Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Kαι στον ξαδερφο με καφετερια ηρθανε αλλα και στον κουρεα μου .. μην την ψαχνεις.

Έγινε επεξεργασία από 2cpu

Τα πρόστιμα που πάνε αφού λανσάρονται ως " αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας συλλογικής διαχείρισης και είσπραξης συγγενικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών ";

το μη κερδοσκοπικης εταιρείας σημαίνει ότι δεν έχει σκοπό το κέρδος. της εταιρείας. όχι των μελών ;)

• Like 1

http://www.news.gr/oikonomia/oikonomika-nea/article/262762/exairoyntai-oi-voyleftes-apo-to-neo-asfalistiko.html

ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος επιβεβαίωσε την εξαίρεση, διευκρινίζοντας ότι «το νομοσχέδιο δεν ρυθμίζει τις συντάξεις για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί εισφορές».

«Οι συντάξεις των βουλευτών, των θυμάτων τρομοκρατικών οργανώσεων και οι τιμητικές των καλλιτεχνών είναι συντάξεις κατ’ απονομήν, δεν είναι συντάξεις ανταποδοτικές με εισφορές τις οποίες ρυθμίζει το νομοσχέδιο» 

• Like 1

μόνο οι συντάξεις των βουλευτών είναι μη ανταποδοτικές; οι μισθοί είναι θέλει να μας πει ο κκ υπουργός;

Καραγκιόζης ο Κατρουγκαλος. Το είχαμε διαπιστώσει και πιο παλιά, αλλά τώρα έχει και τη βούλα.

• Like 3

Ούτε των "αγαμ--ων κορασίδων" είναι "ανταποδοτικές" αφού δεν έχουν δώσει μία.... γιατί τις κόβουν ? Η διπροσωπία σε όλο της το μεγαλείο.... :p

Κατώτατη σύνταξη "αγαμ--ων κορασίδων" στα 3500E ΤΩΡΑ !!! :hehe::hehe::hehe: 

2700 ^ 

να το αφησω  ? 

( αμαμητος σκετο, παιζει να εχει να βαλει "γκολ" απο τοτε που εκανε τον τελευταιο χλιδανεργο απο τους 4 ) 

http://www.gazzetta.gr/plus/article/911229/zitisan-apo-toys-fantaroys-na-epistrepsoyn-ta-4-eyro-doro-pasha

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

ΥΓ Είχα πάρει κι εγώ δώρο Χριστουγέννων, μήπως θα μου το ζητήσουν πίσω; :p

• Like 1
(edited)
On 20/4/2016 at 7:46 ΜΜ, το μέλος 2cpu έγραψε:

Kαι στον ξαδερφο με καφετερια ηρθανε αλλα και στον κουρεα μου .. μην την ψαχνεις.

και τι κανανε?

Έγινε επεξεργασία από kuza
  • Like 1