Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

πριν 54 λεπτά, το μέλος GruntGR έγραψε:

να πεταγε την ιδια κουβεντα κανας  Βουλαρινος / Κανακης θα γινοτανε της ποπης εδω μεσα λογω "αριστερου" προφιλ 

2 μετρα και 2 σταθμα.- 

Εσύ κατάλαβες ότι υποστηρίζω τον Λαζόπουλο δηλαδή;  Την κοροϊδία της ευαισθητοποίησης του κώλου δε την καταλαβαίνεις; Τον έπιασε η καρδιά του από την στεναχώρια τον Μητσοτάκη, όταν υπέγραφε να κοπεί το επίδομα, δεν την θυμόταν την κακομοίρα την μάνα του. Ψεύτικες φωνές και κροκοδείλια δάκρυα.

• Like 5

πριν 56 λεπτά, το μέλος Athens2004 έγραψε:

Τωρα διαβάζω στα internerd οτι ανακλήθηκε η απόφαση , . . Μαλλον λόγω κραξίματος στα social media κλπ + οτι ηταν ο ανθρωπος που εστησε την ηλ δίωξη ουσιαστικα απο το μηδέν ( οποτε το να τον απομακρύνεις χωρις σοβαρό λόγο πηγαινε too much )  . είδωμεν.

Έγινε επεξεργασία από Athens2004
asddsadsadsa

@Athens2004 υπάρχει ένα παράδοξο σε αυτήν την ιστορία. Όλος ο κόσμος έχει βγει στα κάγκελα και η μόνη εικόνα που έχουν για το ευδόκιμο της υπηρεσίας του είναι από τις εμφανίσεις του στα κανάλια. Αν έχει στήσει μια δομή που μπορεί να λειτουργήσει μόνο με τη φυσική παρουσία του, μάλλον έχει αποτύχει και καλώς αντικαθίσταται. Αν η ΔΗΕ μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς εκείνον -που ίσως είναι χρησιμότερος αλλού-, τσάμπα γκρινιάζουν όλοι.

Όπως και να 'χει, μήπως απαιτούμε να έχουμε άποψη και για τις τοποθετήσεις των άλλων πάνω από 20 υποστράτηγων; Έχουμε άποψη και για τους 11 νεοπροαχθέντες; Μήπως έχουμε και για τους 36 διατηρητέους ταξίαρχους;

Στην πραγματικότητα, φοβάμαι ότι οι διαμαρτυρίες είναι διότι ορισμένοι εθισμένοι στο λάιφ-στάιλ φοβούνται ότι θα χαθεί από το προσκήνιο μια γνωστή τους φυσιογνωμία. Οι αντιδράσεις θεωρώ ότι μειώνουν και τον ίδιο τον -υποτίθεται- θιγόμενο σε απλή τηλεπερσόνα για λαϊκή κατανάλωση.

Αν τελικά αναστραφεί η απόφαση, θα είναι ένα σήμα σε όλους τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς ότι είναι δόκιμο να στήνουν μηχανισμούς δημοσιότητας και να προσλαμβάνουν λομπίστες για να δρομολογούν τη σταδιοδρομία τους. Δε νομίζω αυτό να προάγει την αξιοκρατία...

• Like 5

Δεν ξερω ουτε το εχω ψαξει και αναλυτικά (σχετικα με την δουλειά του το ποιον του , ποιον θελαν να  βαλουν στην θέση του κοκ )  να σου πω την αλήθεια . Απλα το είδα και ειπα να το ποσταρω εδω . 

Αλλα ουτε και ακρη βγαινει με υποθέσεις  πχ 

Παράθεση

Αν έχει στήσει μια δομή που μπορεί να λειτουργήσει μόνο με τη φυσική παρουσία του, μάλλον έχει αποτύχει και καλώς αντικαθίσταται.

Εκτος και αν εισαι σιγουρος με διασταυρωμενα στοιχεια οποτε ναι εχει νοημα . 

πριν 8 ώρες, το μέλος DJD έγραψε:

Εσύ κατάλαβες ότι υποστηρίζω τον Λαζόπουλο δηλαδή;  Την κοροϊδία της ευαισθητοποίησης του κώλου δε την καταλαβαίνεις; Τον έπιασε η καρδιά του από την στεναχώρια τον Μητσοτάκη, όταν υπέγραφε να κοπεί το επίδομα, δεν την θυμόταν την κακομοίρα την μάνα του. Ψεύτικες φωνές και κροκοδείλια δάκρυα.

