Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Θα σκάσω, πριν από περίπου +-8 χρόνια κάποιος/α είχε ποστάρει link με συνταγή από ζύμη πίτσας (χαρακτηριστικά θυμάμαι πως είχε πολύ λάδι) καί έβγαινε πολύ λεπτή και τραγανή, δεν μπορώ να την βρώ με την καμία Παναγία...

 

Θα σκάσω

Link to comment
Share on other sites

On 10/24/2020 at 8:51 PM, salde said:

https://www.thelab.gr/forums/topic/41876-official-φαγητοthread-foodlab/?page=136


το λινκ εκείνο δεν λειτουργεί πάντως, έχεις και συ φωτογραφίες σε κείνη τη σελίδα

Ναι μάλλον αυτή είναι

 

@dellman μήπως έχεις την συνταγή?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Μία ώρα πριν, το μέλος p55 έγραψε:

 

Μαριναρισμένο σε τί?

αλατοπιπερο, λαδι, λιγη μουσταρδα, μιγμα μπαχαρικων , φρεσκο θυμαρι, κρεμυδι[λιγο], κ 12 ωρες ψυγειο...

  • Agree 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
2 hours ago, karmen1983 said:

Ολα τα λεφτα η φατσα της μικρης 


δοκίμασε κάνα τέτοιο κόλπο με παστό μπακαλιάρο. Να τον αφήσεις κάπου για ξαλμύρισμα και να είναι η μικρή σε ακτίνα χιλιομέτρου. Σε κλειδωμένο ντουλάπι, σε χρηματοκιβώτιο, στο ταβάνι, όπου νομίζεις ότι δεν θα τα καταφέρει η μικρή.
 

Να χεις και ρεζέρβα γεύμα στο πρόγραμμα όποτε το δοκιμάσεις. Θα χρειαστεί. :p

καλή χώνεψη με τις πικάνιες και τα φιλέτα σας δαίμονες.

  • Like 1
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.