Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Κωνσταντόπουλος.

Υπερασπιστής του Λαυρεντιάδη, του Τεγόπουλου και της 17Ν

Περίπτωση Λαυρεντιαδη. Ο Κωσταντοπουλος δεν είναι στην πολιτική σκηνή, και η δίκη δεν έχει σχέση με κάποια λαμογια η με το δημόσιο.

Περίπτωση Τεγόπουλου, πάλι δεν έχει σχέση με λαμογια και το δημόσιο συμφέρον η δική.

Περίπτωση 17Ν, πάλι δεν έχει σχέση με λαμογια και το δημόσιο συμφέρον η δική.

Οπότε η ερώτηση του DJD παραμένει.

Τις περίμενα τέτοιες αντιδράσεις.

Ρε σύντροφοι, δεν γίνεται η αριστερά να τσαμπουναει για δικαιώματα, υπερασπισεις και ίση μεταχείριση (ακόμα και από εγκληματίες/κακοποιους) από την μία

Ενώ από την άλλη να αρχιζετε κριτική επειδή κάποιος δικηγόρος υπερασπιζεται κάποιους εγκληματίες. Όλοι έχουν δικαίωμα υπεράσπισης και συμφωνώ σε αυτό.

Εκτός αν σας χαλάει το όνομα, ή μόνο με χαμηλού επιπέδου δικηγοριας θα είστε σύμφωνοι και ικανοποιημενοι.

Μας χαλάει η υπεράσπιση εγκληματιών από μέλη της κυβέρνησης, όταν αντίδηκος είναι το κράτος και το δημόσιο συμφέρον. Καταλαβαίνεις τις διαφορές ή όχι;; Έγινε επεξεργασία από Myralis
  • Like 1

http://lykavitos.gr/archives/164011

τι χαμπάρια ??

«Θα απαγορεύσουμε τις ουρές έξω από τα εμπορικά καταστήματα. Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν λάβει τις σχετικές οδηγίες», ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης η Στέλα Λούγκο, η κυβερνήτρια της Πολιτείας Φάλκον. Τις τελευταίες ημέρες άλλες δύο Πολιτείες, οι Μπολίβαρ και Γιαρακούι, έλαβαν το ίδιο μέτρο ενώ οι αρχές της Πολιτείας Σούλια το εξετάζουν.

έτσι για να μαθαίνουν οι επίδοξοι μιμητές... Θυμίζει μιαν άλλη εποχή που μια κυβέρνηση έλυσε σε μια νύχτα το πρόβλημα του νέφους στην Αθήνα, ανεβάζοντας όσο της άρεσε τα όρια επιφυλακής.

Ο κ. Μαδούρο και πολλοί υπουργοί της κυβέρνησής του πραγματοποιούν περιοδεία στην Κίνα, τη Ρωσία και άλλες πετρελαιοπαραγωγούς χώρες για να προσελκύσουν επενδύσεις και να ζητήσουν από τον ΟΠΕΚ να αναλάβει δράση και να ανακόψει τη συνεχιζόμενη πτώση της τιμής του πετρελαίου, γεγονός που επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την οικονομική κατάσταση στη Βενεζουέλα.

πολύς κόσμος βγήκε στο σεργιάνι τελευταία... Ποιον να πρωτοσώσουν και αυτοί .....

Περίπτωση Λαυρεντιαδη. Ο Κωσταντοπουλος δεν είναι στην πολιτική σκηνή, και η δίκη δεν έχει σχέση με κάποια λαμογια η με το δημόσιο.
Περίπτωση Τεγόπουλου, πάλι δεν έχει σχέση με λαμογια και το δημόσιο συμφέρον η δική.
Περίπτωση 17Ν, πάλι δεν έχει σχέση με λαμογια και το δημόσιο συμφέρον η δική.

άμα εσένα αυτές οι δικαιολογίες σου φτάνουν, εμένα μου περισσεύουν

Μια χαρά τις καταλαβαίνω τις διαφορές. Και το έχω πει παλαιότερα, να τους βάλουν φυλακή μετά από κανονική δική.

Για το ποιος τους υπερασπιζεται τώρα.