Μας μιλάνε για γιαλαντζί ευαισθητοποίηση και οι αριστεροί. Μά'στα. Δε μου λες ρε Κώστα. Απο όταν ανέβηκαν οι της ΠΦΑ στα πράγματα να υποθέσω (με βάση την έλλειψη αναφορών εδώ μέσα) ότι πλέον δεν έχουμε αυτοκτονίες, δεν πεθαίνει κόσμος απο μαγκάλια, δε λυποθυμούν παιδάκια στα σχολεία και ότι πλέον οι λιμενικοί δε πνίγουν μετανάστες. Σωστα;

Μία ώρα πριν, το μέλος LL_NEO έγραψε:

Μας μιλάνε για γιαλαντζί ευαισθητοποίηση και οι αριστεροί. Μά'στα. Δε μου λες ρε Κώστα. Απο όταν ανέβηκαν οι της ΠΦΑ στα πράγματα να υποθέσω (με βάση την έλλειψη αναφορών εδώ μέσα) ότι πλέον δεν έχουμε αυτοκτονίες, δεν πεθαίνει κόσμος απο μαγκάλια, δε λυποθυμούν παιδάκια στα σχολεία και ότι πλέον οι λιμενικοί δε πνίγουν μετανάστες. Σωστα;

Άσε αυτές τις δηθενιές με μένα, δε περνάνε. Τα χούμε πει 100 φορές, άλλα πάμε άλλη μία για εσωτερική κατανάλωση. Οι πολιτικές τους κι οι αποφάσεις τους τα κάνουν αυτά, και όσο οι πολιτικές παραμένουν στο λιμοκτονικό μνημόνιο και αυτοκτονίες έχουμε, και κόσμος καθημερινά πεθαίνει, και περισσότερος κόσμος μένει χωρίς σπίτι, γιατί αντί να υποστηρίζουμε το κόσμο, υποστηρίζουμε τις τράπεζες. Όσο εσύ παλεύεις να βγάλεις την δήθεν αριστερά που ναι στην κυβέρνηση άχρηστη  άλλο τόσο σου επαναλαμβάνω ότι κι οι υπόλοιποι ακριβώς ίδια έκαναν και θα κάνουν. 6 χρόνια μετά, κι ακόμα πιστεύουμε ότι φταίει η γιαγιά με τις δυο συντάξεις για το πρόβλημα. Τώρα προσπάθησε να παίξεις με τις εντυπώσεις εσύ να μου πεις περί ευαισθητοποίησης.

• Like 6

Να δω όλους αυτούς που σκόρπαγαν τα λουλούδια στο μαγαζί, θα πάνε να ρίξουν έστω κι ένα στον τάφο του...;

Κρίμα το παλλικάρι. Κάτι μέσα μου λέει πάντως ότι και πιωμένος θα ήταν ο οδηγός και θα τρέχανε...

Μία ώρα πριν, το μέλος DJD έγραψε:

Άσε αυτές τις δηθενιές με μένα, δε περνάνε. Τα χούμε πει 100 φορές, άλλα πάμε άλλη μία για εσωτερική κατανάλωση. Οι πολιτικές τους κι οι αποφάσεις τους τα κάνουν αυτά, και όσο οι πολιτικές παραμένουν στο λιμοκτονικό μνημόνιο και αυτοκτονίες έχουμε, και κόσμος καθημερινά πεθαίνει, και περισσότερος κόσμος μένει χωρίς σπίτι, γιατί αντί να υποστηρίζουμε το κόσμο, υποστηρίζουμε τις τράπεζες. Όσο εσύ παλεύεις να βγάλεις την δήθεν αριστερά που ναι στην κυβέρνηση άχρηστη  άλλο τόσο σου επαναλαμβάνω ότι κι οι υπόλοιποι ακριβώς ίδια έκαναν και θα κάνουν. 6 χρόνια μετά, κι ακόμα πιστεύουμε ότι φταίει η γιαγιά με τις δυο συντάξεις για το πρόβλημα. Τώρα προσπάθησε να παίξεις με τις εντυπώσεις εσύ να μου πεις περί ευαισθητοποίησης.

