Wizard! Οκτώβριος 6, 2016 #1881 Οκτώβριος 6, 2016 On 6/10/2016 at 4:35 ΜΜ, το μέλος mer έγραψε: @Wizard! καλά αυτοί τα τρώνε και ωμά δεν μου λέει κάτι. Expand Τονίζω ξανά: Άλλο ωμό, άλλο σωστά ψημένο. Ποιοί είναι οι "αυτοί" που τα τρώνε ωμά; Γιατί αν εννοείς τους Γάλλους, δεν ισχύει. Το ότι το μοσχαρίσιο ή το αρνίσιο κρέας έχουν αίμα, δε σημαίνει ότι είναι ωμό, αν έχει ψηθεί στη σωστή θερμοκρασία. 3 ώρες ψημένο κι έχει ακόμα αίμα: http://www.simplyrecipes.com/recipes/roast_beef/ Μπριζόλα (με αίμα): http://www.jamieoliver.com/news-and-features/features/how-to-cook-the-perfect-steak/ 2
tommybertsen Οκτώβριος 6, 2016 #1882 Οκτώβριος 6, 2016 Σταματηστε βρε με τα αιματα, το twilight σε food-thread γυριζουμε; 3
mer Οκτώβριος 6, 2016 #1883 Οκτώβριος 6, 2016 On 6/10/2016 at 5:34 ΜΜ, το μέλος Wizard! έγραψε: Τονίζω ξανά: Άλλο ωμό, άλλο σωστά ψημένο. Ποιοί είναι οι "αυτοί" που τα τρώνε ωμά; Γιατί αν εννοείς τους Γάλλους, δεν ισχύει. Το ότι το μοσχαρίσιο ή το αρνίσιο κρέας έχουν αίμα, δε σημαίνει ότι είναι ωμό, αν έχει ψηθεί στη σωστή θερμοκρασία. 3 ώρες ψημένο κι έχει ακόμα αίμα: Roast Beef Recipe | SimplyRecipes.com Μπριζόλα (με αίμα): How to cook the perfect steak - Jamie Oliver | Features Expand ΄Όχι ξέρω καλά τι λέω και σε τι αναφέρομαι ήμουν αρκετά σαφής. Πρώτη φορά αυτά σε Γαλλία τα είδα και τα γεύτηκα. Μιλάω για τα ωμά. Τελείως ωμά. Παράδειγμα το steak tartare και φιλέτο μοσχαριού που είχα φάει. 1
Wizard! Οκτώβριος 6, 2016 #1884 Οκτώβριος 6, 2016 On 6/10/2016 at 6:06 ΜΜ, το μέλος mer έγραψε: ΄Όχι ξέρω καλά τι λέω και σε τι αναφέρομαι ήμουν αρκετά σαφής. Πρώτη φορά αυτά σε Γαλλία τα είδα και τα γεύτηκα. Μιλάω για τα ωμά. Τελείως ωμά. Παράδειγμα το steak tartare και φιλέτο μοσχαριού που είχα φάει. Expand To ζαμπόν είναι ωμό; Το προσούτο; Τα ισπανικά σαλάμια; Το tartare που αναφέρεσαι είναι "ψημένο" με μπαχαρικά. Τα μπερδεύεις. Επίσης, αν το πρόβλημά σου είναι οι Γάλλοι και η φιλοσοφία τους, διάβασε την επιστημονική εξήγηση από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Χάρβαντ μπας και σε καλύψει: http://scienceandcooking.seas.harvard.edu/outline.html 1
karmen1983 Οκτώβριος 6, 2016 #1885 Οκτώβριος 6, 2016 On 6/10/2016 at 4:35 ΜΜ, το μέλος mer έγραψε: @Wizard! καλά αυτοί τα τρώνε και ωμά δεν μου λέει κάτι. Δεν τους εμπιστεύομαι. Επειδή θίξατε όμως αυτό το θέμα πρόσφατα επισκέφθηκα ταβέρνα και με ρώτησαν για τη χοιρινή μπριζόλα πώς τη θέλω. Είναι λογικό; Και εγώ τη θέλω ζουμερή τη μοσχαρίσια αλλά χοιρινή πρώτη φορά το άκουσα. Μέχρι στιγμής κοτόπουλο και χοιρινό ήξερα ότι πρέπει να είναι σχετικά καλά ψημένα. Expand Μιας και θα λυσετε το κυπριακο να σου απαντησω στην ερωτηση. Κοτοπουλο και χοιρινό πρεπει να ειναι ψημένα. Δε παίζει το seignant σε αυτα. Και δε παιζουμε με αυτα. Εκτόςαν ο ταβερνιαρης εννοουσε να τη τσιμπήσει λίγο παραπάνω στο ψησιμο. Αλλο αυτο... 3
mer Οκτώβριος 6, 2016 #1886 Οκτώβριος 6, 2016 [emoji2] Όχι επειδή μου έκανε εντύπωση το διευκρίνισα. Στο τέλος κιόλας τον ρώτησα χοιρινη έτσι; Όχι μοσχαρίσια και μου απάντησε ναι χοιρινη. Τέλος πάντων
