Jump to content

Official ΦαγητοThread v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Και αφού στήθηκα στην ουρά πρωί πρωί κατάφερα να πάρω μία λαγάνα από τα χέρια του Τάκη. Σταθερή αξία!

Καλή σαρακοστή να έχουμε :)

20150223 104043

• Like 5

Έχω κι εγώ μια λαγάνα... χειροποίητη:

4PkdyWQ.jpg

Το κρέας είναι όλο το πλαϊνό ενός αρνιού, παϊδάκια και κόντρα... είναι τα μυρωδικά του σκούρα, δεν είναι καμμένο :)

Είναι της περασμένης εβδομάδας για τους νηστεύοντες :p

• Like 6

Σήμερα ποστάρετε όσο θέλετε! Τα σημερινά φαγητά δε τα τρώω όπως μάλλον και ο @deninho, οπότε κάντε πανηγύρι :p

@Spirosssss, πανέμορφος ο πιτσιρικάς, να τον χαίρεστε!

Έγινε επεξεργασία από UltraB
  • Like 1

Εσείς οι δυο από πάνω καλά είναι να διευρύνετε τους γαστριμαργικούς ορίζοντές σας! :p

Όσο για μένα δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω τίποτε!

Στην αρχή γιατί  έπεσα στα μεζεδάκια και μετά γιατί ..ένα περίεργο πράμα ρε παιδιά! ....όλο ένα ρακοπότηρο ήτονε μπλεγμένο στα δαχτύλια μου ! (hik! !! :hehe: )

Άντε καλή Σαρακοστή να έχουμε όλοι !  :D

• Like 1

Γατακια δε ξερετε να τρωτε. :p

Μιας και απο τη βροχη και το κρυο δεν εβγαλα φωτο απο την πρωινη ουρα, δανειζομαι μια απο το Facebook που προφανως ανεβασε καποιος γειτονας :hehe:

Παρολο τον κακο καιρο παντως που μας έκλεισε μεσα το τζακι αναψε και τσακιζουμε γαριδες, μυδια κλπ. Αν προλαβω θα εχει φωτορεπορταζ :p

post-33144-0-64639400-1424720419_thumb.j

• Like 2

@felix,

το BBQs  aka πρωην burgering  house  εγινε ξαφνικα "easy burger"

http://www.delivery.gr/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B9/5782-Easy%20Burger.html#catalog

sNA6wkm.jpg

ειναι σε "μεσαιο" μεγεθος τα παραπανω ή ειναι ιδεα μου ? 

Το ειχα ταραξει το μαγαζι,με το μικρο μου ονομα με ειχαν μαθει...

εγω επαιρνα 2-3 φορες μεσα στο τριμηνο αλλα το εχουν ξεφτυλισει,  "μεγαλο" μεγεθος καπουτ - βγαλανε το μπεικον  απο την πιστη αντιγραφη του golden και βαλανε  BBQ  - προσφορες στα 10-15 ευρω και κουπονια τελος - το "μεσαιο" καποτε το χρεωνανε  1.90  ενω τωρα ειναι 3 ευρω, παλι φτηνοτεροι ειναι απο simply αλλα ημαρτον !

επομενη σταση : home burger που κανει και 10% εκπτωση σε χωρους εργασιας  :)

• Like 1

επομενη σταση : home burger που κανει και 10% εκπτωση σε χωρους εργασιας   :)

Με την παραγγελια δειχνεις και Ε9;; :p

Έγινε επεξεργασία από wolves
  • Like 1

Γατακια δε ξερετε να τρωτε. [emoji14]

Μιας και απο τη βροχη και το κρυο δεν εβγαλα φωτο απο την πρωινη ουρα, δανειζομαι μια απο το Facebook που προφανως ανεβασε καποιος γειτονας :hehe:

Παρολο τον κακο καιρο παντως που μας έκλεισε μεσα το τζακι αναψε και τσακιζουμε γαριδες, μυδια κλπ. Αν προλαβω θα εχει φωτορεπορταζ [emoji14]

Καλά δεν περίμενα σε τέτοια ουρά και ευρώ να μοιραζανε μαζί με τη λαγανα.. Απαπαππαπαπαπα
  • Like 1

Επισης τετοια ουρα παιζει (τουλαχιστον επαιζε δεν ξερω τωρα) και στον γνωστο στη Δραπετσωνα για χαλβα.

Ευτυχως τωρα δινει και σε μαγαζια εξω οποτε μπορεις να τον βρεις με λιγο ψαξιμο και αλλου.

Τσιμπημενος στην τιμη αλλα αξιζει ....

• Like 2

Επισης τετοια ουρα παιζει (τουλαχιστον επαιζε δεν ξερω τωρα) και στον γνωστο στη Δραπετσωνα για χαλβα.

Ευτυχως τωρα δινει και σε μαγαζια εξω οποτε μπορεις να τον βρεις με λιγο ψαξιμο και αλλου.

Τσιμπημενος στην τιμη αλλα αξιζει ....

Σαν την ουρά του Κοσμίδη για χαλβά Δραπετσώνας δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ούτε στο ΙΚΑ τέτοιο πράμα......

συνήθως έφτανε γύρω από το τετράγωνο... ειδικά τις πρώτες 1-2 μέρες.. την πρώτη φορά που περνούσα από εκεί με το 843, χάζεψα!

Έγινε επεξεργασία από Delijohn

Tαμπούρια έμενα.. δίπλα στο Παυλάκη!

Για να μη βγαίνω εκτός θέματος εντελώς, μεγάλο respect στον Παυλάκη, που έρχονταν από τη μισή Αθήνα να πάρουν γλυκά!

(σπάρτης κι αγίου όρους)

• Like 1