Jump to content

Recommended Posts

On 26/5/2024 at 11:27 ΠΜ, το μέλος schumifer έγραψε:

Το διάβασα, αλλά δεν κατάλαβα, υπάρχει κάποιος λόγος για όλο αυτό, ή απλά η περιοχή ξέρω εγώ;

Expand  

Αντιστέκονται στην βίαιη αλλαγή και καταπάτηση του οικοσυστήματός τους οι κάτοικοι. 

Το καθαρό, τακτοποιημένο και ήρεμο περιβάλλον δεν ευνοεί κάποιες δραστηριότητες που είναι ζωτικής σημασίας για κάποιες ομάδες πολιτών. 

• Like 6
  On 26/5/2024 at 1:40 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Δε κάνει να στοχοποιούμε. 

Expand  

Η πολιτική ορθότητα μας μάρανε.

Εγώ πάντως δεν κολλάω να τους λέω με τη λέξη που αρχίζει από "γ".

• Like 1
  On 26/5/2024 at 6:04 ΜΜ, το μέλος p55 έγραψε:

Η πολιτική ορθότητα μας μάρανε.

Εγώ πάντως δεν κολλάω να τους λέω με τη λέξη που αρχίζει από "γ".

Expand  

/s μπρε 

Reveal hidden contents

• Haha 4
  On 26/5/2024 at 11:36 ΠΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Το καθαρό, τακτοποιημένο και ήρεμο περιβάλλον δεν ευνοεί κάποιες δραστηριότητες που είναι ζωτικής σημασίας για κάποιες ομάδες πολιτών. 

Expand  

• Plits 1
  On 26/5/2024 at 10:12 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:
Expand  

Oh don't tread on me with this.

Όσο πιο μαζεμένα μπορώ σχολιάζω αυτό:

Το αστείο ξεκινάει στο 0:49. Φυσικά ισχύει αυτό που λέει.

Το πως εγκαταστάθηκαν αυτοί εκεί απ' την αρχή  εκεί με τον τρόπο που εγκαταστάθηκαν, είναι επίσης όμορφη ιστορία αλλά θα αρχίσετε να λέτε οτι δεν έχει σχέση η παράταξη με τα στελέχη της όπως προσπαθούσατε να μας αποδείξετε μερικοί από δω παλαιότερα.

Ειδικά για το συγκεκριμένο πάντως, αν ήθελε το κράτος να μην υπάρχει αυτή η κατάσταση στο συγκεκριμένο μέρος δεν θα υπήρχε. Αλλά μετά θα πέφτανε τα κάστρα.

Οπότε έχουμε και κάστρα απόρθητα και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις όπως αυτή εδώ με την αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια και να μη δεχεται καταγγελίες:

EPILOGES.TV

Νεαροί πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην Περιφερειακή οδό των Σερρών, όπως καταγγέλλει στο Επιλογές, ο κος Χρήστος, οδηγός του οχήματος " Όπως πήγαινα το πρωί στην...

• Like 2
WWW.PROTOTHEMA.GR

Παρά τις αντιδράσεις το Πεκίνο εξαφανίζει μαζικά όποιες αναφορές σε κτήρια από άλλους...

image.jpeg

• Like 1
  • Haha 1

Δεν πάνε καλά.

WWW.SPORT-FM.GR

Ήδη στην περιοχή γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ υπάρχουν αστυνομικοί και άνθρωποι της τροχαίας, για να μην σταθμεύσει...

• Like 1
  • Haha 3
(edited)

Ευτυχώς να λες που δεν τους έχουν δείρει τους κατοικους (ακομα)

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  On 27/5/2024 at 4:38 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

Δεν πάνε καλά.

WWW.SPORT-FM.GR

Ήδη στην περιοχή γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ υπάρχουν αστυνομικοί και άνθρωποι της τροχαίας, για να μην σταθμεύσει...

Expand  

Τα έψαξα σε χάρτη, γιατί δεν ξέρω καλά την περιοχή και οι δρόμοι δε βοηθούσαν. ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ;

(https://www.avgi.gr/koinonia/486536_apo-simera-oi-kykloforiakes-rythmiseis-stin-attiki-deite-toys-dromoys-hartes)

xartis1.png

xartis2.png

• Haha 6

και τελικά αυτοί που έλεγαν ότι γήπεδο στο σημείο που έγινε θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα απ'όσα θα έλυνε και για αυτό πλέον είναι μονίμως στοχοποιημένοι στο μουσείο που υπάρχει εντός του γηπέδου ΟΠΑΠ Arena, βγαίνουν αληθινοί

On 27/5/2024 at 12:41 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:
WWW.PROTOTHEMA.GR

Παρά τις αντιδράσεις το Πεκίνο εξαφανίζει μαζικά όποιες αναφορές σε κτήρια από άλλους...

image.jpeg

Expand  

Reveal hidden contents

On 27/5/2024 at 4:38 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

Δεν πάνε καλά.

WWW.SPORT-FM.GR

Ήδη στην περιοχή γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ υπάρχουν αστυνομικοί και άνθρωποι της...

Expand  

Reveal hidden contents

On 27/5/2024 at 6:03 ΜΜ, το μέλος acct έγραψε:

Τα έψαξα σε χάρτη, γιατί δεν ξέρω καλά την περιοχή και οι δρόμοι δε βοηθούσαν. ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ;

(https://www.avgi.gr/koinonia/486536_apo-simera-oi-kykloforiakes-rythmiseis-stin-attiki-deite-toys-dromoys-hartes)

xartis1.png

xartis2.png

Expand  

Reveal hidden contents

• Plits 1

Εγώ ξέρω την περιοχή γιατί μένω δίπλα. Θέλω να δω θα πάει με την διακοπή κυκλοφορίας στον Κηφισό. 

THEPRESSPROJECT.GR

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επιβάλλει πρόστιμο 40.000 ευρώ για την παράνομη...

• Like 1
  • Haha 4