Jump to content

Recommended Posts

WWW.KATHIMERINI.GR

Τεράστια αναστάτωση στις διεθνείς αερομεταφορές προκάλεσε η αναστολή λειτουργίας του αεροδρομίου του Χίθροου εξαιτίας...

• Like 1
WWW.IN.GR

Το αυτοκίνητο έπεσε στον Βασιλοπόταμο και οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματισμένους τους γονείς ενώ το παιδί δεν τα...

Κάθε μέρα τροχαία με νεκρούς.

• Sad 6
WWW.NEWS247.GR

Παρά τις δεσμεύσεις για το αντίθετο, το Υπουργείο Παιδείας δεν διαθέτει ακόμη στοιχεία για το φαινόμενο...

• Like 4
WWW.KATHIMERINI.GR

Η λάθος τακτική της Ευρώπης έναντι του Τραμπ, οι προοπτικές ειρήνευσης στην Ουκρανία και το βιβλίο για τις...

• Like 3
  • Haha 1
WWW.IEFIMERIDA.GR

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε ότι ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «The Atlantic» συμπεριλήφθηκε εκ παραδρομής στους...
  • Haha 4
2 hours ago, minast said:
WWW.IEFIMERIDA.GR

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε ότι ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «The Atlantic» συμπεριλήφθηκε εκ παραδρομής στους...

Hack into USA:

How you think it is

Hacking Control Room GIF by Recording Academy / GRAMMYs

How it really is: 

κοκλα κανεαντ ιμε πλοκ

• Haha 2
(edited)
WWW.TANEA.GR

Ο ιστορικός Σπύρος Αλεξίου («21 ρωγμές στην επίσημη ιστορία για το 1821», εκδ. Τόπος) διαβάζει με άλλο τρόπο...

WWW.PROTAGON.GR

Γνωρίζουμε πολύ λιγότερα από ό,τι θα έπρεπε για την Επανάσταση του 1821, αλλά κι αυτά που γνωρίζουμε είναι...

Έγινε επεξεργασία από Seafalco
  • Like 5
WWW.ERTNEWS.GR

Με κεντρικό στόχο τη μείωση του λεγόμενου «κενού ΦΠΑ» και την αύξηση των κρατικών εσόδων από...

WWW.POLITEIANET.GR

Μια επική αφήγηση, στηριγμένη σε διεξοδική έρευνα, που το ξετύλιγμά της κόβει την ανάσα και οι...

@Seafalco Στέλιο, εξαιρετική έκδοση, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

• Like 1
(edited)
6 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Στέλιο, εξαιρετική έκδοση, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Να ΄σαι καλά Γιώργο, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!
Είναι πραγματικά δύσκολο να "πλοηγηθείς" στην ιστορία που την έχουν βαρύνει και "χρωματίσει"

πολλές προθέσεις που δεν έχουν και πολύ να κάνουν με την ακρίβεια και την αντικειμενικότητα.
Για να μη πιάσουμε το θέμα του τι σημαίνει αντικειμενικότητα και κατά πόσο είναι εφικτή και να αφήσουμε

στην άκρη, το κατά πόσο τελικά, είναι επιθυμητή αυτή η αντικειμενικότητα.
Γιατί αυτό το τελευταίο, εμπλέκει και την "οπτική" του αναγνώστη και τα κουράγια του να δει μια αλήθεια που

ενδεχομένως διαφέρει από τη "δική" του!
Γι' αυτό όλες οι προτάσεις ιδιαίτερη αξία!
Να είμαστε καλά και πάντα με υγεία !
Σε ευχαριστώ και πάλι!

Έγινε επεξεργασία από Seafalco
  • Like 2
WWW.PILLOWFIGHTS.GR

Η νέα πολιτική της κυβέρνησης για να ξηλώσει τα παράνομα δίκτυα.

Για τους βιβλιοφαγους/ φιλοδικους κλπ, τα αρθρα του Ν. 5179/2025 που μας ενδιαφερουν ειναι 81 εως και 84 :) 

• Like 1
(edited)

Μεικτά 880€ για 14 μήνες (12  μήνες + μαζί με δώρο Χριστουγέννων κ Πάσχα, 14*880 = 12320€ )

Μεικτά 1026.6€ για 12 μήνες  (ουσιαστικά ενσωματώνει τα δώρα  / 12*1026.6€ = 12319.2€ )

Το κατώτατο ημερομίσθιο 39.30€ αναφέρεται σε 12 μηνό; δλδ συμπεριλαμβάνονται τα δώρα ή κάνω λάθος;

39,30*26μερες  = 1021,8€ αν δεν θυμάμαι λάθος στο μεροκάματο πάει επί 26 και όχι 25 που είναι τα ένσημα του 40ωρου μηνιαίου μισθού. Αν και 5 μέρες*8 = 40 ώρες άρα  συνήθως είναι 21-23 εργάσιμες μέρες ανά μήνα ανάλογα τις μέρες του  κ πως κάθονται τα σ/κ ( πενθήμερο, όχι  Σάββατο).

