Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Αντε να κανω διπλο ποστ. Απο οτι εχω καταλαβει οι Λαμπιτες δεν ειναι του ψαριου αλλα προσωπικα το τιμαω μια φορα τη βδομαδα. Αυτη τη φορα βραστο με λαχανικα και μπολικο λεμονι

 

20171223_132435.jpg

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, karmen1983 said:

Αντε να κανω διπλο ποστ. Απο οτι εχω καταλαβει οι Λαμπιτες δεν ειναι του ψαριου αλλα προσωπικα το τιμαω μια φορα τη βδομαδα. Αυτη τη φορα βραστο με λαχανικα και μπολικο λεμονι

 

20171223_132435.jpg

δοκίμασε σε ατμό next time

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, PetrosD said:

έφαγα (μεταξύ άλλων) και αρνίσιο σουβλάκι "σασλίκ" που κοστίζει 3 ευρώ. Είναι μεγάλο και δεν συνοδεύεται από τίποτα.


οριακά φτηνότερο με τα 9€ της μερίδας: έχει 2 κι έχει μερικές πατάτες κλπ. Φαντάζομαι εννοείς το σουβλάκι σκέτο όχι τυλιχτό σε πίτες κλπ. Δεν θεωρώ τα 9€ για τη μερίδα, αρνίσιο κι από όσο μπορώ να εκτιμήσω καλής ποιότητας ακριβή τιμή. Ο μόνος λόγος που σχολίασα το συγκεκριμένο σημείο είναι επειδή παρουσιάστηκε ως πολύ μεγαλύτερο κλπ μην υπάρξουν παρανοήσεις. Σε ποιότητα και vfm υπερέχει η Βαλεντίνα. Σε ποσότητα  θα υπερείχε  ένα τυπικό σουβλατζίδικο. Αν μάλιστα περιοριστούμε στην Καλλιθέα, τα σουβλάκια (καλαμάκια) π.χ. στο σουβλάκι της Χαροκόπου που ανέφερε πιο πάνω ο dellman είναι μεγαλύτερα του συνηθισμένου, ως ποσότητα στα 9€ θα κέρδιζαν άνετα.

Αγάπη τα ψάρια είναι καλοδεχούμενα, μην πτοείσαι!

Καλά Χριστούγεννα να περάσετε όλοι, όλες και το αστρογατί.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω καταλάβει τι το ιδιαίτερο έχει το σουβλάκι της χαροκόπου... 

 

@eXhale, γελάω με την περιγραφή των κανελονίων :hehe::p 

Βάζεις κάτι ιδιαίτερο μέσα; Είναι κάποια ιδιαίτερη συνταγή;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

τριμμενο καροτο,τριμμενο κρεμμυδι

σελερι,σκορδο,κρασι,πελτες,ντοματα πασατα αλατια πιπερια βασιλικο και ριγανη, και αμα βαλεις και πανσετα και λιγο γαλα στο τελος,εχεις την κανονικη αυθεντικη bollognese

το μυστικο ειναι ο,τι θελει αρκετη ωρα να βρασει,παντα τον κιμα τον αφηνω να βραζει για τουλαχιστον 2 ωρες,το αποτελεσμα το δικαιολογει.

 

bonus :D

26036874_10213556230233807_1565378971_o.jpg

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

πριν 16 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Πιτσόψωμο;; Νομίζω με ένα κομμάτι είσαι οκ για βράδυ :p 

Wrong. Ολόκληρο, καθισμένος στον καναπέ και τρώγοντας σαν να μην υπάρχει αύριο.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.