Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://fortune.com/2018/05/15/kellogg-leaves-venezuela-crisis/

 

Quote

Kellogg said Tuesday it will discontinue operations in Venezuela immediately, blaming the country’s “economic and social deterioration,” the company said in an emailed statement.

 

Ο Μαδουρο αποκαλεσε το κλεισιμο του εργοστασιου "παρανομο και αντισυνταγματικο" 

 

(κατι μου θυμιζει αυτο:huh:)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

πριν 2 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

Ακολουθώντας πηγή την πηγή, έφτασα Αύγουστο του 2017... Ειλικρινά, πιστεύετε τα διάφορα ψεκασμένα blog?

 

Το συγκεκριμένο που πόσταρα το είχα και εγώ ξαναδιαβάσει το 2017.

Με μια πρώτη ματιά πίστεψα πως το πράγμα προχωράει για εφαρμογή μέσα στο 2018.

Αν είναι λάθος , sorry που δεν το πήρα χαμπάρι .

:hehe:

 

Βέβαια πολλά τέτοια που φαίνονται κουλά, κατά καιρούς έχουν γίνει πραγματικότητα.

Link to comment
Share on other sites

πριν 2 ώρες, το μέλος acct έγραψε:

Εδώ μέσα θα ρίσκαρα να εκτιμήσω ότι είμαστε στο τεχνικά πιο καταρτισμένο 10% των Ελλήνων. Αν εμείς πέφτουμε τόσο εύκολα θύματα παραπληροφόρησης με όλες τις πηγές να απέχουν μερικά κλικ, τι μπορούμε να προσδοκάμε από το υπόλοιπο 90%;

 

10%? Μήπως 1% για να μήν πώ 0,1%. Και πάλι η τεχνική κατάρτιση δεν βοηθάει όταν λείπει η κρίση και κυριαρχεί η επιπολαιότητα. Όταν δέχεσαι, άκριτα κιόλας, να σε ενημερώνουν απαίδευτοι, αδαείς, ανεύθυνοι, φανατισμένοι άνθρωποι υπάρχει πρόβλημα και δεν το έχει η χώρα αλλά εσύ ο ίδιος.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ψυχραιμία. Ο σκοπός είναι να γίνουμε όλοι σοφότεροι από αυτή την ιστορία. Αν ήταν να καταλήξουμε σε χαρακτηρισμούς, απλά σβήναμε το αρχικό μήνυμα ως ανυπόστατο και τελείωνε το θέμα. Είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτή τη συζήτηση, την επόμενη φορά θα είναι όλοι περισσότερο υποψιασμένοι.

 

Πίσω στις Ειδήσεις. :T:

  • Like 1
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, adpanos said:

 

Το συγκεκριμένο που πόσταρα το είχα και εγώ ξαναδιαβάσει το 2017.

Με μια πρώτη ματιά πίστεψα πως το πράγμα προχωράει για εφαρμογή μέσα στο 2018.

Αν είναι λάθος , sorry που δεν το πήρα χαμπάρι .

:hehe:

 

Βέβαια πολλά τέτοια που φαίνονται κουλά, κατά καιρούς έχουν γίνει πραγματικότητα.

 

Καλά μην σκάσεις και δεν φας το βράδυ. Εδώ ο Trump κέρδισε ολόκληρες εκλογές από τις fake ειδήσεις του Facebook. Και εντωμεταξύ αν θυμούνται μερικοί, αρκετές από αυτές τις fake ειδήσεις ήταν από Σκοπιανούς. Γάτοι οι τύποι που έβγαζαν λεφτά από το AdSense αδιαφορώντας πλήρως για τις εκλογες!

Link to comment
Share on other sites

Σε άλλο θέμα έλεγα ότι, αν και δεν απολαμβάνω τη νέα κούρσα εξοπλισμών, μας δίνει την ευκαιρία αναζήτησης σημαίνοντα ρόλου στην υπό διαμόρφωση ευρωπαϊκή αμυντική δομή. Την ίδια στιγμή, η δεύτερη σε δαπάνες στρατιωτική δύναμη στην Ευρώπη είναι σε αυτήν την κατάσταση:

 

https://arstechnica.com/tech-policy/2018/05/germanys-typhoon-problem-only-four-fighters-can-be-made-combat-ready/

 

Quote

Four—out of a total of 128 [Eurofighter Typhoon aircraft are combat-ready].

