Jump to content



Recommended Posts

Ρε Dolly, έχεις D800 να βγάζεις και γαμώ τις φωτογραφίες και κάθεσαι και ποστάρεις από κινητό; Έλεος!! Εννοείται ότι σε ζηλεύω, εγώ με λίγο ψητό κοτόπουλο την έβγαλα χτες...

(edited)

Είχα κάρβουνο σε μέρη που δεν θα βραχώ αν πέσω στη θάλασσα λες να την έπιανα? :)

Να μη ρωτήσω πώς πήγε εκεί;;;;

ποια; :p

ΑΥΤΗ! 1-0

Αφού άλλος σε φωτογράφησε, δε μπορούσε να την πιάσει εκείνος;;;;

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 3

Dolly μου θύμισες φίλο το 1997 Πάσχα στο Luton που σκάψανε στον πίσω κήπο για να ψήσουν αρνί και τελικά στο τσακ την γλιτώσανε το αυτόφωρο....

(edited)

Γιατί; Δεν επιτρέπεται;

Σκάψιμο στον κήπο, αλά αντικριστό περίπου, μάλλον δεν θα επιτρέπεται. Τουλάχιστον μετά από παράπονα γειτόνων, δεν τους αφήσανε.

Άσε δε που δυσκολεύτηκαν να βρουν ολόκληρο αρνί....

Έγινε επεξεργασία από akilleas
  • Like 1

Ασχέτως αν τρώνε κρεατικά, το να ψήσεις ολόκληρο το ζωντανό, το θεωρούν λίγο βάρβαρο κλπ....

 

Αmateurs...

Dolly μου θύμισες φίλο το 1997 Πάσχα στο Luton που σκάψανε στον πίσω κήπο για να ψήσουν αρνί και τελικά στο τσακ την γλιτώσανε το αυτόφωρο....

 

 

Γιατί; Δεν επιτρέπεται;

στην Αγγλια για να ψησεις εξω χρειαζεται αδεια απο την πυροσβεστικη η κατι τετοιο...

Κι Ελβετία απαγορεύεται. Ακόμα κ λόγω της κάπνας, έχει έρθει αστυνομία στανταράκι. Φίλος την πάτησε πρόπερσι. 

Κι Ελβετία απαγορεύεται. Ακόμα κ λόγω της κάπνας, έχει έρθει αστυνομία στανταράκι. Φίλος την πάτησε πρόπερσι. 

 

Ελβετά μόνο Toblerone καπνιστή, δεν αφήνουν άλλο ψαχνό...

  • Like 2

το χθεσινοβραδυνό φαγητό - μπιφτέκια κοτόπουλου με σως μαγιονέζα+μουστάρδα+μέλι

post-36943-0-69052900-1424013835_thumb.j

post-36943-0-86654000-1424013866_thumb.j

  • Like 6

 

Πέσανε στα χέρια μου δύο ωραία κομμάτια σολομού οπότε δε γινόταν να μη κάνουμε κάτι.

Αρχικά αν θέλετε να φαίνεται σαν φέτα ο σολομός αλλά ταυτόχρονα να μην έχει κόκκαλο, το κόλπο ακολουθεί. Χαράζετε το φιλέτο στη μέση και με τα χέρια σας το γυρνάτε (πρέπει να εχει δέρμα)

 

 
 
 
Μετά τηγάνι και τρικολόρε πιπεριές ο σολομός, υπομονή και σωστή φωτιά για να μη σπάσει όταν τον γυρίσουμε (βοηθάει πολύ το ότι έχει δέρμα το κομμάτι) και μετά βγάζουμε το σολομό και βάζουμε κρέμα γάλακτος
 
 
 
Σερβίρουμε με ότι μας κάνει κέφι. Διάλεξα λωρίδες αγγουριού, ντοματούλες, πιπεριές και κρανμπερι αποξηραμένα, μαζί με λίγο τυρί με σχοινόπρασο που αν θυμάμαι καλά το πέτυχα στο Lidl πριν 2 μέρες.
 
 
 
 
Και μιας και είχα κέφια σήμερα έκανα και πρόχειρο γλυκάκι
 
 

 

 

 

 

Προσωπικό σχόλιο:

 

Θεωρό ότι με το να βάλεις κρέμα γάλακτος, χαλάς την γεύση που έχει το συγκεκριμένο προϊόν.

Εφόσον είναι φρέσκο, δεν θέλει και πολλά.

Το βασικότερο είναι να νιώθεις πάνω από όλα τη γεύση του και όχι τις γεύσεις των υπολοίπων.

  • Like 7

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.