Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Για τον μεν Μαζιώτη τα χώνουμε επειδή τον έπιασαν όταν τον βρήκαν πρόχειρο, για το μεν Ξηρό τα χώνουμε επειδή τον έπιασαν όταν τον έπιασαν. Κοντής u know what της φταίνε οι τρίχες

Βρες τις διαφορές:

Τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΑΡΑ (αυτό το κόμμα κυρβερνούσε τις περισσότερες φορές αν δεν απατώμαι τα τελευταία 40 χρόνια. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος) και το εργασιακό περιβάλλον ήταν μια από τα ίδια, όσον αφορά τα επίπεδα harrassment. Γιατί ποτέ δεν έγινε καμία προσπάθεια να αλλάξει αυτό?

Την απάντηση περιμένω. Εκτός αν εννοείς ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερό, σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει νόημα η συζήτηση.

Προσπάθειες γίνονταν και γίνονται συνέχεια, αλλά όταν η εκάστοτε κυβέρνηση απλά δεν θέλει να στεναχωρήσει τους επιχειρηματίες, πεφτουν στο κενό.

ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει μαζέψει το μισό (πικραμένο) ΠΑΣΟΚ θα τους κάνει τη μούρη κρέας. Πλάκα έχει που τα λές (και τα λέτε με τόση σιγουριά). Αν γίνει τελικά κυβέρνηση εδώ θα είμαστε να δούμε και πόσα θα κάνει απο αυτά που έχει πει.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αυτή η αμετροέπεια του αρχηγού σας μόνο εναντίον μπορεί να γυρίσει κάποια στιγμή.

• Like 1

Την απάντηση περιμένω. Εκτός αν εννοείς ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερό, σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει νόημα η συζήτηση.

Προσπάθειες γίνονταν και γίνονται συνέχεια, αλλά όταν η εκάστοτε κυβέρνηση απλά δεν θέλει να στεναχωρήσει τους επιχειρηματίες, πεφτουν στο κενό.

Γιατί δεν έχει νόημα η συζήτηση? Σαν κεντροαριστερά ήταν τοποθετημένο από όσο γνωρίζω. Με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει πάρει boost επειδή το μισό πασοκ βρίσκεται εκεί, πόσο πιστεύεις ότι θα αλλάξει? Μια έτσι να κάνουν κι έφυγαν οι ψήφοι!!

Αν έχεις να μου δείξεις σοβαρές προσπάθειες από κεντροαριστερά ή αριστερά που έγιναν και ΔΕΝ είχαν άμεσο συμφέρον ή κέρδος, ευχαρίστως να με πείσεις. Εκτός αν περιμένεις η (πιο) αριστερά όπως οπαδικά στηρίζεις, να βγει ΠΡΩΤΑ κυβέρνηση και ΜΕΤΑ να αρχίσει να παράγει έργο. Σε τέτοια περίπτωση, απλά σου λέω ότι δεν πείθεις τους σοβαρούς ανθρώπους.

Τώρα για το "μην στεναχωρήσει τους επιχειρηματίες" προσοχή μην σκιστεί κανένα καλτσον. Όταν ο άλλος ο μεγαλοεπιχειρηματίας σου προσφέρει έξτρα έξτρα λαρτζ επενδύσεις ΤΩΡΑ κι εσύ δεν έχεις πολλές επιλογές, τότε το να τον διώξεις επειδή "είναι μεγαλοεπιχειρηματίας άρα κάπου θα φταίει" είναι (1) άδικη αιτιολόγηση απέναντι σε έναν άνθρωπο, (2) μλκια τακτική επειδή θα χάσεις πολλά περισσότερα, και (3) κατά τη δική μου γνώμη, ανήθικο όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις/στοιχεία

Αλλά φτάνει πια με τα "μην στεναχωρήσουμε τους μεγαλοεπιχειρηματίες" και άλλα τέτοια ρομαντικά που λειτουργούν μόνο ως μοχλοί δημαγώγησης. Ο Άκης μια χαρά στη φυλακή είναι και παρέα του το σόι (ή όποιος άλλος είναι ακόμα στα σίδερα μαζί του, δεν έχω ιδέα τώρα). Τόσα λεφτά είχε, δεν μπορούσε να λαδώσει μερικούς από την τωρινή (ψέμματα, προηγούμενη πλέον αφού πάει η χώρα σε εκλογές) κυβέρνηση για να την βγάλει μέλι γάλα? Εδώ το "μην τους στεναχωρήσουμε" δεν κολλάει? Γιατί όχι?

