Jump to content

Recommended Posts

8 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

βι πι εν :D 

Στο άρθρο όμως λέει..

Παράθεση

Εσύ νόμιζες ότι κρύβεσαι πίσω από ένα VPN, αλλά μάντεψε: οι αρχές είναι ένα βήμα μπροστά.

WWW.BBC.COM

Six people have died after the submarine sank near Hurghada, a popular tourist destination.

The Red Sea area governor, Amr Hanafy, said six tourists died and 39 further people were rescued after the submarine sank. No people are missing.

He said the 45 passengers on board were from Russia, India, Norway and Sweden. There were also five Egyptians on board.

All of those who died were from Russia. A Russian official in Hurghada, Viktor Voropaev, said that two of those killed were children. Authorities in the Russian republic of Tatarstan told Russian media that two others who died were married doctors.

An earlier statement from the Russian embassy in Egypt had said all of the tourists on board were Russian.

2e41c360-0b01-11f0-97d3-37df2b293ed1.png

• Sad 4
WWW.ERTNEWS.GR

Για το μεγάλο ζήτημα του δημογραφικού μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου...

• Like 3
  • Sad 1
3 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Για το μεγάλο ζήτημα του δημογραφικού μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου...

Δεν φταίμε εμείς σαν κυβέρνηση αλλά ούτε και οι προηγούμενες, εσείς φταίτε και σε εμάς έκατσε η στραβή της υπογεννητικότητας στη βάρδιά μας.

Ουστ ρε!

9 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
WWW.ERTNEWS.GR

Παράθεση

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει αποκλειστικά οικονομικές διαστάσεις. Γι αυτό το λόγο ίσως παραδίνουμε πλέον στην κοινωνία μας βάρος στα οικονομικά ζητήματα.

Αλλά κάνοντας μια έρευνα προσωπική, από τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, το νεοσύστατο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και πιο πριν από τότε που ανήκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, όπως έλεγα εγώ, είδα ας πούμε, μέτρα που στα δικά μου τα χρόνια, όταν ας πούμε εγώ γύρναγα τα παιδιά μου, δεν υπήρχαν. Υπάρχει τώρα το επίδομα γέννησης που νομίζω είναι κοντά στις 2.500. Υπάρχει η δυνατότητα της νταντάδες της γειτονιάς. Προφανώς είναι και αξιακό. Εκεί θα πρέπει να το αναζητήσουμε.

Όπως επίσης θα πρέπει να αναζητήσουμε και το γεγονός της μείωσης στη χώρα. Δεν παραμένουν στη χώρα συμπατριώτες μας, νέοι συμπατριώτες μας, σε πολύ παραγωγική ηλικία εγκαταλείπουν τη χώρα και αυτό με ανησυχεί πάρα πολύ. Σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή οι άνω των 45 ετών στη χώρα είναι ο μισός πληθυσμός. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

α) Πολλοί νέοι πήραν χαμπάρι ότι στην Ελλάδα "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα" και την εγκαταλείπουν (εφόσον μπορούν).

β) Επίσης όσοι μείνουν δεν μπορούν "να σταθούν στα πόδια τους" οικονομικά και φτάνουν τα 30 μένοντας (ανύπαντροι) με τους γονείς τους.

γ) Ακόμα και αυτοί που θα καταφέρουν να κάνουν οικογένεια δεν κάνουν εύκολα παιδιά λόγω των (οικονομικών κυρίως*) δυσκολιών.

Αυτά δεν είναι σοβαρές οικονομικές αιτίες που εμποδίζουν την δημιουργία οικογενειών και την απόκτηση τέκνων;

* Όταν για "να κρατηθεί" ένα σπίτι πρέπει να δουλεύουν και οι δύο δεν είναι και η καλύτερη προϋπόθεση για την απόκτηση παιδιών.

• Like 7