Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

WWW.KATHIMERINI.GR

Οι συγγενικοί δεσμοί που φαίνεται να συνδέουν γιατρούς που υπερσυνταγογραφούν, ασθενείς...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

WWW.EFSYN.GR

Επανάληψη του ίδιου λάθους με τα Τέμπη ● Το σοβαρό περιστατικό συνέβη πριν από μία εβδομάδα και το δημοσιοποίησαν οι...

 

Quote

Επανάληψη του ίδιου λάθους με τα Τέμπη ● Το σοβαρό περιστατικό συνέβη πριν από μία εβδομάδα και το δημοσιοποίησαν οι μηχανοδηγοί της Hellenic Train ● Στο ίδιο έγγραφο καταγγέλλονται και οι σοβαρές καθυστερήσεις των δρομολογίων από τις βραδυπορίες που επιβάλλει ο ΟΣΕ λόγω της κακής κατάστασης του δικτύου ● Τα τρένα θα έπρεπε να κινούνται με 120 χλμ./ώρα, αλλά σε πολλά σημεία πέφτουν στα 30 ή και κάτω από τα 10 χλμ./ώρα, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των επιβατών


Τρένο του Προαστιακού παραλίγο να μπει και να σφηνώσει, με άγνωστες συνέπειες, στο υπόγειο δίκτυο του Μετρό στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας μετά από λάθος διευθέτηση των γραμμών από τους ρυθμιστές του ΟΣΕ! Το σοβαρό περιστατικό, που συνέβη πριν από μία εβδομάδα, δημοσιοποίησαν οι μηχανοδηγοί της Hellenic Train, συνεχίζοντας τον πόλεμο που ξεκίνησαν με βαριές καταγγελίες για τις ενέργειες που δεν έχουν γίνει μετά το έγκλημα των Τεμπών.


Το έγγραφο που περιγράφει την είσοδο του συρμού του Προαστιακού σε λάθος γραμμή, όπως δηλαδή συνέβη και στα Τέμπη το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, συντάχθηκε από την Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού Ελξης (ΠΕΠΕ) και απευθύνεται στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) και τον Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Ατυχημάτων (ΕΟΔΑΣΑΑΜ).

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

WWW.TANEA.GR

«Ενημέρωσε» τη μαφία για όλους τους αστυνομικούς που θα την ερευνούν! n Διάτρητες οι Αρχές Ασφαλείας δεν απέτρεψαν τη...

 

Quote

«Ενημέρωσε» τη μαφία για όλους τους αστυνομικούς που θα την ερευνούν! n Διάτρητες οι Αρχές Ασφαλείας δεν απέτρεψαν τη διαρροή λίστας με τα 554 ονόματα που θα στελεχώνουν το ελληνικό FBI


«Πλέον πριν ξεκινήσει το ελληνικό FBI που έχει στόχο το εγχώριο οργανωμένο έγκλημα, τα μέλη των μαφιών πληροφορήθηκαν τα πλήρη στοιχεία όλων των αστυνομικών που θα είναι οι διώκτες τους όπως και το “τι” θα ψάχνει “ποιος”.

 

Ετσι θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω και άλλων πληροφοριών στο Διαδίκτυο, να συγκεντρώσουν περαιτέρω στοιχεία για όλους τους αστυνομικούς της νεοσύστατης κρίσιμης υπηρεσίας. Kαι οι τελευταίοι θα μπορούν να είναι εύκολος “στόχος” τους σε περίπτωση εκδικητικού ανταποδοτικού χτυπήματος ή για άλλη ύποπτη προσέγγιση.

 

Στην Ελλάδα ποτέ άλλοτε δεν συνέβη τέτοιας ευρείας διάστασης διαρροή “σκληρών” προσωπικών δεδομένων αστυνομικών και μάλιστα τέτοιου είδους ειδικής δύναμης, με την ΕΛ.ΑΣ. – που εμφανίζεται “διάτρητη” και “σουρωτήρι” – να μην αποφεύγει τη δημοσιοποίηση κρίσιμων δεδομένων.

 

  • Like 1
  • Haha 3
  • Sad 3
Link to comment
Share on other sites

WWW.PROTOTHEMA.GR

Όταν τον ρωτήσαμε γιατί το κάνεις, εκείνος απάντησε «γιατί μου ομορφαίνει τη ζωή», κατέθεσε ο...

 

  • Haha 5
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, το μέλος acct έγραψε:
WWW.TANEA.GR

«Ενημέρωσε» τη μαφία για όλους τους αστυνομικούς που θα την ερευνούν! n Διάτρητες οι Αρχές Ασφαλείας δεν απέτρεψαν τη...

 

 

 

tsoukalas-sourwtiri.gif

 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

WWW.KATHIMERINI.GR

Νεκρός είναι ο αρχηγός της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, μετά από ισραηλινό πλήγμα στη Λωρίδα της Γάζας. Ο...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

WWW.NEWS247.GR

Λεωφορείο ΚΤΕΛ έπεσε σε χαράδρα μικρού βάθους στο δρόμο προς Καλάβρυτα. Ανάμεσα στους επιβάτες...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.