xkabamarux Οκτώβριος 7, 2016 #1887 Οκτώβριος 7, 2016 (edited) Πιστευω οτι σε πολλους θα αρεσει αυτο το καναλι και θα περασουν ευχαριστα πολλες ωρες θεασης αλλα και πειραματισμου μαζι τους. Καλη θεαση σε οσους ξεκινησουν να βλεπουν. Κατα τη γνωμη μου οι τυποι ειναι κορυφαιοι. ΥΓ: Ωραια θα ηταν να ξεκινουσαμε και εμεις κατι αναλογο...πχ ενα βιντεο καθε φορα που θα ειμαστε ολοι μαζι καπου ομορφα και θα ψηνουμε κτλπ....απλα εριξα την ιδεα. astrolabe τι λες; Εσυ karmen1983; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2016 από xkabamarux 1
Olianna Οκτώβριος 7, 2016 #1889 Οκτώβριος 7, 2016 Το μενού σήμερα είχε pancakes με τη μέθοδο που δείχνει το βιντεάκι!! Εύκολο και πάνω από όλα χωρίς να λερώσω ούτε ένα σκεύος. https://www.facebook.com/cleverly.me/videos/597317737138671/ 8
tommybertsen Οκτώβριος 7, 2016 #1891 Οκτώβριος 7, 2016 ελαφρυα πραγματακια για απογευματινο ειναι αυτα βρε (απο βδομαδα διαιτα ) 3
Olianna Οκτώβριος 7, 2016 #1892 Οκτώβριος 7, 2016 Οι μέρες της αλητείας τελειώνουν μιας και από βδομάδα θα επιστρέψω στη δουλειά, μετά από 2 μήνες. Από την επόμενη βδομάδα λοιπόν, επιστροφή στο διαιτολόγιο, μπας και χαθούν αυτά τα 3-4 που μπήκαν όσο είχα αναρρωτική 3
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Οκτώβριος 8, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #1893 Οκτώβριος 8, 2016 3 κιλά συναγρίδα σήμερα για 3 άτομα. Νομίζω τη βολέψαμε 12
sstav Οκτώβριος 8, 2016 #1894 Οκτώβριος 8, 2016 (edited) αυτά το μεσημέρι...τώρα πεινάτε αρκετά υποθέτω...πιασε μαστορα 2 διπιτα μ'απ΄ολα ο καθενας για να στανιαρετε.. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2016 από sstav 1
Seafalco Οκτώβριος 8, 2016 #1896 Οκτώβριος 8, 2016 Ελα τώρα πως κάνετε ετσι! Ενα ψαρακι ηταν, ενας (μια θελω να πω ) το κεφαλακι, ενας τη μεσουλα , και ο τριτος ολίγη απο ουρά, τι να λέει! Πεινασμένοι σηκώθηκαν! ! ! Αγάπη. καλοχωνευτοοο! ! ! ! 1
karmen1983 Οκτώβριος 8, 2016 #1897 Οκτώβριος 8, 2016 On 8/10/2016 at 6:36 ΜΜ, το μέλος sstav έγραψε: αυτά το μεσημέρι...τώρα πεινάτε αρκετά υποθέτω...πιασε μαστορα 2 διπιτα μ'απ΄ολα ο καθενας για να στανιαρετε.. Expand Περίσσεψε ενα κομματι απο τη κοιλια καπου 300 με 400 γραμμάρια. Εκανα και μια χωριατικη και την εκανα ταρατσα. Τι πιτογυρα και μαλακιες!!! 2
xkabamarux Οκτώβριος 9, 2016 #1898 Οκτώβριος 9, 2016 Το καθε ειδους φαγητου εχει τη χαρη του karmen1983. Και τα πιτογυρα μια χαρα ειναι αλλα και το ψαρακι που φαγατε μια χαρα και αυτο. Αναλογα με την ορεξη τη παρεα και το μερος που θα το φας. Παντως εχω παρει κατα καιρους συναγριδα και μπορω να πω οτι το κρεας της μοιαζει στη υφη με το κοτοπουλο...πολυ χορταστικο ψαρι. Εμεις τη φαγαμε με σαλατες και λαχανικα ατμου. Τελεια ηταν καθε φορα. Πολυ νοστιμο ψαρι. Μπραβο σου.
karmen1983 Οκτώβριος 9, 2016 #1899 Οκτώβριος 9, 2016 Κοκορας με πένες ολικής σήμερα και ξηρή μυζήθρα αντι παρμεζάνα αφού δεν φρόντισα για να έχω 9
Seafalco Οκτώβριος 9, 2016 #1900 Οκτώβριος 9, 2016 Τι κόκορας τώρα, τι πένες . . . Αυτό το λένε "χτύπημα κάτω από τη μέση" !!! 1
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now