Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

3 hours ago, Lakisss said:
attiki_odos_apozimiwsi_xr.jpg
WWW.PROTOTHEMA.GR

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το πρωί της Τρίτης σε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από...

plus

TRAINOSE-3.jpg
WWW.METAFORESPRESS.GR

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα καταβάλει από 1.000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54...

• Like 4

^^ λέμε όχι στις ψευτο αποζημιώσεις για να το βουλώσουν οι πολίτες και κινούμαστε δικαστικά

Τυχαίες φωτογραφίες εντός 9 μηνών τι  έγινε στην Ελλάδα

Εικόνα

• Like 3

2 hours ago, steve_m said:

εγω βλεπω οτι η νδ εχει ενα pattern πλεον...καλοκαιρι θα καιγομαστε και χειμωνα θα αποκλειομαστε απο το χιονι με κοινο παρονομαστη τις δηλωσεις ετοιμοτητας λιγες ωρες πριν την καταστροφη.

Φυσικα στο τελος θα ακολουθουν τα αυτοσυγχαρητηρια.

Δεν υποστηρίζω καμία από τις κυβερνήσεις σε εκείνη τη χώρα αλλά και 100 καμένους από φωτιά στο Μάτι δεν το λες και τεράστια επιτυχία… 

• Like 2
  • Agree 4
  • Haha 1

πριν 3 ώρες, το μέλος sotiris έγραψε:

1. Που πας ξυπόλυτος στ'αγγούρια?

2. Πού ξέρεις ότι μπορούσε να καθαρίσει ο δρόμος?

Θα πω το εξής: 

Το 2009 ήμουν μεταπτυχιακός φοιτητής στο Παρντούμπιτσε, Τσεχία, και είχα ανέβει με το πούντο (τότε το είχα πάρει).

Το Δεκέμβριο που ήταν να κατέβω Ελλάδα, είχα βάλει τα χειμερινά μου και ο δρόμος ήταν γεμάτος χιόνι. 

Όλοι οδηγούσαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Σε συζήτηση με τον προφ του λέω οκ μεγάλε έβαλα χειμερινά και δεν αγχώνομαι.

Η απάντηση του Τσέχου ήταν:

πρόσεχε γιατί αν πιάσει πολύ χιόνι, θέλεις και αλυσίδες, και σε κάθε περίπτωση αν η χιονόπτωση είναι πολύ έντονη, μπορεί να μην προλαβαίνουν τα μηχανήματα να καθαρίσουν το δρόμο. 

Αυτά από τους ανθρώπους που όταν χιονίσει απλά συνεχίζουν να οδηγούν όπως και την προηγούμενη ημέρα.

Fast forward ελλάδα, με το που χιονίσει κανονικά στην Αθήνα, δεν πρέπει να βγαίνεις από το σπίτι.

Καλώς ή κακώς δεν είναι cost effective να έχεις τα εκχιονιστικά της Τσεχίας σε μια χώρα που χιονίζει 1 βδομάδα.

Μια ζωή καθόμασταν σπίτι όταν χιόνιζε.

Το λάθος ήταν απ'την κυβέρνηση, έπρεπε να δώσει τις 2 ημέρες αργία και end of story.

Η Αττική έχει τα λεφτά να έχει εκχιονιστικά για 1 εβδομάδα, μιας και πλερώνουμε 2.80 κάθε μέρα. Αλλά όποιος δίνει υποδομές σε κερδοσκόπους, αυτά παθαίνει (σε συνδυασμό ότι συζητάμε τώρα την επέκταση της αποικιοκρατικής σύμβασης για άλλα 25 χρόνια).

my2c

Τι είναι αυτα που γράφεις; Ειναι δυνατόν να φταίει  ο Αθηναίος που είναι βλαξ; Σε παρακαλώ.

Μια ακόμη φορά γελάει όλη η Ελλάδα με το κράτος της Αττικής. Και όλα τα ΜΜΜ βέβαια μαζί στο παραλήρημα. Χαμός, πόλεμος, συντέλεια του κόσμου, Τσερνομπιλ και Φουκουσίμα μαζί.

