Jump to content

Recommended Posts

Εγώ τους έχω ικανούς για πολλές και πολύ κακές πράξεις και γι'αυτό δεν το αποκλείω καθόλου και γενικά έχω φτάσει να έχω χαμηλή εμπιστοσύνη στις αρχές. Όχι μηδενική, αλλά σίγουρα χαμηλή.

Η φράση σου 《δεν θα μου έκανε εντύπωση να...》 είναι ακριβώς αυτό που εκφράζει κι εμένα για αυτό το θέμα.

Το πρόβλημα με τα ψέματα και τις υπερβολές κλπ των αρχών είναι πως σε κάνουν να δυσκολεύεσαι να τους πιστέψεις ακόμα κι όταν λένε την πάσα αλήθεια και το ίδιο ακριβώς βέβαια συμβαίνει και όταν ψεύδονται (είτε δολίως, είτε ακουσίως) και οι επικριτές των αρχών.

• Like 1
WWW.ERTNEWS.GR

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βανδαλισμού, βίας και λογοκρισίας που πλήττει τη...

• Like 1
8 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Δεν θα μου έκανε εντύπωση το να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Εσύ βλέποντας την επικαιρότητα τα τελευταία 2 χρόνια το αποκλείεις;

Είναι ντροπή και ντρέπομαι που θέτετε θέματα αξιοπιστίας της κυβέρνησης

• Haha 9
WWW.NEWSIT.GR

Τα «Εγκλήματα» με βοήθησαν πολύ στην καριέρα μου, αλλά νομίζω ότι ο ρόλος της Σωσώς με κυνηγάει είχε αποκαλύψει η...

• Sad 3
9 ώρες πριν, το μέλος navaho7 έγραψε:

Είναι ντροπή και ντρέπομαι που θέτετε θέματα αξιοπιστίας της κυβέρνησης

Ντρέψου

WWW.CNN.GR

Μια ομάδα Ισπανών επιστημόνων που εξερευνούσε τον πυθμένα της Ανταρκτικής εντόπισε «μαζικές...

• Like 4
2 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
WWW.CNN.GR

Μια ομάδα Ισπανών επιστημόνων που εξερευνούσε τον πυθμένα της Ανταρκτικής εντόπισε «μαζικές...

This Is Fine GIF

Spoiler

Los Angeles Drama GIF by ABC Network

• Like 2

Εντάξει, ξέρω ότι είναι απλός συμβολισμός, αλλά κάπου έλεος...

Μια και μιλάμε για συμβολισμό, έχουμε έναν σύμμαχο και έναν γείτονα που τους ενοχλεί η ελπίδα. 👍

• Like 2
  • Haha 3
  • Sad 1
WWW.SPORT-FM.GR

Έπεσαν οι υπογραφές και η Τράπεζα Πειραιώς εξαγοράζει το 90,01% της Εθνικής Ασφαλιστικής από το CVC Capital Partners...

• horni 2
  • Haha 1
WWW.KATHIMERINI.GR

Επιστήμονες και παραγωγοί περιγράφουν πώς η κλιματική κρίση «διαβρώνει» την ελληνική γεωργία.

• Like 6
4 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
WWW.CAPITAL.GR

Προβλέπονται εκτόξευση των αδήλωτων ενοικίων και απόσυρση χιλιάδων ακινήτων από την αγορά.

"Ο Χρήστης tommybertsen αισθάνεται τυχερός στην τοποθεσία Πατήσια"

Όπου επειδή πριν 5 χρόνια έγινε (πλήρης) ανακαίνιση, σε σπίτι του 1974 (στο οποίο διαμένω τον 1.5 τελευταίο μήνα), τα 450€ ενοίκιο (63τμ η επιφάνεια), λογίζονται ως "deal". Είμαι και 4 λεπτά από τον ΗΣΑΠ.

Παροχές κεντρική θέρμανση και 2 προεγκατεστημένα (αρκετά καινούρια) AC (+1 που έβαλα εγώ γιατί το σπίτι είναι μακρόστενο και κάθε δωμάτιο θέλει το δικό του) και αυτό ήταν (όμως έχει κάνει καλή δουλειά στη μόνωση, οπότε της το δίνω αυτό, αρκούν 2-3 ώρες καλοριφέρ και στα πολλά κρύα καμιά ώρα AC - δεν το κάνουν πολλοί αυτό). Στα συν, τα πολύ χαμηλά κοινόχρηστα (αρκετά διαμερίσματα γενικά κι εγώ στον 1ο όροφο, έχω κάποια "θετικά")

Το λέω έχοντας δει στα ίδια χρήματα ακόμη 3 σπίτια πριν βρω αυτό, όπου η (έστω μερική) ανακαίνιση και το έτος 2025 ήταν γενικά κάτι άγνωστο.

Δηλαδή φτάσαμε να λέμε πως τα 450€ στα Πατήσια είναι...ευκαιρία.

Τα ποσοστά στο άρθρο κάτι μπορεί να λένε, αλλά γενικά είναι εκτός πραγματικότητας οι τιμές που παίζουν, ειδικά στην Αττική.

• Like 7
1 ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Το λέω έχοντας δει στα ίδια χρήματα ακόμη 3 σπίτια πριν βρω αυτό, όπου η (έστω μερική) ανακαίνιση και το έτος 2025 ήταν γενικά κάτι άγνωστο.

Δηλαδή φτάσαμε να λέμε πως τα 450€ στα Πατήσια είναι...ευκαιρία.

Τα ποσοστά στο άρθρο κάτι μπορεί να λένε, αλλά γενικά είναι εκτός πραγματικότητας οι τιμές που παίζουν, ειδικά στην Αττική.

Και αν σου αρεσει , αλλιως το κανω bnb και με 6-7 διανυκτερευσεις εχω βγαλει το μηνιατικο σου . 

Οντως φαινεσαι καλη περιπτωση , εδω κατι χαμαιτυπεια σε ακυρες περιοχες και παιζουν τοσο η περισσοτερο . 

• Like 2
WWW.NAFTEMPORIKI.GR

Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και άλλοι εργαζόμενοι των Voice of America (VOA), Radio Free Asia, Radio Free Europe και...

. . . . . . . . . . . . . .

• Like 1
  • Sad 1
  • Sad 2
27 λεπτά πριν, το μέλος rastaman έγραψε:
Παράθεση

σχολίασε ο Χρήστος Κατσώτης και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατό η Ελληνικό Μετρό ΑΕ, ενώ ισχυρίζεται ότι επιβλέπει καθημερινά τις εκτελούμενες εργασίες, επί 24ωρου και επταημέρου βάσεως, να μην αντιλήφθηκε ότι έχει γίνει διάνοιξη της σήραγγας, για 150 μέτρα, με εργασίες διάρκειας 6 μηνών.

Ο ελεγκτής είχε πάει τουαλέτα! 😋

Αθάνατο Ελληνικό δημόσιο!!!:hehe::hehe:

• Like 1
  • Haha 1

παιδια παιδιά είναι by design , ξέρεις τι ωραίο μελλοντικό καταφύγιο γίνονται αυτά τα 160 μέτρα , τουλάχιστον 160 εκατομμύρια μπορούμε να το πουλήσουμε αν συγκρίνουμε με τις τρελές τιμές των σπιτιών κλπ κλπ κλπ σε όλη την Ελλάδα !

(edited)

We love Conspiracy until is truth , πως και δεν έχουμε τα έχουμε χρησιμοποιήσει και εμείς ? γιατί είμαστε ποιο οργανωμένοι έχουμε τους μπαχαλάκιδες

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 3
  • Wow 1