Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Επειδη  περυσι δεν προλαβα να μαι κατω στον τρυγο, κρατηθηκε μουστος στην καταψυξη κ φτιαχτηκε ετεροχρονισμενα το εδεσμα....Μουσταλευρια! Απο θεμα γευσης,υφης πυκνοτητας  κ νοστιμιας ουδεμια σχεση εχει με την καλυτερη που εχω βρει κ δοκιμασει η εχω φτιαξει στην Αθηνα με αγορασμενο μουστο.

IMG_1680.thumb.JPG.db9919c20ffc3753de1b39400bc4488d.JPGIMG_1681.thumb.JPG.bc927187a5c9347b6d6697745b084786.JPG

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Στέλιο, τι  μου θύμησες τώρα!

Μουσταλευριά στεγνωμένη για να κόβεται κομμάτια και μετά ξεραμένη, ήταν το παιδικό μου έδεσμα και ένα μέρος από το σχολικό κολατσιό!

Δυο ξερά σύκα και τρία κομμάτια μουσταλευριά, σε κρατάγανε μια χαρά μέχρι το μεσημέρι ! :D

Άμα έπαιζε και καμιά σταφίδα σουλτανιά με αφράτο στραγάλι, γινόταν πανηγύρι ! :p

Αλλά αυτό που ακόμα έχω στο μυαλό μου είναι τα χαρούπια . . . όταν τα μαζέψεις τη κατάλληλη εποχή και πριν στεγνώσουν . . . "τύφλα" να χει η σοκολάτα !  :hehe:

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.