Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

2 ώρες πριν, το μέλος akilleas έγραψε:

Θερίζει το Brain Drain στην χώρα μας....Γύρω στο 2040, που θα είναι πρωθυπουργός, θα πει στη Βουλή: "Εγώ στα 25 μου έφυγα μετανάστης για να βρω δουλειά. Γιατί γελάτε κύριοι???"

Εξόριστος στις Βρυξέλλες. Κάνει αντίσταση. 

Έχεις και τον Οικονόμου να φωνάζει ότι δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα, ενώ χρωστάει τα κέρατά του. Τι ζούμε.....

• Like 4
  • Haha 1

Είναι τίποτα καμία θέση του ΑΣΕΠ; Προκηρύχθηκε 'θεση' βοηθού Ευρωβουλευτή και δεν το ξέρουμε;

Βοηθός Ευρωβουλευτή

'Βοηθοί-συνεργάτες Ευρωβουλευτών

Οι Ευρωβουλευτές μπορούν να επιλέγουν οι ίδιοι τους βοηθούς τους εντός των ορίων ενός συνολικού κονδυλίου που καθορίζεται από το Κοινοβούλιο και υπό τους όρους που καθορίζονται στο κεφάλαιο πέντε των μέτρων εφαρμογής του καθεστώτος των βουλευτώ'ν.

Ο ΠΘ, ο Υπουργός, ο Υφυπουργός, ο βουλευτής, ο Ευρωβουλευτής, ο κατσαπλιας του χωριού, προσλαμβάνουν (και δεν διορίζουν όπως λένε οι αυγές), όποιον κι όποτε θέλουν στα γραφεία τους. Δεν είναι θέση δημοσίου.

Δεν ξέρω γιατί κυκλοφορεί η είδηση ως 'διορισμός' που θα μπορούσε να πάει ο καθένας. 

Η Ακρίτα τα λέει αυτά; Με πατέρα, βουλευτή του Γεωργίου Παπανδρέου,  μητέρα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Παππού υπουργό του Βενιζέλου;

IMG_20220430_091325.thumb.jpg.c0dd616eaf8b2a1ec1e6ca798bde27f0.jpg

..........

Στο μεταξύ, ο Musk σχολιάζει, έχοντας σχηματίσει άποψη, από κάτι liberals Αμερικής.

Αν είχε ιδέα για την άκρα αριστερά στην Ελλάδα θα είχε εγκαταλείψει τον πλανήτη ήδη.

IMG_20220430_090526.thumb.jpg.e03d6e2545c1967c8ecbe735c77305fa.jpg

• Like 2
  • Haha 4

2 ώρες πριν, το μέλος Snips έγραψε:

Δεν ξέρω γιατί κυκλοφορεί η είδηση ως 'διορισμός' που θα μπορούσε να πάει ο καθένας. 

Γιατί αυτό "χτυπάει" περισσότερο στον άνεργο ή στον κακά αμειβόμενο πολιτη.

• Like 3

Γιατί, ως γνωστό, αξιοκρατία είναι να γίνεται Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού ένας φίλος του που είχε προϋπηρεσία στα μοχίτο ως μπάρμαν

• Like 1

Αυτό από μόνο του δεν είναι μεμπτό. Αλλά νομίζω πως θα πρέπει να το εξετάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα.

Δηλαδή, το να αγοράσω ένα πακέτο τσιγάρα και δυο αμστελ στο περίπτερο, δεν είναι κάτι κακό από μόνο του.

Αλλά αν τα λεφτά τα έχω κλέψει απ το παγκάρι ίσως να είναι. 

Νομίζω ότι είναι συνηθισμένο οι γονείς να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη καριέρα των παιδιών τους απευθυνόμενοι σε φίλους και συγγενείς. Ο Μητσοτάκης δεν είναι ακριβώς ο γείτονας της διπλανής πόρτας που θα ξέρει το Μπάμπη το φαναρτζή και το Σπύρο τον εξατμισά για να βολέψει το παιδί του "να βγάζει ένα χαρτζηλίκι".

