Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://www.keelpno.gr/el-gr/αρχικη/measles_highlight2017.aspx

 

Quote

Από τις 01/5/2017 και μέχρι τις 22/2/2018 στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 1.691 κρούσματα ιλαράς, με μεγαλύτερη συχνότητα στη Ν.Ελλάδα. Στη μεγάλη πλειονότητα πρόκειται για άτομα Ελληνικής υπηκοότητας (κυρίως μικρά παιδιά από κοινότητες Ρομά και άτομα από το γενικό πληθυσμό κυρίως στην ηλικιακή ομάδα 25-44 ετών) που δεν έχουν ανοσία στην ιλαρά, μεταξύ των οποίων και επαγγελματίες υγείας που ήταν ανεμβολίαστοι ή ατελώς εμβολιασμένοι. Αναμένεται η εργαστηριακή επιβεβαίωση και άλλων κρουσμάτων το ερχόμενο διάστημα, και δεν μπορεί να αποκλειστεί η αύξηση των κρουσμάτων και η επέκτασή τους και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές.

 

Link to comment
Share on other sites

Εισφορές που φτάνουν το 113% του εισοδήματός τους πληρώνουν οι μηχανικοί

 

http://www.capital.gr/oikonomia/3275860/eisfores-pou-ftanoun-to-113-tou-eisodimatos-tous-plironoun-oi-mixanikoi

 

Για πείτε ρε μαγκες σε ποια χώρα να μεταναστεύσουμε? UK η προφανης επιλογή λόγω γνωσης Αγγλικών, αξιζει όμως να διαθεσω τον χρόνο να φρεσκαρω Γερμανικά και βουρ για Γερμανία? Ας πούμε ότι θα χρειαστεί ενας χρόνος part time ενασχόληση σιγουρα.

 

Δε με ψηνει καθόλου το 20%+7% συνταξιοδοτικές εισφορές σε μη κεφαλαιοποιητικό συστημα. Τις υπολοιπες εισφορές τις δέχομαι (θα ελεγα οτι πληρώνουμε και λίγα σε υγεία αν δεν είχαμε ημιδιαλυμένο συστημα που σε αναγκάζει να πληρώνεις ιδιώτες απο την τσέπη σου), αλλα οι συνταξιοδοτικές εισφορές είναι απάτη ολκής, αποτέλεσμα εμμονής σε ενα συνταξιοδοτικό σύστημα που καταρρέει. 

 

Αντίθετα, ευχαρίστως να εβαζα 20%+ (εφόσον μου περισσευαν) σε ενα προσωπικο συνταξιοδοτικό επενδυτικό λογαριασμό, όπως οι 401k/IRA και ISA / SIPP που έχουν Αμερικάνοι και Άγγλοι αντίστοιχα.

 

Link to comment
Share on other sites

Κύριοι, θυμίζω ότι το θέμα των ειδήσεων δεν προσφέρεται για μανιφέστα και αντεγκλήσεις. Μετά και τα πρόσφατα σεντόνια, αναγκαστικά επιστρέφουμε στο προηγούμενο (αυστηρότερο) καθεστώς. Η μετακίνση των μηνυμάτων σας θα συνοδεύεται πλέον από μια ευγενική υπενθύμιση και ποντάκια στο δίπλωμα.

 

Για ανεμπόδιστη μουρμούρα, παίρνετε τον σύνδεσμο από εδώ και πηγαίνετε κατευθείαν εκείhttps://www.thelab.gr/forums/topic/171448-χρεοκοπία-ευρώπης-the-euroskepticism-thread-ευρωσκεπτικισμός-v01/.

 

Link to comment
Share on other sites

Μόλις τώρα, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Αφιερωμένο σε όσους συνεχίζουν και πιστεύουν το παραμύθι των αναρχικών στα Εξάρχεια  

 

 

DXLdnA_W4AEgn0z.jpg:large

Το βάφει το μαλλί ο Άρης. Κάτι γκρεμίστηκε εντός μου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 38 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Από το 1999 έως σήμερα είναι 19 χρόνια αν και στο άρθρο λέει 13 .

