταλαθος χτυπήσεις το ταψί στη σχάρα, θα φύγει όλος ο αέρας του ζυμαριου. 

Εγώ βουτυρωνω και αλευρωνω το ταψί και τα βάζω κατευθείαν εκεί. Δε χρησιμοποιώ λαδόκολλα. 

  • Like 3
23 hours ago, astrolabos said:

Συγκρίνεις τη βούρτσα με τη Λούτσα :p 

 

Έχεις δίκιο. Η μητέρα μου συνέχεια φτιάχνει σπιτικό ψωμί, ολικής αλέσεως και όσο να 'ναι το έχω μπουχτίσει.

5 hours ago, Olianna said:

Γιατί εφόσον έχει ξαναφουσκωσει, αν κλείσεις πχ δυνατά την πόρτα του φούρνου η αν καταλαθος χτυπήσεις το ταψί στη σχάρα, θα φύγει όλος ο αέρας του ζυμαριου.

 

Πιστεύω είναι λίγο υπερβολή αυτό. Εγώ πχ χωρίζω τη ζύμη στο τέλος και σουλουπώνω/στρογγυλεύω λίγο τα 2 κομμάτια και πάλι ξεχειλίζει από το ταψί.

Αλλιώς αντί να "Αφού φουσκώσει, για 30 δευτερόλεπτα ξαναζυμώνουμε για να φύγει ο αέρας" θα του 'ριχνες μια καρατιά και έτοιμο για το δεύτερο φούσκωμα. :D

(edited)

                      για την λιγούρα κάτι ελαφρύ

                                             :OO:

22141089_903070803200500_44209376951719558_n.thumb.jpg.45b902f633c7e8eb444d26919f24f0c9.jpg

                                      :hehe:       :hehe:

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 5
  • Wow 1
21 hours ago, spH3RiCal said:

Katsudon - οτι δεν εχει σε εμφανιση το εχει σε γευση :p

Katsudon.jpg

Και τι ακριβώς υλικά έχει;

Νόστιμο φαίνεται.

2 hours ago, Olianna said:

Σα να φούσκωσε το ζυμαράκι μου!!! 

IMG_20171008_103659.thumb.jpg.57ace3475759c16822e5cd826321ebb1.jpg

Έτοιμα για το φούρνο!! 

IMG_20171008_104221.thumb.jpg.ce3e1b40ac4d1aeceb0c3a7fcff5de88.jpg

 

Πέρνα και στο παρασύνθημα τώρα (φωτό όταν βγουν από το φούρνο).

 

@karmen1983 όταν δοκιμάσεις, πες για το ψωμί, γιατί δε μας βλέπω να το κόβουμε πριν το βράδυ το δικό μας καρβέλι! :p
 

Πολύ καλό αν και το προηγούμενο ήταν ένα σκαλοπάτι πιο πάνω.

Πάντως εμείς φαγαμε το ένα :hehe: 

  • Like 1

ναι, ε;; 
ααα θα πάω να πάρω ξανά αλεύρι από το φούρνο... πφφφφ 
και μου φάνηκε οτι αυτό μου φούσκωσε καλύτερα..
Οκ, λοιπόν! Δε θα επαναληφθεί :p

 

  • Haha 1

Βρε εξαιρετικό είναι και αφράτο και τραγανό ταυτόχρονα αλλά ναι να πάρεις αλεύρι από το φούρνο next time.

Το προηγούμενο ήταν ΘΕΪΚΌ απλά :D 

  • Agree 1

Σήμερα θέλαμε burger σπιτικό. Αμ πως. Δε βρήκαμε ψωμάκια (δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα βασικά), οπότε βολευτήκαμε με σάντουιτς σε πίτα Κυπριακή. 

Από ένα μπιφτεκάκι (κομμένο στα 2 για να φτιάξουμε 2 σαντουιτσάκια)  γιατί είμαστε και λιτοδίαιτοι :hehe: 

 

20171008_145427.jpg20171008_145420.jpg

 

20171008_152212.jpg20171008_153119.jpg20171008_153124.jpg20171008_153136.jpg

 

  • Like 5
πριν 12 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

20171008_153124.jpg

 

Μπα; τρώμε κόκκινο μπιφτεκάκι αλλά όχι μοσχαρίσια; :p

 

Τι είστε εσείς εκεί στα βόρεια ρε φίλε πολύ παράξενος λαός :p:hehe: 

  • Like 1
  • Haha 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.