Jump to content

Official ΦαγητοThread v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Αντε να κανω διπλο ποστ. Απο οτι εχω καταλαβει οι Λαμπιτες δεν ειναι του ψαριου αλλα προσωπικα το τιμαω μια φορα τη βδομαδα. Αυτη τη φορα βραστο με λαχανικα και μπολικο λεμονι

20171223_132435.jpg

• Like 6

4 hours ago, karmen1983 said:

Αντε να κανω διπλο ποστ. Απο οτι εχω καταλαβει οι Λαμπιτες δεν ειναι του ψαριου αλλα προσωπικα το τιμαω μια φορα τη βδομαδα. Αυτη τη φορα βραστο με λαχανικα και μπολικο λεμονι

20171223_132435.jpg

δοκίμασε σε ατμό next time

23 hours ago, PetrosD said:

έφαγα (μεταξύ άλλων) και αρνίσιο σουβλάκι "σασλίκ" που κοστίζει 3 ευρώ. Είναι μεγάλο και δεν συνοδεύεται από τίποτα.

οριακά φτηνότερο με τα 9€ της μερίδας: έχει 2 κι έχει μερικές πατάτες κλπ. Φαντάζομαι εννοείς το σουβλάκι σκέτο όχι τυλιχτό σε πίτες κλπ. Δεν θεωρώ τα 9€ για τη μερίδα, αρνίσιο κι από όσο μπορώ να εκτιμήσω καλής ποιότητας ακριβή τιμή. Ο μόνος λόγος που σχολίασα το συγκεκριμένο σημείο είναι επειδή παρουσιάστηκε ως πολύ μεγαλύτερο κλπ μην υπάρξουν παρανοήσεις. Σε ποιότητα και vfm υπερέχει η Βαλεντίνα. Σε ποσότητα  θα υπερείχε  ένα τυπικό σουβλατζίδικο. Αν μάλιστα περιοριστούμε στην Καλλιθέα, τα σουβλάκια (καλαμάκια) π.χ. στο σουβλάκι της Χαροκόπου που ανέφερε πιο πάνω ο dellman είναι μεγαλύτερα του συνηθισμένου, ως ποσότητα στα 9€ θα κέρδιζαν άνετα.

Αγάπη τα ψάρια είναι καλοδεχούμενα, μην πτοείσαι!

Καλά Χριστούγεννα να περάσετε όλοι, όλες και το αστρογατί.

• Like 1

Δεν έχω καταλάβει τι το ιδιαίτερο έχει το σουβλάκι της χαροκόπου... 

@eXhale, γελάω με την περιγραφή των κανελονίων :hehe::p 

Βάζεις κάτι ιδιαίτερο μέσα; Είναι κάποια ιδιαίτερη συνταγή;

• Like 1

τριμμενο καροτο,τριμμενο κρεμμυδι

σελερι,σκορδο,κρασι,πελτες,ντοματα πασατα αλατια πιπερια βασιλικο και ριγανη, και αμα βαλεις και πανσετα και λιγο γαλα στο τελος,εχεις την κανονικη αυθεντικη bollognese

το μυστικο ειναι ο,τι θελει αρκετη ωρα να βρασει,παντα τον κιμα τον αφηνω να βραζει για τουλαχιστον 2 ωρες,το αποτελεσμα το δικαιολογει.

bonus :D

26036874_10213556230233807_1565378971_o.jpg

• Like 5

πριν 16 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Πιτσόψωμο;; Νομίζω με ένα κομμάτι είσαι οκ για βράδυ :p 

Wrong. Ολόκληρο, καθισμένος στον καναπέ και τρώγοντας σαν να μην υπάρχει αύριο.

• Like 2