Jump to content

Official ΦαγητοThread v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Αγάπη... Δε συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με την Willy's...

Η Dominos νιώθω μετά από τη Willy's, ότι είναι από πλαστικό :hehe: 

πριν 1 ώρα, το μέλος jax7480 έγραψε:

έχεις σουβλάκι και γύρο

Δεν έχει γύρο.

Μεγάλο κατάλογο, αλλά μόνο κάρβουνο.

Ο λόγος που είπα 10 φορές στο φίλο μου να ΜΗΝ πάρει burger, ήταν αυτός που περιγράφεις! Ότι δε μου αρέσει να είναι σουβλατζίδικο αλλά να έχει και Burgers. Μόνο το Big Bad Wolf είχε σχετικά αξιόλογο - για τα λεφτά του - burger από αυτού του είδους τα μαγαζιά! 

Αλλά επειδή είχαμε ήδη κατέβει ως εκεί για αυτό, ήθελε burger ντε και καλά. 

Μετά είδαμε το Bronx Burgers που το περάσαμε , αλλά ήταν ήδη αργά :p 

Κάποιος ρε συ μου είχε πει ότι δε κάνει delivery. Δε θυμάμαι ποιος, αλλά θα τον δαγκάσω :hehe: Μια χαρά κανονικό delivery κάνει. 

Μέσα στη βδομάδα όποτε θες. Απλά ανοίγει μετά τις 20:00 :p 

• Like 2

Φωτογραφία από το φαγητό στις 12 το μεσημέρι.

20171001_132040.jpg

Χοιρινές λαιμού που έχουν πιάσει τις άκρες της γάστρας για να γίνουν πιο τραγανές εξωτερικά, πατατες, κολοκυθάκια ολόκληρα.

Από μπαχαρικά μυρωδικά το μενου εχεί:

Δεντρολίβανο ή όπως λέμε και στην Κρήτη αρισμαρί , μπουκοβο, πιπερι, αλάτι, λεμονι, ξύσμα απο λεμόνι, σκόρδο, μουστάρδα παπαδημητρίου με πάπρικα, θυμάρι και ρίγανη

και φωτογραφία πριν από λίγο όπου προστέθηκε και λίγο βούτυρο για επιπλέον γεύση

20171001_151124.jpg

Ξαναμπήκε στο φούρνο όπου θα συνεχιστεί για καμια ώρα ακόμα το μαρτύριο του στους 160 βαθμούς και μετά θα ανοίξει η γάστρα και θα ανέβει η θερμοκρασία για να πάρει χρώμα. 

Φωτογραφία από το σερβίρισμα και την μάχη του πιρουνιού σε καμια ωρα με μιαμιση :p 

• Like 5
  • Haha 1

πριν 2 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Μαχαίρι δε χρειάζεται :D

Και το πιρούνι, ξέρω ! . . .  απλά η ευγένεια το επιβάλει! ! ! :D

Χοιρινές λαιμού στη γάστρα, πάνε και με πορτοκάλι και ίσως λίγο μέλι αν σου αρέσουν τα "γλυκά" !

Για πες τα συστατικά . . . :)

• Haha 1

δες ένα κλικ πιο πάνω το ποστ που έκανες Like. Αλλά επειδή μάλλον σου τρέξανε τα σάλια σε συγχωρώ που είδες μόνο τις φωτογραφίες και όχι το κείμενο :p 

• Confused 1

πριν 58 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

δες ένα κλικ πιο πάνω το ποστ που έκανες Like. Αλλά επειδή μάλλον σου τρέξανε τα σάλια σε συγχωρώ που είδες μόνο τις φωτογραφίες και όχι το κείμενο :p

Εμ !  Εγώ  φταίω ο έρμος ???

Πως να την παλέψεις με το κείμενο όταν έχεις και το κουσούρι να "το τρώς όλο το φαΐ σου" ! ! !  :hehe:

Ειλικρινά το μόνο που διάβασα ήταν το κείμενο μετά τις φωτογραφίες! :p