Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Η μέρα με τη νύχτα. Το αλεύρι και η σωστή διαδικασία παρασκευής της ζύμης (η παραπάνω φτιάχτηκε εχθές και αφου κοπηκε σε δύο κομμάτια μπήκε στο ψυγείο για 24 ώρες) άλλαξε τη γευση και το οπτικό αποτέλεσμα εντυπωσιακά.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ωραια :D

Εγω εφτιαξα χθες 4 ζυμαρακια. Τα 2 τα εκανα. Αυριο θα κανω κ τα αλλα 2. Ειναι στο ψυγειο απο χθες και λογικα θα ειναι ακομα καλυτερα. Θα δοκιμασω στο μπαρμπεκιου αυριο.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, honda22 said:

Η μέρα με τη νύχτα. Το αλεύρι και η σωστή διαδικασία παρασκευής της ζύμης (η παραπάνω φτιάχτηκε εχθές και αφου κοπηκε σε δύο κομμάτια μπήκε στο ψυγείο για 24 ώρες) άλλαξε τη γευση και το οπτικό αποτέλεσμα εντυπωσιακά.


καλή χώνεψη. Θα σου πρότεινα να φτιάξεις κάποια στιγμή με το ίδιο αλεύρι που συνήθιζες πριν, για να δεις αν σου κάνει διαφορά ή όχι. Ή αντιστρόφως, με αυτό το αλεύρι αλλά με τον παλιό σου τρόπο (σχάρα, λαμαρίνα, ό,τι συνήθιζες να χρησιμοποιείς).
Πάντως φαίνεται δελεαστική!
 

Αν δεν έχετε συχνα χρόνο κι αν φυσικά οι συνθήκες ταιριάζουν, δεν είναι κακή ιδέα να φτιάχνετε μία φορά περισσότερες ζύμες και να καταψύχετε τις αχρησιμοποίητες. Σχεδόν έτοιμες προς γρήγορη χρήση.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλή όρεξη/χώνεψη, όπου σας προλάβαμε. Οπτικά μου φαίνεται καλύτερη (έχει αρπάξει το τυρί λίγο παραπάνω, αππρουβντ).
καλύτερα πολλές μικρές παρά μία μεγάλη, το μέγεθος αππρουβντ
Δύο-τρεις τουλάχιστον τέτοιες/ φυσιολογικό άτομο να υπολογίζεις. Σε μας που είμαστε στην ανάπτυξη, κάτι παραπάνω

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Και γευστικά ηταν καλυτερες. Το ζυμαρακι ηταν πολυ καλο κ επαιξε κ ρολο κ η θερμοκρασια. Επιασε 350 κοντα το εσωτερικο πριν βαλω την πρωτη. Εκανε 2 λεπτα παρα κατι πανω στο μαντεμι, την αφαιρεσα και την εβαλα στην επανω σχαρα για αλλα 2 κ συνεχισα με την επομενη. 4 λεπτα ανα πιτσα χρειάστηκαν.

Αν μεινει πανω στο μαντεμι μεχρι το τελος θα γινει καρβουνο θεωρω. Εδω ειναι μολις την ανεβασα στην πανω σχαρα

 

20210207_154615.jpg

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Ωραίος Στέλιο. Είσαι του καυτερού ε;

Έχεις δοκιμάσει ποτέ την χρυσή σειρά της Misko και τα De Cecco;

1 hour ago, karmen1983 said:

Αν μεινει πανω στο μαντεμι μεχρι το τελος θα γινει καρβουνο θεωρω


φαίνεται μια χαρά. Μπας κι έχεις laser θερμόμετρο να μετρούσες την επιφάνεια του μαντεμιού πριν/μετά το δίλεπτο-τρίλεπτο;

Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι που έχει ο παπουτσωμένος γάτος Χόντας. Να μας αναγγείλει εκείνος αποτελέσματα τώρα που εξελίσσεται σε μεγάλο μάγειρα. Το επόμενο πρότζεκτ για τον Χόντα, escargots yachni.

@GFFermari το πρώτο φαγητό είναι μοσχαράκι/μελιτζάνα;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, salde said:

 το πρώτο φαγητό είναι μοσχαράκι/μελιτζάνα;

 

Ειναι γιαουρτλου. Δεν ειχαμε βεβαια κυμινο κ ο κιμας ηταν αναμικτος.

Αλλα οκ. Πορευομαστε με οτι εχει το Sainsburys. :hehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.