Ο νόμος τι ορίζει? Μπορεί ένας βουλευτής να ασκήσει το επαγγελματικό του δικαίωμα (πέρα του βουλευτή) παράλληλα? Ναι ή όχι?

Δηλαδή τι? Να αλλάξει ο νόμος τελευταία στιγμή επειδή "μας συμφέρει"? Θετικό για όλους είναι να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά τότε το" rule of law" Θα γίνει σαν τις τούμπες.

Και παρότι δεν "μας συμφέρει", εγώ επιμένω στο "rule of law" *

*όπου το rule of law να αλλάξει αργότερα (ή πολύ νωρίτερα) από μια δίκη, και να ισχύει για όλους (τους βουλευτές σε τούτη τη περίπτωση)

Καταλαβαίνετε τη διαφορά ή τζάμπα γράφω;

Καταλαβαίνεις την διαφορά ότι δεν γίνεται ένας υπουργός που υποτίθεται έχει ορκιστεί στο σύνταγμα να προστατεύτει την χώρα να είναι συνήγορος υπεράσπισης σε δίκη κατάχρασης εκατομμυρίων ευρώ κατά του δημοσίου ή μπα;

• Like 3

Καταλαβαίνεις την διαφορά ότι δεν γίνεται ένας υπουργός που υποτίθεται έχει ορκιστεί στο σύνταγμα να προστατεύτει την χώρα να είναι συνήγορος υπεράσπισης σε δίκη κατάχρασης εκατομμυρίων ευρώ κατά του δημοσίου ή μπα;

Να περάσουν τροπολογία* όπως κάνανε και με τον ρωμανο για να αλλάξει ο νόμος.

Η περίπτωση του βοριδη (αν είναι όντως αυτός τελικά ο δικηγόρος υπεράσπισης) είναι μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση αντικρουόμενων ρόλων.

Εσείς καταλαβαίνετε ότι ο νόμος πρέπει να ισχύει ως "εχειν" ή να το πω στα αγγλικά??

*μπακαλιστικα το λέω. Δεν ξέρω ακριβώς λειτουργεί και αλλάζει ο νόμος ή τι διαδικασίες χρειάζεται.

Πάλι βρίσκομαι στη μέση του φάσματος. Γιατί προφανώς νομίζω ότι και η υπόθεση 17Ν σχετίζεται άμεσα με το δημόσιο συμφέρον (και η αριστερά υπό το φόβο της κοινωνικής απαξίωσής της επιβάλλεται να κρατά απόστάσεις από την Τρομοκρατία), αλλά και ότι οι κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση εκατοντάδων εκατομμυρίων σε δημόσια έσοδα είναι αδιανόητο να έχουν εν ενεργεία πολιτικούς ως συνηγόρους υπεράσπισης.

Δε με ενδιαφέρει αν το νόμιμο είναι και ηθικό (θυμίζω ότι το ερώτημα το εισήγαγαν στο δημόσιο βίο μέλη του κυβερνώντος κόμματος). Με ενδιαφέρει ότι η χώρα έχει ακόμη πρωθυπουργό, ο οποίος έχει χρόνο να γυρνά τηλεοπτικά σποτάκια με ανήλικα, αλλά απαξιοί να αποπέμψει τον υπουργό του για συμπεριφορά απάδουσα στο θεσμικό του ρόλο.

• Like 3

Πάλι βρίσκομαι στη μέση του φάσματος. Γιατί προφανώς νομίζω ότι και η υπόθεση 17Ν σχετίζεται άμεσα με το δημόσιο συμφέρον (και η αριστερά υπό το φόβο της κοινωνικής απαξίωσής της επιβάλλεται να κρατά απόστάσεις από την Τρομοκρατία), αλλά και ότι οι κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση εκατοντάδων εκατομμυρίων σε δημόσια έσοδα είναι αδιανόητο να έχουν εν ενεργεία πολιτικούς ως συνηγόρους υπεράσπισης.

Δε με ενδιαφέρει αν το νόμιμο είναι και ηθικό (θυμίζω ότι το ερώτημα το εισήγαγαν στο δημόσιο βίο μέλη του κυβερνώντος κόμματος). Με ενδιαφέρει ότι η χώρα έχει ακόμη πρωθυπουργό, ο οποίος έχει χρόνο να γυρνά τηλεοπτικά σποτάκια με ανήλικα, αλλά απαξιοί να αποπέμψει τον υπουργό του για συμπεριφορά απάδουσα στο θεσμικό του ρόλο.