Πανελλήνιο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ Κίνημα

Σοσιαλισμός - Βικιπαίδεια

Ο σοσιαλισμός είναι -κατά τον μαρξισμό- η μεταβατική μορφή της ανθρώπινης κοινωνίας, η οποία δημιουργείται μετά την ανατροπή της καπιταλιστικής εξουσίας, με στόχο την υπέρβαση του καπιταλισμού στην κατεύθυνση του κομμουνισμού. Στον σοσιαλισμό η κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής αντικαθιστά σταδιακά την ατομική ιδιοκτησία.[1]

Ο όρος ιστορικά, αφορά ένα πολιτικό κίνημα του οποίου η γέννηση τοποθετείται στον 19ου αιώνα, και των οικονομικοκοινωνικών συνθηκών της εποχής (βιομηχανική επανάσταση, μορφοποίηση του καπιταλισμού ως κοινωνικο/οικονομικό σύστημα), και συσχετίζεται στενά με τον όρο Αριστερά.

Σε λίγα χρόνια μπορεί κάποιος άλλος Myralis να γελάει στο άκουσμα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα και να λέει ότι δεν υπάρχει νόημα για συζήτηση εφόσον γίνεται με βάση μια τέτοια παραδοχή. Αυτό δεν είναι δύσκολο να συμβεί. Μια ισχυροποίηση των κεντρώων φωνών εντός του κόμματος σε βάθος χρόνου και επιλογή ανάλογων πολιτικών, θα οδηγούσε σε αποχωρήσεις αριστερώτερων συνιστωσών από τον ΣΥΡΙΖΑ. συνιστωσών οι οποίες θα έχουν αποδυναμωθεί σε βάθος χρόνου και η προπαγάνδα θα τις κατηγορεί για διάσπαση της ενωμένης αριστεράς. "Τα πάντα ρει", συνήθως προς τα εκεί που ρέει και το χρήμα και το χρήμα ρέει δεξιότερα από εκεί που τοποθετεί τον εαυτό του ο ΣΥΡΙΖΑ.

• Like 1

Πανελλήνιο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ Κίνημα

Σοσιαλισμός - Βικιπαίδεια

Σε λίγα χρόνια μπορεί κάποιος άλλος Myralis να γελάει στο άκουσμα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα και να λέει ότι δεν υπάρχει νόημα για συζήτηση εφόσον γίνεται με βάση μια τέτοια παραδοχή. Αυτό δεν είναι δύσκολο να συμβεί. Μια ισχυροποίηση των κεντρώων φωνών εντός του κόμματος σε βάθος χρόνου και επιλογή ανάλογων πολιτικών, θα οδηγούσε σε αποχωρήσεις αριστερώτερων συνιστωσών από τον ΣΥΡΙΖΑ. συνιστωσών οι οποίες θα έχουν αποδυναμωθεί σε βάθος χρόνου και η προπαγάνδα θα τις κατηγορεί για διάσπαση της ενωμένης αριστεράς. "Τα πάντα ρει", συνήθως προς τα εκεί που ρέει και το χρήμα και το χρήμα ρέει δεξιότερα από εκεί που τοποθετεί τον εαυτό του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Άρα ότι δηλώνουμε είμαστε? Δήλωσε το ΠΑΣΟΚ ότι ειναι σοσιαλιστικό πριν 40 χρόνια, σημαίνει αυτό ότι ειναι σοσιαλιστικό? Ίσως κάποτε φόρεσε ένα σοσιαλιστικό προσωπείο, δεν είμαι καλός στην ιστορία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια σίγουρα δεν ειναι.

