Jump to content



Recommended Posts

20 minutes ago, xkabamarux said:

Δεν θυμαμαι, δεν πληρωσα εγω. Παντως ηταν πολυ νοστιμα. 

 

Όσο νόστιμα και να ήταν, αν έκαναν 5 ευρώ το κομμάτι, άστο καλύτερα...

  • Like 2
(edited)
On 3/12/2016 at 10:31 PM, Papakitou said:

Live ανταπόκριση


bd01bd3992c07ff9e711ff0568ad022a.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
 

 

δάκρυσα με τόσα ψητά ρε μαμώτεν,μην τα βάζετε έτσι φάτσα ρε ,θα πάθουμε τπτ  :noexpression:

Έγινε επεξεργασία από wrong method
πριν 14 λεπτά, το μέλος wrong method έγραψε:

 

δάκρυσα με τόσα ψητά ρε μαμώτεν,μην τα βάζετε έτσι φάτσα ρε ,θα πάθουμε τπτ  :noexpression:

Τυχερος εισαι που δεν εισαι εκει περα :hehe::p 

1 hour ago, astrolabos said:

fixed

φρόνιμα Τόνι γιατί θα απαγγείλω εδώ ένα από τα ποιήματά σου και θα γελάσει και το παρδαλό αρνί και κάθε αρνί  :bleh:

 

 

(edited)

Μανιταρια φρικασε για σημερα με σπιτικο ψωμι ολικης. Μια χαρα ηταν. :)

 

Δεν ειναι δικη μου η φωτο αλλα ετσι ειναι το τελικο αποτελεσμα.

 

 

 

 

DSC00668.JPG

Τι χρειαζόμαστε:

φρέσκα μανιτάρια (πορτομπελο και πλευρωτους-αναλογα με την ποσοτητα)

5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 μαρούλια κομμένα με το χέρι

1/2 φλυτζάνι του καφέ άνηθο

1/2 φλυτζάνι του καφέ μαιντανό

1 κιλό σπανάκι χονδροκομμένο

1-2 λεμόνια

1 αυγό

1 κουταλιά του γλυκού κορν φλάουερ

αλάτι, πιπέρι

λάδι

 

Πώς το κάνουμε:

Σε μια κατσαρολα βάζουμε λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί λίγο

Τσιγαρίζουμε λίγο τα μανιτάρια (προσοχή να μην έχουν νερό και πετάνε λάδι)

Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι εως να τσιγαριστεί.

Ύστερα προσθέτουμε το μαρούλι και το σπανάκι και ανακατέβουμε μέχρι να μαραθούν.

Βάζουμε τον άνηθο και το μαιντανό, αλάτι και πιπέρι.

Τέλος βάζουμε 1 ποτήρι νερό( μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε παραπάνω)

Μόλις βράσουν τα μανιτάρια (πρέπει να τρυπιούνται με το πιρούνι) σβήνουμε το μάτι της κουζίνας.

Στίβουμε τα λεμόνια και προσθέτουμε στο χυμό το κορν φλάουερ.

Ανακατεύουμε να διαλυθεί κι ύστερα προσθέτουμε 1 με 2 κουταλιές από το ζωμό του φαγητού.

Τέλος προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε με ένα πιρούνι γρήγορα ώστε να μην ψηθεί απο το ζεστό ζωμό.

Περιχύνουμε στο φαγητό και ανακατεύουμε.

 

https://www.sintagespareas.gr/sintages/manitaria-frikase.html

 

ΥΓ: Πολυ νοστιμο αλλα θελει ψωμι οποτε δεν θα το απολαμβανω συχνα....

Έγινε επεξεργασία από xkabamarux
  • Like 5
(edited)

Αν γινεται να αποφευχθει το τοσο πολυ σπανακι , κομπλε φαινεται.

 

ΥΓ: Σουποειδες/Λαδερο , χωρις ψωμι , δε νομιζω οτι γινεται...

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 2
2 minutes ago, tommybertsen said:

 

ΥΓ: Σουποειδες/Λαδερο , χωρις ψωμι , δε νομιζω οτι γινεται...

Για αυτο δεν θα το τρωω συχνα...:)

  • Like 2

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.