Επειδή είμαι στην δουλειά και το πέρασα έτσι, ας μου πει κάποιος ακριβώς πως εμπλέκεται ο Κωνσταντόπουλος και η κόρη του με τις δίκες της 17ν.

Γιατί αν ήταν απλά συνήγοροι σε ανθρώπους που αποδείχτηκε ότι δεν ανήκαν στην οργάνωση δεν βλέπω το πρόβλημα.

• Like 1

Δεν συμφωνώ στο τελευταίο κομμάτι, γιατί τότε θα έπρεπε και ο Τσίπρας να μην αφήνει χαλαρό το μαντρι του.

Κατά τα άλλα, συμφωνώ ότι είτε δικηγόρος θα είσαι είτε πολιτικός. Δηλαδή κανένας βουλευτής να μην ασκεί το επάγγελμα του.

Δεν τίθεται θέμα ηθικής σε αυτή τη περίπτωση. Τίθεται περισσότερο θέμα αξιοπρέπειας και σεβασμού του νόμου. Και να γίνει αλλαγή όταν "πρέπει" (σύμφωνα με τα διδικαστικα, που ξαναλέω δεν τα γνωρίζω) και όχι όταν "μας συμφέρει"

καλά πάντως για να μη λέμε ότι να ναι, ο Κωνσταντόπουλος δεν ήταν δικηγόρος υπεράσπισης κανενός μέλους ή κατηγορούμενου για τη 17Ν (διορθώστε με, με πηγή, αν κάνω λάθος).

μπορει να μπερδευτηκε κανείς με την (νομίζω) κόρη του, Ζωή, η οποία ήταν δικηγόρος υπεράσπισης του Γιαννη Σερίφη αν δεν κάνω λάθος ο οποίος δεν ήταν μέλος της 17Ν και αθωωθηκε απο το δικαστήριο δυο φορές.(επειδή μυρίζομαι πάλι αερολογία , ήταν το ίδιο δικαστήριο που καταδίκασε όσους ήταν μέλη)

αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας για να μην πετάμε πράματα που δεν ισχύουν για να δημιουργούμε εντυπώσεις.

ΥΓ: σόρρυ που το συνέχισα απλά ...εμεις λέμε την αλήθεια :hehe:

Έγινε επεξεργασία από 3likos
  • Like 1

Αυτό με τα τυχερά παιχνίδια το θεωρώ πολύ σωστό μέτρο. Είναι στη σωστή κατεύθυνση για να αντιληφθεί ο κόσμος οτι δε μπορεί να εναποθέτει τις όποιες ελπίδες του για επιβίωση στο αν θα πιάσει το τζόκερ ή το στοίχημα.

Σχετικά με το χαράτσι συναλλαγών και επειδή δε διευκρινίζεται τίποτα παραπάνω δε μπορώ να πάρω θέση. Αν πάντως βαφτιστεί χαράτσι υπέρ του δημοσίου, το νταβατζιλίκι προμηθειών των τραπεζών προφανώς και καλύτερα να πηγαίνει στα ασφαλιστικά ταμεία παρά στις τσέπες της Eurobank της Πειραιώς της Alpha κλπ κλπ.

Εν αναμονή.

• Like 2

Λολ το ένα είναι βάζουμε χέρι στους επαγγελματίες τζογαδόρους.

Το άλλο είναι βάζουμε χέρι σε όλους.

Το πρώτο άντε να το δεχτείς για φορολογικούς ή/και τους ψευτο-ηθικούς λόγους (όπως πχ τους θέτει ο φράγμας).

Το δεύτερο πως;

Δηλαδή με πληρώνει ο εργοδότης μέσω τράπεζας και για να πάρω τα λεφτά μου θα πρέπει να πληρώσω. Θα πάρουν τα καρύδια μου.

Έχει δικαίωμα να πληρώνεσαι μετρητοίς απευθείας από το λογιστήριο της εργοδοσίας σου.

• Like 1