Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Κι εγώ είμαι κανα μήνα που τη βγάζω με τέτοια γεύματα :

 

 

a662cc09-796c-4c5d-969b-48eb3479f2ef_zps

 

αν είχα διάθεση να ασχοληθώ να ετοιμάσω και το κρέας και τα λαχανικά, δε θα είχα θέμα να τρώω μέρα παρά μέρα τέτοιο φαΐ

Link to comment
Share on other sites

Είναι ένα θέμα να κρατάς την ενασχόλησή σου στην σφαίρα της ιδιωτικής σου ζωής και άλλο να την δημοσιεύεις. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και ορμές είναι σαν το σώβρακο. Κράτα το μέσα στο παντελόνι σου και μη μου το τρίβεις στα μούτρα μου.

Link to comment
Share on other sites

Εχτές είχαμε να γιορτάσουμε κάτι που μας έκατσε και βγήκαμε μια παρέα σεμνή να φάμε κάτιτις. 

 

Έχω ανεβάσει πάλι απο αυτό το μαγαζί, που θεωρώ πως απλά και ξερά έχει την καλύτερη μπριζόλα του Λονδινου, να μην πω της Ευρώπης. 

 

Για απορίες, είναι αυτό

 

http://www.goodmanrestaurants.com/

 

Και αν θέλετε να βρείτε πρέπει να κλείσετε. 

 

Παραθέτω 3 απο τα χαι-λαιτ της βραδιάς για τα απανταχού ζώα του φόρουμ :D

 

1ο. T-bone, Grass Fed, 800 γραμμάρια. 

 

attachicon.gifIMG-20150323-WA0006.jpeg

 

2. Σατομπριάν - 800 γραμμάρια. 

 

attachicon.gifIMG-20150323-WA0008.jpeg

 

3.0 T-bone, Corn Fed, 800 γραμμάρια. 

 

attachicon.gifIMG-20150323-WA0010.jpeg

 

Προσωπικά είμαι υπέρ των 2 πρώτων λόγο της έλλειψης λίπος που δεν μου αρέσει γευστικά αλλά δεν πάει να πει πως το 3ο ήταν "κακό". 

 

Δε μας λες και το ψήσιμο για καλιμπρέησον? Το πρώτο είναι medium-well?

Link to comment
Share on other sites

Δε μας λες και το ψήσιμο για καλιμπρέησον? Το πρώτο είναι medium-well?

 

 

Ναι σωστός σόρρυ, όλα είναι medium εδώ που βλέπετε. 

 

Και τα 3 παίζουν άνετα rare / medium rare, ειδικά το σατομπριαν.

 

Και το σατομπριάν πάλι ΔΕΝ συνίσταται για well γιατί χάνει πολύ.

 

Για να πάρετε μια ιδέα στο πόσο μαλακό ή όχι είναι το κρέας κάνουμε το κλασσικό πείραμα με τον αντίχειρα να ακουμπάει τα δάχτυλα, και πιέζουμε με το αριστερό το "ψαχνό" στην βάση του αντίχειρα που αλλάζει σκληρότητα όσο αλλάζουμε δάχτυλα που ακουμπάμε. 

 

Αντίχειρας ακουμπάει δείκτη -> rare

Αντίχειρας ακουμπάει μέσο -> medium / rare 

Αντίχειρας ακουμπάει παράμεσο -> medium / well done 

Αντίχειρας ακουμπάει  μικρό δαχτυλάκι -> well done

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Για να πάρετε μια ιδέα στο πόσο μαλακό ή όχι είναι το κρέας κάνουμε το κλασσικό πείραμα με τον αντίχειρα να ακουμπάει τα δάχτυλα, και πιέζουμε με το αριστερό το "ψαχνό" στην βάση του αντίχειρα που αλλάζει σκληρότητα όσο αλλάζουμε δάχτυλα που ακουμπάμε. 

 

Αντίχειρας ακουμπάει δείκτη -> rare

Αντίχειρας ακουμπάει μέσο -> medium / rare 

Αντίχειρας ακουμπάει παράμεσο -> medium / well done 

Αντίχειρας ακουμπάει  μικρό δαχτυλάκι -> well done

 

 

To τελευταίο δεν το κατάλαβα. Δώσε ένα βίντεο στο tube...

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστός σόρρυ, όλα είναι medium εδώ που βλέπετε. 

 

Και τα 3 παίζουν άνετα rare / medium rare, ειδικά το σατομπριαν.

 

Και το σατομπριάν πάλι ΔΕΝ συνίσταται για well γιατί χάνει πολύ.

 

Για να πάρετε μια ιδέα στο πόσο μαλακό ή όχι είναι το κρέας κάνουμε το κλασσικό πείραμα με τον αντίχειρα να ακουμπάει τα δάχτυλα, και πιέζουμε με το αριστερό το "ψαχνό" στην βάση του αντίχειρα που αλλάζει σκληρότητα όσο αλλάζουμε δάχτυλα που ακουμπάμε. 

 

Αντίχειρας ακουμπάει δείκτη -> rare

Αντίχειρας ακουμπάει μέσο -> medium / rare 

Αντίχειρας ακουμπάει παράμεσο -> medium / well done 

Αντίχειρας ακουμπάει  μικρό δαχτυλάκι -> well done

to ίδιο παίζει και με πρόσωπό αλλά το πιο ασφαλές είναι θερμόμετρο χιχιιχ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστός σόρρυ, όλα είναι medium εδώ που βλέπετε. 

 

Και τα 3 παίζουν άνετα rare / medium rare, ειδικά το σατομπριαν.

 

Και το σατομπριάν πάλι ΔΕΝ συνίσταται για well γιατί χάνει πολύ.

 

Για να πάρετε μια ιδέα στο πόσο μαλακό ή όχι είναι το κρέας κάνουμε το κλασσικό πείραμα με τον αντίχειρα να ακουμπάει τα δάχτυλα, και πιέζουμε με το αριστερό το "ψαχνό" στην βάση του αντίχειρα που αλλάζει σκληρότητα όσο αλλάζουμε δάχτυλα που ακουμπάμε. 

 

Αντίχειρας ακουμπάει δείκτη -> rare

Αντίχειρας ακουμπάει μέσο -> medium / rare 

Αντίχειρας ακουμπάει παράμεσο -> medium / well done 

Αντίχειρας ακουμπάει  μικρό δαχτυλάκι -> well done

 

Μας παραπλάνησες με τις φωτογραφίες, το πρώτο φαινόταν παραψημένο :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.