Jump to content

Official ΦαγητοThread v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Σουτζουκακια συνταγη προ-γιαγιας(Σμυρνη), πατατες τηγανητες(τις εστειλε φιλος απο Φιλιατρα),φετουλα κ ψωμακι...η χωριατικη σαλατουλα εννοειται

Φωτογραφια δεν προλαβα να βγανω...καταναλωθηκαν σε χρονο dt :shutup:

Να δω τωρα πως θα βρω χωρο για παγωτο :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1

σας έστειλαν τηγανητές πατάτες; δεν μπορούσατε να τηγανήσετε εσείς; :bleh:

ΥΓ χώρος για παγωτό υπάρχει πάντα. Ούτως ή άλλως πάει σε διαφορετικό στομάχι :p

Έγινε επεξεργασία από deninho
  • Like 6

3 περίπτερα που παρασκεύαζαν Ελληνικό πιτόγυρο είχε εδώ στο Zurich Fest και στα 3 οι ουρές αναμονής ήταν οι μεγαλύτερες από όλα τα άλλα περίπτερα. Το πιτόγυρο κόστιζε 12 φράγκα=ευρώ.

Για αυτό όσο είστε εκεί, να τρώτε πιτόγυρα!!!

• Like 3

πριν 6 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

3 περίπτερα που παρασκεύαζαν Ελληνικό πιτόγυρο είχε εδώ στο Zurich Fest και στα 3 οι ουρές αναμονής ήταν οι μεγαλύτερες από όλα τα άλλα περίπτερα. Το πιτόγυρο κόστιζε 12 φράγκα=ευρώ.

Διαβαζω αυτο το ποστ , ενω μιση ωρα νωριτερα εφαγα πιτογυρο γυρνωντας απο τη δουλεια. Αυτα ειναι :hehe: 

1 hour ago, PetrosD said:

είσαι στο χωριό, ε;

υπάρχουν και 2 μαγαζιά που φτιάχνουν σουβλάκι στην πόλη. το ένα, που θυμάμαι ακριβώς που είναι, είναι στην Uraniastrasse, απέναντι από τη στάση Sihlstrasse. Αλλά και πάλι οι τιμές είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα (βασικά, ούτε για Ζυρίχη αξίζουν τα λεφτά)

• Like 1

11 hours ago, deninho said:

είσαι στο χωριό, ε;

υπάρχουν και 2 μαγαζιά που φτιάχνουν σουβλάκι στην πόλη. το ένα, που θυμάμαι ακριβώς που είναι, είναι στην Uraniastrasse, απέναντι από τη στάση Sihlstrasse. Αλλά και πάλι οι τιμές είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα (βασικά, ούτε για Ζυρίχη αξίζουν τα λεφτά)

Δε με βλέπω να τρώω τίποτα Ελβετία. Δε μου περισσεύουν ακόμα τόσα πολλά χρήματα. Ευτυχώς το σπίτι είναι 2Km από τα σύνορα και 4,1 km από τα κοντινότερα Γερμανικά Super markets. Από τα οποία ψώνισα χτες, μεταξύ άλλων, και γάλα Σόγιας, ζαμπόν και 2 είδη λουκάνικα για vegans και μαλακό τυρί με πάπρικα. Το γάλα σόγιας, πολύ καλό, το τρώω με δημητριακά το πρωί. Το ζαμπόν για vegans και αυτό πολύ εύγευστο, δεν καταλαβαίνει κανείς ότι είναι "μαϊμού". Το ένα είδος λουκάνικα (Heirler Wiener-Würstchen), αντίθετα δεν είναι καλά, δε θα τα ξαναπάρω. Το άλλο, θα το δοκιμάσω αύριο.

25 minutes ago, darkCount said:

Πρόσεχε με το Abrakebabra μάγε γιατί θα σε πάει ροδάνι! Είναι να μη σου τύχει...

Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει εδώ στο Galway.

Εγώ σε αυτούς έχω πάει 10+ και είναι φανταστικό και μεγάλες μερίδες.

https://www.tripadvisor.ie/Restaurant_Review-g186609-d1820381-Reviews-The_Charcoal_Grill-Galway_County_Galway_Western_Ireland.html

1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ!

2. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο σπίτι.

Νοστιμότατο ήταν όμως! Έχω μάθει από 2 χρόνια διατροφή τώρα που κάνω και τα τρώω έτσι τα φαγητά.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

• 3 weeks later...

Παιδες οποιος εχει δοκιμασμενη συνταγη για σπετσοφαι ας την αφησει πλζ :)

Αν δεν κανω λαθος το αυθεντικο εχει μονο ντοματα λουκανικο και πιπεριά. Αλλα ειμαι ανοικτή σε προτασεις

• Like 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος astrolabos έγραψε:

Πίτσα με τυρί κοτόπουλο πιπεριά και τοματινι και στη κρουστά μεσα, λουκάνικο Φρανκφούρτης και κεφαλογραβιέρα Μετσόβου. 

20160723_183045741_iOS.jpg

Παροτι ειναι πεντανοστιμη,  δε την "ξοδευουμε" στην πιτσα. Αλλα στο στομαχι παει anyways :hehe: Φαινεται yummy και εχω καιρο να φαω πιτσα (καμμια βδομαδα) :p 

• Like 1

53 minutes ago, karmen1983 said:

Παιδες οποιος εχει δοκιμασμενη συνταγη για σπετσοφαι ας την αφησει πλζ :)

Αν δεν κανω λαθος το αυθεντικο εχει μονο ντοματα λουκανικο και πιπεριά. Αλλα ειμαι ανοικτή σε προτασεις

καλά τα λες -πολλοί βάζουν και μελιτζάνα- αλλά σπετζοφάι καλοκαιριάτικα;

23 minutes ago, astrolabos said:

Πίτσα με τυρί κοτόπουλο πιπεριά και τοματινι και στη κρουστά μεσα, λουκάνικο Φρανκφούρτης και κεφαλογραβιέρα Μετσόβου. 

20160723_183045741_iOS.jpg

holly fak