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ενάμιση χρόνο πριν είχαμε εδω μεσα αστυνομικό δελτίο κάθε μέρα. Πέθανε απο μαγκάλι ο ενας, πήδηξε απο τον 7ο ο άλλος, σκυλόπνιξαν οι λιμενικοί τους μετανάστες (ειδικά σε αυτή την αλητεία είχες πρωτοστατήσει εσυ Κώστα εδω μεσα). Που ειναι ολα αυτά ρε πλέον; Μόνος σου το είπες ακόμα συμβαίνουν. Τι εγινε ρε μάγκες; Στερεψατε απο δάκρυα οταν τα λέγατε αυτά επι Σαμαρα και δεν έχετε αλλα πλέον; Η μήπως ηταν ολο αυτό το πανηγυρακι που στηνατε γύρω απο χαμένες ζωές μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλετε το άχτι σας ενάντια στο πιτσαδόρο;

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ακριβώς, βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Για να απαντήσω στα υπόλοιπα (περί συμφερόντων και δημιουργία εντυπώσεων), θα πρέπει να το γυρίσω επί προσωπικού, και δεν ειμαι του ξεκατινιάσματος, εγώ πάντως δεν ήμουν εγώ στο payroll του Συριζα με πληρωμένη πένα.

• Like 1

1 hour ago, DJD said:

Όσο εσύ παλεύεις να βγάλεις την δήθεν αριστερά που ναι στην κυβέρνηση άχρηστη  άλλο τόσο σου επαναλαμβάνω ότι κι οι υπόλοιποι ακριβώς ίδια έκαναν και θα κάνουν. 6 χρόνια μετά, κι ακόμα πιστεύουμε ότι φταίει η γιαγιά με τις δυο συντάξεις για το πρόβλημα. Τώρα προσπάθησε να παίξεις με τις εντυπώσεις εσύ να μου πεις περί ευαισθητοποίησης.

ΑΝ και έχω πει πολλάκις ότι αυτό το Αριστερά/Δεξιά είναι κάτι που πρέπει τάχιστα να αποβληθεί σαν έννοια από αυτή τη χώρα, καταλαβαίνω ότι αυτό που φταίει είναι η πολιτική της αριστεράς και όχι η ίδια η αριστερά.

Άρα κατ' αντιστοιχία ενδεχομένως να μην έφταιγε η δεξιά/αριστερά/μεσαία του παρελθόντος, αλλά οι πολιτικές τους.

Λοιπόν παιδιά να ξεκαθαρίσουμε τελικά αν με τον όρο αριστερά (στην Ελλάδα) αναφερόμαστε σε κάτι υπαρκτό ή όχι.

Για να ξέρουμε τι φέρνουμε, τι  γράφουμε, τι δηλώνουμε, επειδή έχουμε και βιβλία......όπως λέει ο Ζήκος!

Πάντως ναι...Τελικά το λιμενικό πνίγει τους πρόσφυγες ή όχι; Μιλώντας για εντυπωσεις και ξεκατινιάσματα δηλαδή....

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 1

Βασικά δεν φταίει ότι είναι αριστεροί. Φταίει ότι είναι ανίκανοι, άχρηστοι και ΠΑΣΟΚοποιημένοι. Ο Τσίπρας ήρθε ως αριστερός, σκέφτηκε να εφαρμόσει ολίγον αριστερά, του παρουσίασαν τις συνέπειες του να πάει κόντρα, ήταν και με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας των παλινωδιών και καθυστερήσεων του ένα "ν", οπότε πέταξε λευκή πετσέτα. Σήκωσε χέρια και πόδια ψηλά και πλέον είναι απλά ένα μηδέν με τους απέξω να αποφασίζουν και σε έναν βαθμό τους γύρω του εδώ μέσα, να προσπαθούν να στήσουν μια νέα δικτατορία στην προσπάθειά τους να οχυρωθούν στην εξουσία. Έχουμε την επανάληψη της διακυβέρνησης Καραμανλή, αλλά υπό αντίξοες συνθήκες, με την χώρα στριμωγμένη στην γωνία, χωρίς λεφτά και δυστυχώς χωρίς εξωτερική πολιτική. Τουλάχιστον με τον Κώτσο μπορεί να αλωνίζανε οι κηφήνες στο εσωτερικό, αλλά είχαμε μια κάποια εξωτερική πολιτική. Πλέον είμαστε ακυβέρνητο καράβι, με τον μούτσο να έχει αναλάβει χρέη καπετάνιου και το υπόλοιπο πλήρωμα να προσπαθεί να βουτήξει ότι ασημικά υπάρχουν στο πλοίο πριν αυτό βυθιστεί.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 2

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=777761#.VsWibiiPhuQ.twitter

"Tόσκας για Σφακιανάκη: Η αντίληψή μας δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες κάποιων στις δημόσιες σχέσεις"

Μιλάει ο υφυπουργός με το password 123456 σε postit πάνω στην οθόνη του

• Like 2

πριν 3 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε:

Οι πρώτες αναφορές λένε για υπερβολική ταχύτητα και ότι ο ίδιος δε φορούσε ζώνη. Η τοξικολογική δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.