Πιστεύει κανής  ότι η δικαιοσύνη ήθελε πραγματικά να τους δικάσει ;

Αν ήθελε να αποδώσει δικαιοσύνη, θα άφηνε να περάσουν τόσα χρόνια ;

Θα άφηνε να ξεχαστεί το θέμα  από τους πολίτες ;

Το άφησε επίτηδες ώστε να μην νοιάζει κανέναν πλέον και να τους αθωώσει χωρίς να έχει αντιδράσεις ; 

Κατηγόρησε λάθος άτομα ώστε να μπορέσει να τους αθωώσει εύκολα και μαζί με αυτούς να αθωώσει τους πάντες ;

Και ένα σωρό άλλα ερωτήματα που με κάνουν να πιστεύω ότι ΔΕΝ υπάρχει δικαιοσύνη στην χώρα μας , και ότι από αυτό ξεκινάνε και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της χώρας .

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

https://www.theguardian.com/environment/2018/feb/28/total-ban-on-bee-harming-pesticides-likely-after-major-new-eu-analysis

 

Quote

Analysis from EU’s scientific risk assessors finds neonicotinoids pose a serious danger to all bees, making total field ban highly likely. The world’s most widely used insecticides pose a serious danger to both honeybees and wild bees, according to a major new assessment from the European Union’s scientific risk assessors. The conclusion, based on analysis of more than 1,500 studies, makes it highly likely that the neonicotinoid pesticides will be banned from all fields across the EU when nations vote on the issue next month.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τα Actara και Confidor (εντομοκτόνα)που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση του κόκκινου σκαθαριού περιέχουν την ουσία αυτή.

Δεν βλέπω να μένει φοίνικας! :huh:

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, acct said:

 

Γνωστό εδώ και χρόνια, και θεωρούνται υπεύθυνα και για το ''σύνδρομο κατάρρευσης κυψέλης''. Ωστόσο, σαν να μην έφτανε ο ''πόλεμος'' μεταξύ παραγωγών και μελισσοκόμων, υπάρχουν και οι παντελώς ασυνείδητοι παραγωγοί που προβαίνουν σε εισαγωγές απαγορευμένων ήδη στην Ε.Ε. εντομοκτόνων, και ψεκάζουν ''χωρίς αύριο''.  

 

2 hours ago, rory said:

Τα Actara και Confidor (εντομοκτόνα)που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση του κόκκινου σκαθαριού περιέχουν την ουσία αυτή.

Δεν βλέπω να μένει φοίνικας! :huh:

 

Αυτό έχει ήδη συντελεσθεί, καθώς η θεραπεία για το σκαθάρι εφαρμοζόταν μόνο τους θερινούς μήνες, και αυτό σε 3 το πολύ 4 εφαρμογές, και τώρα σου λέει ο γεωπόνος ''κάθε 20 μέρες όλο το χρόνο, και πάλι δεν σου εγγυούμαι ότι θα τους σώσεις.'' Μετά από αυτό σταμάτησα οριστικά να παλεύω να σώσω τους εναπομείναντες 3 φοίνικες (απο τους αρχικούς 11 που είχα). Σε όλο το νησί, έχουν μείνει πλέον ελάχιστοι.

Link to comment
Share on other sites

πριν 15 λεπτά, το μέλος GEORGIOS έγραψε:

Έχεις δίκιο , είχα στραβωμάρα .

Εγώ απορώ με το postάρισμα του άρθρου από το 2013 βασικά :p 

Δεν πρόσεξα μήπως είναι απάντηση σε κάποιον! 

Link to comment
Share on other sites

@colt3003

Σε σύνολο 350+ μέχρι και πέρυσι υπήρχε απώλεια μόνο 2,αλλά η οδηγία ήταν από την αρχή που εμφανίστηκε εφαρμογή κάθε 20 μέρες.

Το σκεύασμα εναλλάξιμο (Actara,Confidor και Dursban-Χλωροπυριφος), συνήθως αλλαγή κάθε δεύτερο μήνα.

Επίσης από την συχνή εφαρμογή είχε παρατηρηθεί και πρόβλημα μυκητίασης, άλλα πάλι.

Αυτά,γιατί είμαστε και έκτος θέματος. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.