tommybertsen Οκτώβριος 3, 2016 #1841 Οκτώβριος 3, 2016 Σου εχουν ιδιαιτερη αγαπη και σε πειραζουν οταν κατι "αρπαζει" εστω και λιγο
UltraB Οκτώβριος 3, 2016 #1842 Οκτώβριος 3, 2016 (edited) On 3/10/2016 at 10:13 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε: Αν την είχα βάλει εγώ, θα είχαν κάνει πάρτι τώρα. Τώρα δε μιλάει καμία κουφάλα. Expand Ρε βάλε την και θα σου πω και εσένα χαράς τα χεράκια σου. Πω πω ζήλιες βραδιάτικα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2016 από UltraB
astrolabos Οκτώβριος 3, 2016 Author #1843 Οκτώβριος 3, 2016 On 3/10/2016 at 10:14 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ας τον χαϊδέψει κάποιος πλζ γιατι εγω δε προλαβαινω Expand 3
xkabamarux Οκτώβριος 3, 2016 #1847 Οκτώβριος 3, 2016 Μιας και λιγο πιο πανω "επαιξε" πιτσα, εχω μια ερωτηση: Εχει δοκιμασει καποιος πιτσα με ζυμη ολικης αλεσεως; Αν ναι, μπορει να μας ανεβασει τη συνταγη; Μπραβο παντως για τη πιο πανω αναρτηση, τελεια φαινεται. Οσο για τον astrolabo...εχω την εντυπωση οτι εχει δικιο. Αν την ανεβαζε αυτος...θα ειχαμε γεμισει 3 σελιδες... 2
Olianna Οκτώβριος 4, 2016 #1848 Οκτώβριος 4, 2016 On 3/10/2016 at 11:08 ΜΜ, το μέλος xkabamarux έγραψε: Μιας και λιγο πιο πανω "επαιξε" πιτσα, εχω μια ερωτηση: Εχει δοκιμασει καποιος πιτσα με ζυμη ολικης αλεσεως; Αν ναι, μπορει να μας ανεβασει τη συνταγη; Μπραβο παντως για τη πιο πανω αναρτηση, τελεια φαινεται. Οσο για τον astrolabo...εχω την εντυπωση οτι εχει δικιο. Αν την ανεβαζε αυτος...θα ειχαμε γεμισει 3 σελιδες... Expand To σκέφτομαι να το δοκιμάσω γιατί βρήκα μία συνταγή, αλλά δε ξέρω ακόμα το ποσοστό επιτυχίας της. Μόλις την φτιάξω, θα σου πω!! Σας ευχαριστώ όλους ( @astrolabos ξεροψημένη... όχι να μου τη βγάλεις και καμμένη! χαχαχα ) 3
Wizard! Οκτώβριος 4, 2016 #1849 Οκτώβριος 4, 2016 On 3/10/2016 at 11:08 ΜΜ, το μέλος xkabamarux έγραψε: Μιας και λιγο πιο πανω "επαιξε" πιτσα, εχω μια ερωτηση: Εχει δοκιμασει καποιος πιτσα με ζυμη ολικης αλεσεως; Αν ναι, μπορει να μας ανεβασει τη συνταγη; Expand Μία φορά είχα δοκιμάσει, αλλά δε θα το κάνω ξανά. Ήταν σα να τρώω χώμα. Τώρα, αν τύχει να φάω κάπου και να μου αρέσει, θα ζητήσω τη συνταγή, αλλά με τέτοια γεύση, δεν αξίζει να πειραματίζομαι. Τώρα για πίτσα γενικά, αυτή η σελίδα έχει τις καλύτερες συνταγές και οδηγίες για εμένα: http://mypizzaproject.com/recipes/#zymes Αν θέλεις να αποφύγεις το αλεύρι γενικότερα, μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή για πάλεο ζύμη: http://paleospirit.com/2014/paleo-pizza-crust-recipe/ 4
