Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

2 hours ago, honda22 said:

 

Όταν βλέπω τέτοιες ειδήσεις, και σκέφτομαι τους υπόλοιπους που τους ψήφισαν, μου έρχεται πάντα στο μυαλό το ανέκδοτο:

 

-πως πέθανε η πόντια εταίρα (@τάνα) ??

-αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται.

Link to comment
Share on other sites

Νταξ μωρέ, δεν καταλαβαίνω προς τι η αντίδραση.

Εϊπε ο άνθρωπος θα καταφέρει να κερδίσει τον πόλεμον. Ε. τον κέρδισε, διορίστηκε ο άνθρωπος. Σιγά.

 

Πλάκα πλάκα δεν ξέρω αν τελικά, πολύ τελικά, στο βάθος του τούνελ τελικά όλοι αυτοί οι διάφοροι παρατρεχάμενοι που διορίζονται πια τόσο απλά, θα προσφέρουν κάτι.

 

Αγαπάμε άκη και τσοβόλα. Το κρυφό έχει και τη χάρη του όπως και να το κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Snips said:

Αγαπάμε άκη και τσοβόλα.

Η πλειοψηφια του πληθυσμου εχει εσωτερικευσει το ιδεολογημα συγκεκριμενου πολιτικου χωρου που δεν μπορει πια να αποκρυπτογραφησει την πραγματικοτητα και κατηγορει το "νεοφιλελευθερισμο" για την κατασταση και οχι οτι η χωρα εχει διαφθορα Σενεγαλης, παραγωγικοτητα Αλβανιας και οικονομικη ελευθερια  Μογκολιας/Μπαγκλαντες. Δεν ειναι κριση αυτο που ζουμε, αλλα επιστροφη στην πραγματικοτητα, το 2008 δεν υπηρξε ποτε ως σημειο αναφορας

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

:warning:

 

Παρακαλώ να μην το κάνουμε μοιρολόι το θέμα. Όταν θέλουμε να γκρινιάξουμε, κάνουμε παράθεση της είδησης και συνεχίζουμε εδώ:

https://www.thelab.gr/forums/topic/171448-χρεοκοπία-ευρώπης-the-euroskepticism-thread-ευρωσκεπτικισμός-v01/?page=79

Link to comment
Share on other sites

ΣΦΗΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


 

Παράθεση

 

Νέο πεδίο δόξης λαμπρό για ισχυρές δυνάμεις που επιζητούν πεδία οικονομικής συνεργασίας. Κι αν υπάρχει αμφιβολία για το τι είχαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους τόσο ο Εμμανουέλ Μακρόν όσο κι Σι Τζινπίνγκ, το αποσαφήνισε ο υψηλός προσκαλεσμένος του Πεκίνου που μάλλον όχι τυχαία ήταν ο πρώτος ξένος ηγέτης που επισκέφθηκε το Πεκίνο το νέο χρόνο κι ο πρώτος ξένος ηγέτης που το επισκέπτεται μετά το πολύ σημαντικό 19ο συνέδριο του κόμματος, λέγοντας στα μανδαρίνικα: «Να κάνουμε τον πλανήτη μας μεγάλο ξανά», παραφράζοντας το σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ «να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά»!

 

Απόρροια όλων αυτών ωστόσο είναι η διαμόρφωση ενός νέου παγκόσμιου οικονομικού χάρτη, που ανατρέπει τις μεταπολεμικές σταθερές που αναδείκνυαν ως κόμβους και σημεία σταθερότητας τις ευρωατλαντικές σχέσεις ή την περίφημη Τριάδα, που περιελάμβανε και την Ιαπωνία. Ως κύρια τάση του αυτή τη στιγμή (κι όχι χωρίς εμπόδια) έχει την ανάπτυξη κάθε φύσης δεσμών στο σταθερό ευρωασιατικό έδαφος, αποκλείοντας τις ΗΠΑ. Άλλες φορές κατόπιν δικής τους επιλογής, άλλες φορές όμως όχι. Μόνο που σπάνια τέτοιου είδους μετακινήσεις πραγματοποιούνται ειρηνικά κι αναίμακτα…

 

 

Link to comment
Share on other sites

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/190772/apokleistiko-i-eforia-katasxese-dyari-syntaksioyxou-stou-zografou-gia-xrei-4-798-evro-eggrafa?m=1#.WmHcZDFoDul.facebook

 

Quote

Η συνταξιούχος στην περιουσιακή της κατάσταση, έχει δύο ακόμη ακίνητα, χαμηλής αξίας, τα οποία σε εμπορικές τιμές μπορούν να καλύψουν το χρέος στην εφορία. Παρόλα αυτά, η ΔΟΥ, επέλεξε να κατάσχει την πρώτη κατοικία της οφειλέτριας.

Πηγές της ΑΑΔΕ, με τις οποίες επικοινώνησαν τα dikaiologitika.gr , υποστηρίζουν ότι η κατοικία της συνταξιούχου δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση να εκπλειστηριαστεί. Το κατασχετήριο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εστάλη για διαδικαστικούς λόγους μη παραγραφής οφειλών.