10 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Νομίζω ότι είναι συνηθισμένο οι γονείς να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη καριέρα των παιδιών τους απευθυνόμενοι σε φίλους και συγγενείς. Ο Μητσοτάκης δεν είναι ακριβώς ο γείτονας της διπλανής πόρτας που θα ξέρει το Μπάμπη το φαναρτζή και το Σπύρο τον εξατμισά για να βολέψει το παιδί του "να βγάζει ένα χαρτζηλίκι".

Συγγνώμη. Το ξέχασα αυτό. 

Δεν είμαστε όλοι ίσοι και δεν θα γίνουμε ποτέ.

Και πάλι συγγνώμη.

• Like 1
  • Agree 1

10 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Σωστά. Όμως ο γείτονας της διπλανής πόρτας δεν έχει κάνει σημαία την αριστεία και την αξιοκρατία. Κάτι με τη γυναίκα του Καίσαρα...

Τώρα για την Αρκίτα και την Αυγή, ας μην μιλήσω ;)

Έγινε επεξεργασία από GoMaR
  • Like 5

1 ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε:

Σωστά. Όμως ο γείτονας της διπλανής πόρτας δεν έχει κάνει σημαία την αριστία και την αξιοκρατία. Κάτι με τη γυναίκα του Καίσαρα...

Τώρα για την Αρκίτα και την Αυγή, ας μην μιλήσω ;)

Δε θυμάμαι ο τζούνιορ να ήταν μπάρμαν και να τον πήραν για να διδάσκει αστρονομία. Είχε και τις περγαμηνές και τος γνωριμίες. Ποιος ΔΕΝ θα το έκανε στη θέση του;

• Like 1

Εκτός από αυτόν γτσς

1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Συγγνώμη. Το ξέχασα αυτό. 

Δεν είμαστε όλοι ίσοι και δεν θα γίνουμε ποτέ.

Και πάλι συγγνώμη.

Εσυ πίστευες ότι είμαστε ίσοι;

• Haha 2

4 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Δε θυμάμαι ο τζούνιορ να ήταν μπάρμαν και να τον πήραν για να διδάσκει αστρονομία. Είχε και τις περγαμηνές και τος γνωριμίες. Ποιος ΔΕΝ θα το έκανε στη θέση του;

Οι περισσότεροι θα το έκαναν στη θέση του, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι κανείς άλλος δεν είναι στη θέση του. Ότι η οικογένεια Μητσοτάκη αρμέγει προνόμια είναι γνωστό τοις πάσι. Εγώ δε λέω ότι αυτό που έγινε είναι παράνομο, αλλά να ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής που τον προσέλαβε, ότι η ιδιότητα του πατέρα του δεν έπαιξε κανένα ρόλο είναι η επιτομή της υποκρισίας. Και σιγά τις περγαμηνές. Υπάρχουν ορδές ταλαντούχων και υψηλά καταρτισμένων που είναι στα αζήτητα. Αλλά έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Το ίδιο έγινε και με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν έψαχνε ο Κυριάκος για δουλεια...

• Agree 1

university_class.jpg
WWW.EKATHIMERINI.COM

Greek universities registered a slight decline in the latest rankings of the 2,000 best universities in the world published by the Center for...

Επειδή κάτι ειπώθηκε για αριστεία, που σχετίζεται άμεσα με την απασχολησιμότητα κάθε Έλληνα που δεν είναι γόνος πολιτικής οικογένειας...

Δεν το είδα στην ελληνική έκδοση της Καθημερινής, οπότε το βάζω από την αγγλόφωνη, για να θυμίσω ότι η αριστεία από την "αριστεία" διαφέρουν. Τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν πετύχει τα προηγούμενα χρόνια να βρίσκονται σε ανταγωνιστικές θέσεις σε διεθνείς αξιολογήσεις χάρη σε σημαντικό βαθμό και στη δημόσια χρηματοδότηση. Η μείωση των προϋπολογισμών τους και η -ως αντιστάθμισμα- εφαρμογή ευφάνταστων πειραμάτων όπως αυτό της πανεπιστημιακής αστυνομίας συνεχίζουν να δείχνουν τις συνέπειές τους.

• Like 4

Σύντομα κοντά σας. 😋

220428185649_bridge-india-600x314.jpg
WWW.NEWSAUTO.GR

Η κλοπή μετάλλων είναι ένα σπορ που ανθεί και στα δικά μας μέρη. Ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε φθάσει στο σημείο...

• Like 3
  • Haha 2