Five of the Navy's existing 13 frigates were capable of being deployed.

The last available German submarine was pulled out of service for repairs.

While 105 out of 244 Leopard 2 tanks were called "ready for use," only nine could be fully armed for the VHRF.

Only 12 of 62 Tiger attack helicopters and 16 of Germany's 72 CH-53 cargo helicopters were available for exercises and operations.

 

"We can say with a good conscience that large parts of the [German armed forces] are mission ready, because there is currently no mission."

 

Link to comment
Share on other sites

πριν 9 ώρες, το μέλος adpanos έγραψε:

 

 

Δεν πάμε καλά ......

Από την μια σκοτώνουν τους Ελληνες στην φορολογία , τους παίρνουν τα σπίτια για λίγες χιλιάδες €€€ και από την άλλη ΧΑΡΙΖΟΥΝ τα πάντα στους λάθρο ....

Ελεος..........  Αυτό λέγεται εποικισμός .

 

Πείτε μου που μπορώ να πάω να πάρω Ιρανική, Πακιστανική ή Αιγυπτιακομαροκινή υπηκοότητα ..... 

Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας σαν Έλληνες, μην αγανακτείς. Ο ελληναρας δεν ενδιαφέρεται για αγροτική παραγωγή, το θεωρεί κακό ενώ ο ίδιος σκότωσε τον τομέα από το 2000 κ έπειτα. 

Ο μετανάστης, λαθρο ή όχι δεν φταίει αν εσύ διέλυσες τη χώρα σου. Μια ελπίδα, ενα ρίσκο παίρνει να ζήσει κάπου με αξιοπρέπεια. Αυτό που αποκτήσει το σέβεται.

 

Η Ελλάδα δυστυχώς για τους περισσότερους καλοπερασακιδες μόνον μέσω του αγροτικού τομέα μπορεί να αναπτυχθεί και του τουριστικού επίσης λόγω γεωγραφικής θέσης και κλίματος ( όσο ακόμα είναι σταθερό)

 

Αν και φαντάζει ψιλο ψεκασμενο το άρθρο, και σιχαίνομαι αυτή τη κλαψα του blue piller ελληναρα οτι πάντα φταίνε οι άλλοι, οτι τον καημένο τον κλέβουν, ρανουν κάνουν. 

 

Ενα σχετικό θέμα του γιατί φτάσαμε να είμαστε ενας λαός που χρωστά και είναι και ρατσιστής από πάνω περιγράφει στο περίπου ενα αρθρακι που διαβασα πρόσφατα ( αναφέρεται σε άλλο θέμα αλλά περνάει και από το θέμα της κρίσης )

 

Παραθέτω ενα κομμάτι του



 

Βάλε στο παιχνίδι και κάτι επιδοτήσεις των αγροτών τότε, οι οποίοι τις «άρπαζαν» και πετούσαν έπειτα την παραγωγή τους στα σκουπίδια, αγοράζοντας παράλληλα πανάκριβα τρακτέρ και «μερτσέντες» Ι.Χ. Επί χρόνια δεν άκουγες τίποτα άλλο, από τα χείλη των αγροτών παρά μόνον πότε θα πάρουν την επιδότηση.

 

Επίσης, όταν πληρώνονταν, γέμιζαν τα κωλόμπαρα και τα στριπτιζάδικα από κόσμο.