Olianna Οκτώβριος 4, 2016 #1850 Οκτώβριος 4, 2016 (edited) On 4/10/2016 at 1:39 ΜΜ, το μέλος Wizard! έγραψε: Τώρα για πίτσα γενικά, αυτή η σελίδα έχει τις καλύτερες συνταγές και οδηγίες για εμένα: Συνταγές | MyPizza Project Expand Χθες την ανακάλυψα αυτή τη σελίδα και έχω ενθουσιαστεί!! Αλλά ρε μαμώτη μου αυτή η μαντεμένια βάση για γρήγορο ψήσιμο έπρεπε να έχει 80 € ;;; Μαχαίρι στην καρδιά (και στην τσέπη). [Ξέρω οτι τα αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματά τους, αλλά και πάλι... πολλά].... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2016 από Olianna
Wizard! Οκτώβριος 4, 2016 #1851 Οκτώβριος 4, 2016 On 4/10/2016 at 2:50 ΜΜ, το μέλος Olianna έγραψε: Χθες την ανακάλυψα αυτή τη σελίδα και έχω ενθουσιαστεί!! Αλλά ρε μαμώτη μου αυτή η μαντεμένια βάση για γρήγορο ψήσιμο έπρεπε να έχει 80 € ;;; Μαχαίρι στην καρδιά (και στην τσέπη). [Ξέρω οτι τα αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματά τους, αλλά και πάλι... πολλά].... Expand Εμείς έχουμε πάρει αυτό: http://royal-coconut.blogspot.ie/2009/11/alfredo-yammi-yammi.html Στα ίδια περίπου χρήματα, αλλά είνα φανταστικό το ψήσιμο. Υπάρχει και διπλό, γιατί με ένα, μέχρι να ψηθεί η δεύτερη, έχει κρυώσει η πρώτη. 2
xkabamarux Οκτώβριος 4, 2016 #1852 Οκτώβριος 4, 2016 Πολυ καλο το φουρνακι, συμφερει απο το να παρει καποιος το μαντεμι και να καιει και ποσο ρευμα για 45 λεπτα που λεει ο τυπος στο βιντεο. Ευχαριστουμε. Καλα ψησιματα.
Olianna Οκτώβριος 4, 2016 #1853 Οκτώβριος 4, 2016 Ο τύπος από το mypizza project αναφέρει οτι με το μαντέμι θέλει 6-8 λεπτά ψήσιμο η πίτσα.. Δεν είδα πουθενά να λέει 45 λεπτά. Πάω να κοιτάξω πάλι..
Wizard! Οκτώβριος 4, 2016 #1854 Οκτώβριος 4, 2016 6-8 λεπτά ψήσιμο (όσο και στο φουρνάκι) αλλά θέλει μέχρι και 40 λεπτά ζέσταμα, ειδικά αν έχεις αρκετές να ψήσεις. 1
xkabamarux Οκτώβριος 4, 2016 #1855 Οκτώβριος 4, 2016 (edited) On 4/10/2016 at 3:07 ΜΜ, το μέλος Olianna έγραψε: Ο τύπος από το mypizza project αναφέρει οτι με το μαντέμι θέλει 6-8 λεπτά ψήσιμο η πίτσα.. Δεν είδα πουθενά να λέει 45 λεπτά. Πάω να κοιτάξω πάλι.. Expand Αν δεις ενα βιντεο που ειναι καλεσμενος σε μια πρωινη εκπομπη λεει οτι πρεπει σε οικιακο φουρνο 45 λεπτα προθερμανση στη μεγιστη θερμοκρασια και στη πανω πανω σχαρα να ζεσταθει καλα η μαντεμενια πλακα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2016 από xkabamarux 1
PetrosD Οκτώβριος 4, 2016 #1856 Οκτώβριος 4, 2016 On 3/10/2016 at 6:56 ΜΜ, το μέλος Olianna έγραψε: Πίτσα είχε σήμερα το μενού. Η πρώτη ήταν ιδέα παρμένη από ένα βίντεο που είδα στο fb. Pizza Pin Wheels - Twisted Η άλλη, κλασσική πίτσα στο ταψάκι. Expand Εγώ πάντως θα το πω παιδιά, η πίτσα είναι παραψημένη. Θα την προτιμούσα λιγότερο καμμένη στα άκρα. Εκτός και αν είναι λάθος το white balance της φωτογραφίας και την αδικεί.
