Jump to content

Official ΦαγητοThread v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Home made burgerάκι σήμερις! :) 

Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τυρί, καραμελωμένο κρεμμύδι, μαγιονέζα, κέτσαπ, πατατούλες. 

Τα buns είναι έτοιμα, αλλά πολύ καλά! Ελάχιστα φρυγανισμένα! 

20171014_190526.jpg20171014_190537.jpg20171014_190548.jpg20171014_190900.jpg20171014_190910.jpg

• Like 9

πριν 1 λεπτό, το μέλος jax7480 έγραψε:

Από όλο αυτό που έδειξες, οι πατάτες είναι για σεμινάρια. Άξιος αυτός που τις έκανε.

Αξιοτατος-η!!!!!!!Αλλα πρεπει κ η πατατα να βοηθαει...Eιδικα  φετος οσες εχω παρει απο Τριπολη ,στη λα'ι'κη ετσι γινονται,κ παραμενουν τραγανες ακομα κ αν κρυωσουν.:)

• Like 2

Σίγουρα πρέπει και η πατάτα να ήταν πάρα πολύ καλή αλλά και αυτός που της έκανε μεγάλος μάστορας.

Ειλικρινά, έχω να φάω τηγανητή πατάτα της προκοπής, αρκετά χρόνια. Όταν ήμουν Ελλάδα είχε φέρει ο πατέρας μου ένα σακί από Προμάχους Εδέσσης και ήταν κορυφή αλλά από τότε τίποτα άξιο αναφοράς.

Το ίδιο ισχύει και με ντομάτα που να αξίζει. Πέρυσι το καλοκαίρι νομίζω είχα φάει ντομάτα κορυφαία από έναν μανάβη ο οποίος της έπαιρνε από ένα παραγωγό από Κρήτη. Μιλάμε για ντομάτα η οποία την έκοβες και μοσχομύριζε όλο το σπίτι. Από τότε, όλες κάτω του μετρίου.

• Like 1

Μία ώρα πριν, το μέλος jax7480 έγραψε:

Από όλο αυτό που έδειξες, οι πατάτες είναι για σεμινάρια. Άξιος αυτός που τις έκανε.

Μία ώρα πριν, το μέλος Stelios13 έγραψε:

Αξιοτατος-η!!!!!!!Αλλα πρεπει κ η πατατα να βοηθαει...Eιδικα  φετος οσες εχω παρει απο Τριπολη ,στη λα'ι'κη ετσι γινονται,κ παραμενουν τραγανες ακομα κ αν κρυωσουν.:)

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!! Θα ρωτήσω τη μανάβισσα από που είναι όταν πάω ξανά!
Βοηθάνε πάντα οι πρώτες ύλες!! :)

• Like 1

On 14/10/2017 at 7:35 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Home made burgerάκι σήμερις! :) 

Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τυρί, καραμελωμένο κρεμμύδι, μαγιονέζα, κέτσαπ, πατατούλες. 

Τα buns είναι έτοιμα, αλλά πολύ καλά! Ελάχιστα φρυγανισμένα! 

20171014_190526.jpg20171014_190537.jpg20171014_190548.jpg20171014_190900.jpg20171014_190910.jpg

Εκεί που έγραψες για καραμελωμένο κρεμμύδι, καθώς και στην τελευταία φωτογραφία (μισοφαγωμένη μπουκιά, βρε άτιμε; Δεν το τρως το φαγητό σου, ντροπή:hehe:), ένιωσα τον λύκο να ξυπνάει. Ζουμερό κρέας, εξαιρετικές πατάτες και να τρως με τα χέρια μπουκωμένος. Πάω να φάω γιαουρτάκι:suicide:.

• Haha 1