Την επόμενη φορά, μολις πουνε για χιόνι στην Αττική, έφυγα με τα χιλια. 2000 απο το τίποτα για το τίποτα. Α ρε κόμπρες Αθηναίοι. Ελπίζω τουλάχιστον η αποζημίωση να είναι απο την Αττικη Οδό και όχι από το δημόσιο. Δεν γουστάρω την επιβαρυνθώ ΕΓΩ απο την φορολογία μου την ηλιθιότητα κάποιων ιδιωτών.

Ας τολμήσει να πει κανείς ότι έχει διαφορά ο αποκλεισμός ενός χωριού στην ορεινή Ελλάδα με τον εγκλωβισμό αυτοκινήτων δίπλα στο κέντρο του Αττικού κρατιδίου. Είμαι έτοιμος για καλό στόλισμα.

Αμ αυτή η ευφυία κάποιων να συγκρίνουν 100 νεκρούς με 0 νεκρούς με ξεπερνάει. 

Αρμαγεδων, ποσα psi αέρα χωράει εκεί μέσα τελικά; Θα σκάσει σε λίγο. Πρόσεχε το.

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 1
  • Agree 1

45 minutes ago, ARMAGEDDON said:

^^ λέμε όχι στις ψευτο αποζημιώσεις για να το βουλώσουν οι πολίτες και κινούμαστε δικαστικά

Τυχαίες φωτογραφίες εντός 9 μηνών τι  έγινε στην Ελλάδα

Εικόνα

All weather. Παντός καιρού.

2Κ οι της ΑΟ, 1Κ του ΟΣΕ…

τι κάνω εγώ στις αγγλιες Ρα;

• Like 2

katerinapapakosta.jpeg
WWW.IN.GR

Nα βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν...

ορίστε το είχα γράψει σε δίπλα θέμα χτες

• Like 2

πριν 44 λεπτά, το μέλος Snips έγραψε:

Ελπίζω τουλάχιστον η αποζημίωση να είναι απο την Αττικη Οδό και όχι από το δημόσιο.

Μα τι λες :p Στα @@ της ΑΟ, αφου ετσι κι αλλιως τα εχει παρει χοντρα απο το κρατος σαν ενισχυση (δηλαδη απο εμας) επειδη επεσαν οι δουλειες λογω κρισης και covid.

• Like 2
  • Agree 1

25 minutes ago, GFFermari said:

All weather. Παντός καιρού.

2Κ οι της ΑΟ, 1Κ του ΟΣΕ…

τι κάνω εγώ στις αγγλιες Ρα;

ότι και να έχεις αν μπροστά σου έχει κλείσει ο δρόμος θα κάτσεις να κοιτάς

και 4χ4 με καρφιά να έχεις δεν πας πουθενά αν κλείσει ο δρόμος από οτιδήποτε μπροστά με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό

54 minutes ago, Snips said:

Τι είναι αυτα που γράφεις; Ειναι δυνατόν να φταίει  ο Αθηναίος που είναι βλαξ; Σε παρακαλώ.

Μια ακόμη φορά γελάει όλη η Ελλάδα με το κράτος της Αττικής. Και όλα τα ΜΜΜ βέβαια μαζί στο παραλήρημα. Χαμός, πόλεμος, συντέλεια του κόσμου, Τσερνομπιλ και Φουκουσίμα μαζί.

Την επόμενη φορά, μολις πουνε για χιόνι στην Αττική, έφυγα με τα χιλια. 2000 απο το τίποτα για το τίποτα. Α ρε κόμπρες Αθηναίοι. Ελπίζω τουλάχιστον η αποζημίωση να είναι απο την Αττικη Οδό και όχι από το δημόσιο. Δεν γουστάρω την επιβαρυνθώ ΕΓΩ απο την φορολογία μου την ηλιθιότητα κάποιων ιδιωτών.