Αν είμαστε ότι δηλώνουμε, θα δηλώσω και εγώ δεξιός να τρολλάρω ανενόχλητος όλη μέρα.

Για τα υπόλοιπα, έχεις απόλυτο δίκιο, μπορεί να γίνει, και μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να χαλάσει, και μπορεί και εγώ να έχω φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέχρι να γίνει, εγώ θα συνεχίσω να τον στηρίζω και εσύ καλό θα είναι να κρύψεις την μαγική σου σφαίρα.

Ε ναι, αφού το profit και το self interest είναι όροι ιδεολογικά δεξιοι.

Και το human nature ξεκινάει με self interest

Άρα οι δεξιοι, είναι πιο κοντά στο φυσικό!! Καλό?

Φοβερό, μπράβο σου. Μπορείς να φανταστείς τι θα γίνει σε μια κοινωνία αν ολοι λειτουργήσουν με γνώμονα το self interest και όχι το συμφέρον της κοινωνίας?

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Το έχω δει Αγγλία. Δουλεύει άψογα.

Το ΠΑΣΟΚ σοσιαλιστικο ήταν. Απλά έπαιρνε φόρους που οι πολίτες δεν έδιναν, για να τους κρατήσει (τους φόρους) για την πάρτη του αντί να τους δίνει σε υποδομές/παροχές/κτλ.

Και τελικά δανειζοταν αβερτα για να πληρώσει τα υπόλοιπα, αντε να κάνει και καμιά αρπαχτη μίζα (αυτοί το ονόμαζαν bid to process fast track of beaurocracy) για το τσακιρ κέφι.

αλλά μέχρι να γίνει, εγώ θα συνεχίσω να τον στηρίζω και εσύ καλό θα είναι να κρύψεις την μαγική σου σφαίρα.

post-33281-0-62466900-1420542613.jpg

:p

post-33281-0-62466900-1420542613_thumb.j

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1

Μάλλον τα διπλανά θέματα προσφέρονται περισσότερο για αυτή τη συζήτηση...

το αυτό. Από εδώ και πέρα, μόνο ειδήσεις εδώ. οι παραβάτες θα τιμωρούνται πάραυτα :whip:

Κι ας κάνω εγώ την αρχή:

http://www.bbc.com/news/world-africa-30681904

Ελληνικό δεξαμενόπλοιο, χτυπήθηκε από το στρατό της Λιβύης, γιατί -σύμφωνα με το στρατό της Λιβύης- δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, ενώ κινείτο περίεργα και κοντά σε λιμάνι σε περιοχή που ελέγχεται από τζιχαντιστές. 2 νεκροί (ένας έλληνας κι ένας ρουμάνος) και 2 τραυματίες.

• Like 1

μη συγχίζεστε άδικα. Ο τύπος για διασκέδαση έχει κατέβει αυτή τη φορά στις εκλογές. Μόνος του το λέει:

GReiUuo.png

• Like 3

Φοβότανε για την ζωή του απο τους χρυσαυγιτες  ειχε πει πριν  κατι χρόνια , τελικά τον καθάρισε ενας απο τους πολλούς νεαρούς οικονομικούς μετανάστες που σπίτωνε για να παιζουν τον γιατρό στα 80 φευγα του ,. Αυτο καπως το λεει μια παροιμία με πίτουρα και κότες.  Λογος δεν μας πεφτει φυσικα για την προσωπική του ζωη  

Μου κακοφάνηκε όμως μπορώ να πώ οτι η κηδεία του έγινε δημόσια δαπάνη .  Ολόκληρο βιβλίο του δεν έχω διαβάσει ( και ούτε πρόκειται ) μερικα αποσπασματα ομως που εχω κοιταξει φερνουν σαν gay αρλεκιν . Οποτε προς τι αυτη η ''με το ζορι'' αναγνωριση του ? Επειδη ηταν αριστερος αντιφα και gay μαζι ? 

• Like 1