Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

έχω την αίσθηση ότι δεν πήγε αυτόφωρο για φοροδιαφυγή, αλλά για ανεξόφλητα χρέη. Χρέη που, απ'ότι φαίνεται, είχε να πληρώσει, αλλά δεν πλήρωνε. Με την ανοχή ποιου; Άντε, και στους υπόλοιπους που δεν πληρώνουν ενώ έχουν.

• Like 4

έχω την αίσθηση ότι δεν πήγε αυτόφωρο για φοροδιαφυγή, αλλά για ανεξόφλητα χρέη. Χρέη που, απ'ότι φαίνεται, είχε να πληρώσει, αλλά δεν πλήρωνε. Με την ανοχή ποιου; Άντε, και στους υπόλοιπους που δεν πληρώνουν ενώ έχουν.

Συγγνώμη αλλά εγώ κατάλαβα ότι δεν του είχαν ζητηθεί ποτέ του ανθρώπου λεφτά. Προφανώς αν του ζητάγανε να τα έδινε αλλά τότε έπρεπε να ζητήσουν και από τους υπόλοιπους....

Συγγνώμη αλλά εγώ κατάλαβα ότι δεν του είχαν ζητηθεί ποτέ του ανθρώπου λεφτά. Προφανώς αν του ζητάγανε να τα έδινε αλλά τότε έπρεπε να ζητήσουν και από τους υπόλοιπους....

Λεφτά ζητούνται de facto από όλους τους Έλληνες πολίτες και όσους διαμένουν στη χώρα, βάσει του φορολογικού νόμου. Αυτόν τον μάζεψαν επειδή έχει αδήλωτα έσοδα που αντιστοιχούσαν σε φόρους μερικών εκατομμυρίων. Αλίμονο να περνούσε εισπράκτορας για τους φόρους και να μας έλεγε τι χρωστάμε - είπαμε φεουδαρχία, αλλά όχι κι έτσι :)

• Like 2

Λεφτά ζητούνται de facto από όλους τους Έλληνες πολίτες και όσους διαμένουν στη χώρα, βάσει του φορολογικού νόμου. Αυτόν τον μάζεψαν επειδή έχει αδήλωτα έσοδα που αντιστοιχούσαν σε φόρους μερικών εκατομμυρίων. Αλίμονο να περνούσε εισπράκτορας για τους φόρους και να μας έλεγε τι χρωστάμε - είπαμε φεουδαρχία, αλλά όχι κι έτσι :)

Δεν πρόκειται για κανονικά φορολογητέα εισοδήματα αλλά για τα λεφτά της λίστας Λαγκαρτ από την οποία λίστα δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν.

• Like 2

^ αποσπασμα απο blogpost του '12, το οποιο δεν ειναι διαθεσιμο (τυχαιο?)

http://www.press-gr.com/2012/11/blog-post_1733.html

μαρεσει παντως που οταν καποιος πελατης μου σπαει τα νευρα με τον εναν τροπο ή τον αλλο ( δελτιο 5 second πριν ξεκινησει ο αγωνας  και λαθος συμπληρωμενο για  εξτρα trolling )  εγω ριχνω μια χριστοπαναγια για να ξεσπασω  και πεταγεται μετα ενας τριτος για να μου κανει παρατηρηση ( λες και ειναι δικο του το μαγαζι. ) 

- εε τι λογια ειναι αυτα ? 

- εδω δωσατε εξουσια στον αθεο τον χουντικο, οι παναγιες  σε πειραξανε ?  

:hehe: 

^ αποσπασμα απο blogpost του '12, το οποιο δεν ειναι διαθεσιμο (τυχαιο?)

...

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! μη σου πω ότι το έριξε ο Ομπάμα ο ίδιος γιατι ο Τσίπρας ειναι η μετενσάρκωση του Παπαδόπουλου στη πολιτικη (πρακτορας κλπ)

δεν πάμε καλά. Όσο βέβαια πιο έξω από τον κουβά με τα σκ@τ@ είναι κάποιος τόσο πιο πολύ προσπαθούν όλοι να τον βουτήξουν. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το δημοσίευμα αλλά πραγματικά δεν έχει καμία αξία απολύτως.

• Like 1

Όσο βέβαια πιο έξω από τον κουβά με τα σκ@τ@ είναι κάποιος τόσο πιο πολύ προσπαθούν όλοι να τον βουτήξουν

Φήμες θέλουν τον Άδωνι να νοικιάζει το Hubble από την Nasa για να δει τον κουβά.

Βλέπω νέα ΠΝΠ να κατατίθεται, για λεφτά που αφήνουν πίσω άνθρωποι που αποβιώνουν και δεν αναφέρονται ρητά στις διαθήκες τους.

Βλέπω νέα ΠΝΠ να κατατίθεται, για λεφτά που αφήνουν πίσω άνθρωποι που αποβιώνουν και δεν αναφέρονται ρητά στις διαθήκες τους.

Ήδη προβλέπεται φόρος κληρονομιάς. Αλλά και δέσμευση για παρανόμως αποκτηθέντα ποσά. Εκτός αν είναι σύνηθες να έχεις καβάτζα 2 μύρια ως συνταξιούχος του ΟΣΕ.

ΥΓ: Σου χρώσταγα μια μεταμεσονύκτια απάντηση σε διπλανό θέμα, αλλά την κατάπιε το τάμπλετ, οπότε παραγράφεται το αδίκημα. ;)