Ας τολμήσει να πει κανείς ότι έχει διαφορά ο αποκλεισμός ενός χωριού στην ορεινή Ελλάδα με τον εγκλωβισμό αυτοκινήτων δίπλα στο κέντρο του Αττικού κρατιδίου. Είμαι έτοιμος για καλό στόλισμα.

Αμ αυτή η ευφυία κάποιων να συγκρίνουν 100 νεκρούς με 0 νεκρούς με ξεπερνάει. 

Αρμαγεδων, ποσα psi αέρα χωράει εκεί μέσα τελικά; Θα σκάσει σε λίγο. Πρόσεχε το.

κλασικά να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα

απλά λυπάμαι

Image

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 2

5 minutes ago, ARMAGEDDON said:

ότι και να έχεις αν μπροστά σου έχει κλείσει ο δρόμος θα κάτσεις να κοιτάς

και 4χ4 με καρφιά να έχεις δεν πας πουθενά αν κλείσει ο δρόμος από οτιδήποτε μπροστά με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό

…all weather είναι η ΝΔ (ο κρατικός μηχανισμός βασικά) εννοούσα.

Εννοειται πως δεν έχει σχέση τι όχημα έχεις όταν κολλάς σε αυτοκινητόδρομο με διόδια που φτιάχτηκε ακριβώς για αυτό. Να μη κολλάς.

• Like 2
  • Wow 1

πριν 31 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:
katerinapapakosta.jpeg
WWW.IN.GR

Nα βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν...

ορίστε το είχα γράψει σε δίπλα θέμα χτες

Θα ήμουν διατεθιμένος να το συζητήσω, εάν η παραίνεση δεν προερχόταν από κάποιον που δικαιούται τσάμπα αυτοκίνητο, αν όχι και οδηγό, και χωρίς καμία υποχρέωση παρουσίας στη δουλειά της...

• Like 1
  • Agree 1

Τα ποσά αποζημίωσης είναι γελοία μπροστά σε αυτά που μας αρπάζουν οι εταιρίες… μόνο που δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά αποζημίωση… αν δοθεί τώρα

Όσο για τα δικαστήρια που θα βγάλουν αποφάσεις για περισσότερα… μέχρι τότε μπορεί να έχουμε δραχμή ή να μην ζούμε

• Like 1

attiki-odos-hionia.jpg?itok=AVaa8Ui2
WWW.IEFIMERIDA.GR

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού μετά το φιάσκο και τους χιλιάδες εγκλωβισμένους...

• Like 3
  • Haha 1

21 minutes ago, karmen1983 said:
attiki-odos-hionia.jpg?itok=AVaa8Ui2
WWW.IEFIMERIDA.GR

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού μετά το φιάσκο και τους χιλιάδες εγκλωβισμένους...

Τρομερή ποινή! Μου θυμίζει την πολιτική ευθύνη!

Μήπως θα έπρεπε να στοιχειοθετηθεί δικογραφία και το κόστος του κρατικού μηχανισμού να τον βαρύνει προσωπικά?

Να πληρώσει ρε παιδί μου το κόστος που χρειάστηκε ο στρατός να κινηθεί για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς.

Έτσι, αν υποθηκεύσει το σπίτι του, τα σπίτια των παιδιών του και των δισέγγονων, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ διευθύνων σύμβουλος θα σκεφτεί διπλά όταν θα βγει να παρουσιάσει τον θετικό ισολογισμό στο καλά στημένο κερδο-πάρτυ που ούτε τα NFT και τα chain currencies δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συμβαίνει στην Ελλάδα.

(50 εκατομμύρια ευρώ κέρδος το χρόνο έχει η Αττική οδός κατά μέσο όρο).

• Like 9

Στους υπόλοιπους, σκέτο hi...

• Like 2
  • Haha 7

875_6904707c-6d59-4f78-9a63-3129681ed374
WWW.PRONEWS.GR

Ληγμένα κρουασάν έδωσαν οι κρατικές αρχές και μοίρασαν τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού που μέσα στη νύχτα κλήθηκαν να...

• Like 1
  • Haha 2
  • Wow 1