Jump to content



Recommended Posts

Βουτυρο μπορεις να βαζεις μισο κουταλακι λιωμενο αφου τα φτιαξεις, να τα περιχυνεις για να καθεται το αλατι καλυτερα :) Το'χω κανει, it works. 

 

@karmen1983 αυτο με την πετσετα τι σκοπο εξυπηρετει;;; :o 

πριν 27 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

@karmen1983 αυτο με την πετσετα τι σκοπο εξυπηρετει;;; :o 

Να γίνουν ακόμα καλύτερα :p 

Κανόνισε να ειναι μόνο καμια χοντρή πετσέτα και να τη μουσκέψεις καλά να βαρύνει μην ψάχνεις τα pop corn από το Φάληρο μέχρι την Κηφισιά :p 

  • Like 1

Την επομενη φορα θα τα κανω ετσι τοτες :p 

Μαλλον αυτο με την πετσετα αφηνει τον ατμο να βγει για να μην μαλακωσουν ? 

 

 

πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Κανόνισε να ειναι μόνο καμια χοντρή πετσέτα και να τη μουσκέψεις καλά να βαρύνει μην ψάχνεις τα pop corn από το Φάληρο μέχρι την Κηφισιά :p 

χαχαχχαχαχαα , σταματα ρε συ, γελαω σα το χαζο :hehe::hehe: 

  • Like 1
πριν 12 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Γίνονται πιο αφράτα και τραγανά με τη βρεγμένη πετσέτα 

Όπως και οι χρήστες με τη βρεγμένη σανίδα :hehe: 

  • Like 3
On 22/2/2017 at 1:14 PM, karmen1983 said:

Το πιο χάλια ψωμί τους χοντρικά, είναι το πιο νόστιμο που έχω φάει εδώ ελλάδα.

Εχουν μία τρομερή παράδοση οι Γάλλοι στις ζύμες και το ψωμί τους, ακόμα και μετά απο 4-5 μέρες είναι σαν τη πρώτη μέρα.

Μου στέλνουν κατα καιρούς και βάζω κατάψυξη και το έχω όποτε χρειάζομαι

 

Τόσο δύσκολη είναι η συνταγή να φτιάξεις μόνη σου Γαλλικό ψωμί;

19 minutes ago, tommybertsen said:

χαχαχχαχαχαα , σταματα ρε συ, γελαω σα το χαζο :hehe::hehe: 

 

Α, δεν είσαι; :hehe::hehe: :hehe::hehe: :hehe::hehe: :hehe::hehe: 

Spoiler

Sorry, δεν κρατήθηκα, ελπίζω να μην προσβλήθηκες.

 

  • Like 1

Τοτε διορθωνω: 

 

πριν 2 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

χαχαχχαχαχαα , σταματα ρε συ, γελαω ο χαζος :hehe::hehe: 

Fixed :p:hehe: 

  • Like 1

Συνταγη απο παλιο μενου στο Θειο Τραγι με μερικες τροποποιησεις

 

Σουπα αρακα με δυοσμο, χτενια, bacon, σαλτσα passion fruit-βανιλια. :p

Scallops bacon pea peas passion fruit vanilla.jpg

  • Like 7
On 7/3/2017 at 9:33 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Βουτυρο μπορεις να βαζεις μισο κουταλακι λιωμενο αφου τα φτιαξεις, να τα περιχυνεις για να καθεται το αλατι καλυτερα :) Το'χω κανει, it works. 

 

Σημερα ξαναεκανα , βαζοντας λαδι και βγηκαν πολυ καλυτερα . Ελιωσα και ενα κουταλακι με βουτυρο οπως ειπες και γευστικα πηραν εξτρα μπονους , ομως μου φανηκε καπως λιγο μιας και εφτασε μοναχα για την επιφανεια του μπολ  (ηταν φουλ οποτε να το αναδευσω λιγο δυσκολο , μονο κουνημα να παει το αλατι προς τα κατω )  . 

 

Στην επομενο μαλλον θα βαλω 2-3 κουταλιες σουπας  XD  

 

  • Like 1

Ισως να ειναι λιγο, προφανως μαλλον εγω εννοουσα για μια κανονικη μεριδα, οχι γαβαθα :hehe: 

Αλλα συνηθως οταν κανεις popcorn κανεις...δεν αστειευεσαι :p 

(edited)
πριν 34 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Θα έχει και λίγη φάβα το μενού βεβαίως βεβαίως

Και μόνο γι αυτό ! ! ! :T: 

Καλή διασκέδαση !  :D

 

Εμείς σήμερα έχουμε σουτζουκάκια με κόκκινη σάλτσα εννοείται και μπασμάτι ! :)

Άντε να ανέβει το ηθικό μας ! :hehe: 

Έγινε επεξεργασία από Seafalco
  • Like 4

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.