Olianna Οκτώβριος 4, 2016 #1857 Οκτώβριος 4, 2016 On 4/10/2016 at 3:41 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε: Εγώ πάντως θα το πω παιδιά, η πίτσα είναι παραψημένη. Θα την προτιμούσα λιγότερο καμμένη στα άκρα. Εκτός και αν είναι λάθος το white balance της φωτογραφίας και την αδικεί. Expand Καλά, είναι πολύ πιθανό να ήταν λάθος οι ρυθμίσεις μιας και η κάμερα του κινητού ήταν ρυθμισμένη στο αυτόματο. Πέρα από αυτό, εγώ είμαι υπέρ του παραψημένου σε όλα τα φαγητά που περιέχουν τυριά ή κρέας. Το ζυμάρι ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ψημένο, τα τυράκια άρπαξαν λίγο, αλλά εμένα δε με χάλασε καθόλου, το αντίθετο 1
xkabamarux Οκτώβριος 4, 2016 #1858 Οκτώβριος 4, 2016 (edited) Μελιτζανες με πιπεριες κερατο. Κοβουμε τις μελιτζανες μικρα κομματακια, τις πιπεριες λιγο μεγαλυτερα. Κρεμμυδια 2 μετρια. Τα κοβουμε και αυτα. Τα σωταρουμε με ελαχιστο ελαιολαδο στη κατσαρολα 5 λεπτα σε μετρια φωτια. Μετα ριχνουμε νερο, αλατι, πιπερι καγιεν (το καυτερο), ντοματα σε χυμο (λιγο) και 3 κουταλιες ατζικα (μια αναζητηση στο google θα σας δειξει τι και πως και που). Βραζουμε αναλογα ποσο ζωντανα τα θελουμε. Το τελικο αποτελεσμα θα πρεπει να μην εχει πολλα υγρα. Σερβιρεται με μπολικη φετα και μοσχαρισια μπιφτεκια φουρνου. Καλη ορεξη. Οποιος το δοκιμασει και θυμηθει ας βαλει φωτο και ας μας πει τη γνωμη του. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2016 από xkabamarux
PetrosD Οκτώβριος 4, 2016 #1859 Οκτώβριος 4, 2016 On 4/10/2016 at 3:46 ΜΜ, το μέλος Olianna έγραψε: Καλά, είναι πολύ πιθανό να ήταν λάθος οι ρυθμίσεις μιας και η κάμερα του κινητού ήταν ρυθμισμένη στο αυτόματο. Πέρα από αυτό, εγώ είμαι υπέρ του παραψημένου σε όλα τα φαγητά που περιέχουν τυριά ή κρέας. Το ζυμάρι ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ψημένο, τα τυράκια άρπαξαν λίγο, αλλά εμένα δε με χάλασε καθόλου, το αντίθετο Expand Για το ζυμάρι σε πιστεύω. Επίσης συμφωνείς και εσύ μαζί μου ότι τα τυράκια άρπαξαν λίγο. Όμως θα διαφωνήσω στο παραψημένο για τα κρέατα. Πχ. η χοιρινή μπριζόλα δεν μου αρέσει παραψημένη και σήμερα που έκανα σολομό, πάλι δεν τον έψησα πολύ, γιατί σκληραίνει.
karmen1983 Οκτώβριος 4, 2016 #1860 Οκτώβριος 4, 2016 Βρε όπως προτιμάει κανείς θα βάζει στο πιάτο του το φαί. καλοψημένη τη θέλει η κοπέλα καλοψημένη θα τη κάνει. Δηλαδή εγώ που τρώω σχεδόν ωμή τη μοσχαρίσια και εσείς κάνετε μπλιαχ θα σας ρωτήσω πριν? On 4/10/2016 at 3:51 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε: Όμως θα διαφωνήσω στο παραψημένο για τα κρέατα Expand 3
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now