Έγινε επεξεργασία από Havic
  • Like 1

Μια χαρά μας δείχνουν τις αυξήσεις των μισθών σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019 (γιατί άραγε;). Δεν κάνουν τον κόπο να μας δείξουν και τα στοιχεία των αυξήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019; Εγώ, που μπορεί να είμαι και ανόητος, γιατί νομίζω για παράδειγμα ότι πληρώνω το ρεύμα του σπιτιού μου και την βενζίνη του αυτοκινήτου μου ακριβότερα;

Παράθεση

Παρασκευή, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Προϊόν Μέση Τιμή
Αμόλυβδη 95 οκτ. 1,591
Αμόλυβδη 100 οκτ. 1,808
Super 1,722
Diesel Κίνησης 1,385
Υγραέριο κίνησης (Autogas) 0,799
Diesel Θέρμανσης Κατ΄οίκον 1,060

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2025
(τιμές σε €/λτ, συμπ. ΦΠΑ)
Προϊόν Αρ. Πρατηρίων Μέση Τιμή
Αμόλυβδη 95 οκτ.   1,760
Αμόλυβδη 100 οκτ.   1,977
Diesel Κίνησης   1,552
Υγραέριο κίνησης (Autogas)   0,972
Diesel Θέρμανσης Κατ΄οίκον   1,199

Παράθεση

Τιμές ηλεκτρικού 2019 και τιμές 2025 από τον ΑΔΜΗΕ. Η στήλη €/MWh νομίζω τα λέει όλα!

Ίσως και να είμαι ανόητος, αν τους πιστέψω εύκολα!

• Like 3
WWW.KATHIMERINI.GR

Νερό, σπίρτα, ένα ραδιόφωνο… Η Κομισιόν θέλει οι Ευρωπαίοι πολίτες να έχουν ένα «survival kit» έτοιμο...

• Like 1
  • Haha 4
10 ώρες πριν, το μέλος TopCLR έγραψε:

Μια χαρά μας δείχνουν τις αυξήσεις των μισθών σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019 (γιατί άραγε;). Δεν κάνουν τον κόπο να μας δείξουν και τα στοιχεία των αυξήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019; Εγώ, που μπορεί να είμαι και ανόητος, γιατί νομίζω για παράδειγμα ότι πληρώνω το ρεύμα του σπιτιού μου και την βενζίνη του αυτοκινήτου μου ακριβότερα;

Ίσως και να είμαι ανόητος, αν τους πιστέψω εύκολα!

Ο Πορτοσάλτε διαφοροποιείται! Ανόητος είσαι!

3 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
WWW.KATHIMERINI.GR

Νερό, σπίρτα, ένα ραδιόφωνο… Η Κομισιόν θέλει οι Ευρωπαίοι πολίτες να έχουν ένα «survival kit» έτοιμο...

ναι αλλά αν κυκλοφορώ με έναν ελβετικό σουγιά ή ένα μαχαίρι ως μέρος του κιτ επιβίωσης θα με πάνε μέσα για οπλοκατοχή

Εκτός αν η λεπίδα είναι μικρή οπότε τον έχω απλά για παιχνίδι

18 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε:
WWW.PILLOWFIGHTS.GR

Η νέα πολιτική της κυβέρνησης για να ξηλώσει τα παράνομα δίκτυα.

Για τους βιβλιοφαγους/ φιλοδικους κλπ, τα αρθρα του Ν. 5179/2025 που μας ενδιαφερουν ειναι 81 εως και 84 :) 

Να σταματήσω το seeding ή όχι;

4 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Νερό, σπίρτα, ένα ραδιόφωνο… Η Κομισιόν θέλει οι Ευρωπαίοι πολίτες να έχουν ένα «survival kit» έτοιμο

Μετάφραση : Στην Κο(νο)μισιόν τον έχουν κάνει λάστιχο.

5 hours ago, DEADLAZARUS said:
WWW.KATHIMERINI.GR

Και μετά με το κιτ τους να έρθουν για 72 ώρες training στην Ελλάδα.

• Like 1