[...]τόσο χρήμα που έφυγε από τα χέρια των αγροτών και κατέληξε στις επιχειρήσεις των αλλοδαπών και καλλίγραμμων κορασιών. Οι αγρότες για παράδειγμα, ή καλύτερα τα παιδιά τους, που βρήκαν τα χωράφια έτοιμα από τους γονείς/παππούδες τους και είτε τα πούλησαν για να ανοίξουν κάποιο καφέ ή φαγάδικο, είτε το έπαιζαν επιχειρηματίες βάζοντας τους μεταναστευτικο προσωπικό ( Αλβανούς εκείνη τη περίοδο περισσότερο ) what ever να δουλεύουν για πάρτι τους, σκορπούσαν τρελό χρήμα στις γκόμενες. Η συνέχεια γνωστή, οι Αλβανοί τους πήραν και τα σώβρακα, αφού μάζευαν το χρήμα και είχαν έτσι μετά χρήμα για να αγοράσουν ότι ήθελαν, ενώ έστειλαν και μπόλικο χρήμα στην πατρίδα τους.

 

 

Οι νέοι επιχειρηματίες επίσης. Είχαν τρελό χρήμα, γιατί τα μαγαζιά ήταν γεμάτα (είτε καφέ, είτε φαγητό, είτε ρουχισμό κλπ), το οποίο επίσης το χαλούσαν στις γκόμενες. Φορολογία χαμηλή, έκλεβαν την εφορία, δήλωναν λιγότερο από τα μισά και έτσι τους έμενε και περισσότερο χρήμα να σπαταληθεί με τα κοράσια, αφού πρώτα αγοράσει μια καινούρια «μερτσέντες», γιατί επιχειρηματίας χωρίς «μερτσέντες» είναι σαν την γκόμενα χωρίς το μακιγιάζ της.

Αν δεν βαριόσουν να δουλέψεις, το σίγουρο ήταν ότι στην τσέπη σου θα έμπαινε αρκετό χρήμα. Ο κόσμος δεν νοιάζονταν για τα έξοδα, έδινε όσο χρήμα του ζητούσαν, κάτι που έβγαλε κερδισμένους κάτι αλλοδαπούς που έκαναν τις αγγαρείες.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://www.news247.gr/koinonia/liosia-gazonan-astynomikoys-apo-ta-mpalkonia-se-elegcho-gia-listeia.6614190.html?utm_source=News247_HP&utm_medium=main_topStories&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

 

Quote

Τότε βγήκαν στις ταράτσες των σπιτιών τους ακροβολισμένοι άλλοι Ρομά και άρχισαν να πυροβολούν μαζικά εναντίον των αστυνομικών, ο οποίοι κάλεσαν ενισχύσεις από το ασύρματο και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

 

αφήστε τα παιδιά να παίξουν βρε...

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

πριν 51 λεπτά, το μέλος colt3003 έγραψε:

Στο άρθρο λέει :

Σύντομα έφτασαν στο σημείο πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εν μέσω καταιγισμού πυρών που είχε δεχτεί το περιπολικό των αστυνομικών, κατάφεραν να δεσμεύσουν τους υπόπτους και να τους προσαγάγουν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας όπου εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν όντως συμμετείχαν σε ληστεία ή ληστείες.

Ύστερα από λίγο η κατάσταση στην περιοχή εξομαλύνθηκε και οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν. Ευτυχώς από αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό που μόνο μεμονωμένο δεν είναι, δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί ή τίποτα χειρότερο.

 

Δηλαδή έγινε χαμός από πυροβολισμούς και οι αστυνομικοί συνέλαβαν ΜΟΝΟ τους δυο που ψάχναν από την αρχή ;

Πως οι υπόλοιποι να μην αποθρασυνθούν , την επόμενη φορά θα ρίξουν και ρουκέτες και πάλι τίποτα δεν θα πάθουν. 

Έγινε επεξεργασία από GEORGIOS
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=109245

 

Δεν μπορώ να βρω την είδηση σχετικά με το παραπάνω . Όποιος τη βρει ας την ανεβάσει.

Έχει ενδιαφέρον πως αντιμετωπίζουν τα πράγματα ορισμένοι  διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι , και μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι πρώτη φορά ακούω να διώχνει κάποιος, αυτούς που ο ίδιος διόρισε, επειδή δεν έκαναν την δουλειά που έπρεπε να κάνουν.

Αν συμβαίνει πράγματι αυτό θα πέσω πραγματικά από τα σύννεφα . 

Έγινε επεξεργασία από GEORGIOS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.