Jump to content

Official ΦαγητοThread v2.0

astrolabos

Recommended Posts

6 minutes ago, astrolabos said:

Ποια η διαφορά από τα ελληνικά εκτός από ότι αναπηδάνε αν τα πετάξεις κάτω;

Τα ελληνικα συνηθως ειναι μονο τηγανιτα,χωρις καποια σαλτσα.

τα συγκεκριμενα σουηδικα ειναι περασμενα απο αλευρι σαν τα ελληνικα,αλλα δεν γεμιζεις το τηγανι μεχρι πανω ωστε να γινουν deep fried,αλλα μπαινει λιγο ελαιολαδο στο τηγανι,και τα γυρνας με κουταλι απο καθε πλευρα ωστε να ψηθει και να παρει χρωμα.επισης,αφου τα εχεις ψησει τα ξαναβαζεις ολα μεσα,και τα σβηνεις με λευκο κρασι,μουσταρδα,μαιντανο,λιγο ζωμο κοτοπουλου και περιμενεις να δεσει η σαλτσα για κανα 5 λεπτο.(δενει καθως εχεις αλευρωσει το καθε κεφτεδακι και εχει κατσει καποια χ ποσοσητα στο τηγανι κατω)

• Like 4

Μόλις επέστρεψα και έκρυψα τη ζυγαριά διακριτικά διακριτικά  κάτω από το ντουλάπι στο μπάνιο :p

Το καλύτερο πιτόγυρο το έφαγα εκτός Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Γάζι. Σε ένα νέο (μάλλον) μαγαζί με την επωνυμία Oregano.

Χορταστικό, ωραίες πατάτες και με ένα ήμουν απόλυτα οκ.

Στον Θύμιο έφαγα αλλά δεν ενθουσιάστικα. Στη χόβολη δεν έφαγα γύρο χοιρινό αλλά κοτόπουλου που προσωπικά μου άρεσε πολύ. O δευτερος της παρέας δεν κατάφερε να τελειώσει τον χοιρινό που παράγγειλε. Κότααααααα η παρέα :p 

Πρέπει να βρω τη δύναμη τώρα να απαντήσω σε καμια 15αρια πμ ΠΡΙΝ ασχοληθώ με τα emails Μου :p

Και κάπως έτσι αρχίζει η καύση θερμίδων :hehe: 

• Like 1
  • Haha 4

1 hour ago, karmen1983 said:

Μόλις επέστρεψα και έκρυψα τη ζυγαριά διακριτικά διακριτικά  κάτω από το ντουλάπι στο μπάνιο :p

Το καλύτερο πιτόγυρο το έφαγα εκτός Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Γάζι. Σε ένα νέο (μάλλον) μαγαζί με την επωνυμία Oregano.

Χορταστικό, ωραίες πατάτες και με ένα ήμουν απόλυτα οκ.

Στον Θύμιο έφαγα αλλά δεν ενθουσιάστικα. Στη χόβολη δεν έφαγα γύρο χοιρινό αλλά κοτόπουλου που προσωπικά μου άρεσε πολύ. O δευτερος της παρέας δεν κατάφερε να τελειώσει τον χοιρινό που παράγγειλε. Κότααααααα η παρέα :p 

Πρέπει να βρω τη δύναμη τώρα να απαντήσω σε καμια 15αρια πμ ΠΡΙΝ ασχοληθώ με τα emails Μου :p

Και κάπως έτσι αρχίζει η καύση θερμίδων :hehe: 

αχ θυμάσαι την παλιά θράκα; εποχές 2004 περίπου. άντε 2006

έτρωγα 3 θρακόψωμα :p

• Like 1

Κάτι ωραία πιτόγυρα είχα φάει και εγώ στα Λιοντάρια! ! !

Αλλά δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο μαγαζί . . . θα πρέπει τότε -εκτός από την Αγάπη που είμαι σίγουρος-

. . . .  να ήσουν κι εσύ αγέννητος ! ! !  :D

πριν 5 ώρες, το μέλος filthy_dwarf έγραψε:

δεν έιναι το ίδιο μαγαζί και τότε που ήταν λιοντάρια τα τελευταία χρόνια το είχε πάρει άλλος και το χάλασε

Δεν το ηξερα... ειδα την επωνυμια μετα που εφυγα απο τη χοβολη και ειπα ενα γαμωτο που δεν εκατσα διπλα. Οποτε ευτυχως. 

Την θρακα την θυμαμαι το μακρινο 2001 με 2002 στα λιονταρια. 

5 hours ago, Seafalco said:

Μάλλον δίκιο έχω λοιπόν !

Μιλάω για κάπου τέλη '70 (~ 1978 -79 ! ! ) :p

ούτε σαν ιδέα δεν υπήρχα! χαχα

3 hours ago, karmen1983 said:

Δεν το ηξερα... ειδα την επωνυμια μετα που εφυγα απο τη χοβολη και ειπα ενα γαμωτο που δεν εκατσα διπλα. Οποτε ευτυχως. 

Την θρακα την θυμαμαι το μακρινο 2001 με 2002 στα λιονταρια. 

κράτησε μέχρι 2006 νομίζω?