 

Τους πιστεύετε έτσι δεν είναι ??

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, colt3003 said:

Τους πιστεύετε έτσι δεν είναι ??

 

Σ' αυτό, ναι. Από τη στιγμή που έχουν φαγωθεί να πείσουν τον κόσμο ότι δεν πλειστηριάζονται φτηνές κατοικίες, δεν έχω δει ακίνητο φτηνότερο από 250k € να βγαίνει σε πλειστηριασμό. Σχεδόν όλα είναι επαγγελματικά ακίνητα ή δευτεροτρίτες κατοικίες εκατοντάδων τετραγωνικών.

 

Ακόμη περισσότερο, αν προϊστάμενος εφορίας τολμούσε να το εντάξει σε πρόγραμμα πλειστηριασμού, οι ίδιοι οι προϊστάμενοί του θα τον κρεμούσαν ανάποδα πριν ακόμη κι από τους αλληλέγγυους, γιατί θα ανέτρεπε το αφήγημα.

 

Πάντως, αν η φορολογούμενη προτιμούσε να προφυλάξει το διαμέρισμα και δεν είχε πρόβλημα να εκπλειστηριάσει κάποιο από τα άλλα της ακίνητα, είχε πιο πρόσφορους τρόπους να το πετύχει. Όταν δεν πληρώνεις κανέναν φόρο από το 2012 ως ιδιοκτήτης τριών ακινήτων και χωρίς να έχεις επιδιώξει έστω διακανονισμό, τι διαφορετικό μπορείς να ελπίζεις ότι θα συμβεί στο σημερινό καθεστώς φορομπηξίας;

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες

 

 

Παράθεση

 

Αντί η Κυβέρνηση, όπως ευαγγελιζόταν και το ίδιο το κυβερνών κόμμα πριν από τις εκλογές, να μεριμνήσει για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, επιστρατεύει, κατά παράβαση και πάλι των προεκλογικών της υποσχέσεων, την Ελληνική Αστυνομία, για να εφαρμόσει μια αλλοπρόσαλλη πολιτική που - πέραν όλων των άλλων - φέρνει σε ευθεία αντίθεση και σύγκρουση τους αστυνομικούς με ολόκληρη την κοινωνία. Την ώρα δηλαδή που υποτίθεται ότι η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση των καλών σχέσεων της αστυνομίας με τους πολίτες, η ίδια επιτρέπει τη δημιουργία εστιών έντασης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ίδια τη σωματική ακεραιότητα τόσο των πολιτών όσο και των αστυνομικών, όπως ήδη διαπιστώσαμε με τους τραυματισμούς σε συγκεκριμένα συμβάντα, ενώ είχαν υποτίθεται ληφθεί «μέτρα τάξης και ασφάλειας».

Επιπλέον, με τις διαταγές για την προστασία των συμβολαιογραφικών γραφείων, εγείρονται πελώρια ερωτηματικά για το ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας αφού η δύναμη της αστυνομίας που θα αποσπάται καθημερινά, θα απουσιάζει από τον τομέα της ευρύτερης αστυνόμευσης, υπονομεύοντας έτσι το αγαθό της ασφάλειας και θέτοντας επιτακτικά το ερώτημα αν τελικά η κυβέρνηση θέλει την αστυνομία για τον πολίτη, ή να τη χρησιμοποιεί κατά το δοκούν σε ρόλο δωρεάν υπηρεσιών «σεκιούριτι» τη μια στους συμβολαιογράφους, την άλλη στα γήπεδα και την παρά άλλη σε διάφορους παράγοντες με κοινό παρονομαστή το ΧΡΗΜΑ;

 

Επειδή το προσεχές διάστημα είναι βέβαιο ότι η κατάσταση θα οξυνθεί, λαμβάνοντας ενδεχομένως και ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καλούμε την Κυβέρνηση να προβεί στις δέουσες ενέργειες ώστε η Ελληνική Αστυνομία να μην εμπλακεί σε μια επιζήμια για τους αστυνομικούς και την κοινωνία επικίνδυνη εξέλιξη.

Εκτός κι αν έχει αποφασίσει να μετατρέψει σταδιακά την Ελληνική Αστυνομία σε υπηρέτη ιδιωτικών συμφερόντων, αφήνοντας απροστάτευτο το λαό στο οργανωμένο έγκλημα και την ανομία.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

πριν 14 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε:

Στην Ελλάδα είμαστε και σε αυτόν τον τομέα μπροστά. Στην Ικαρία πας στον φούρνο, παίρνεις ψωμί αφήνεις τα χρήματα και φεύγεις. :jumpy:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Συνέντευξη του Βασίλη Στεφανάκου το 2010: «Τον φτωχό δεν τον υπολογίζει κανένας»


 

Παράθεση

 

Όλοι οι παραπάνω προσπαθούν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις που τους στοιβάζουν στα γραφεία τους. Δικάζουν χωρίς να παιδεύουν την ψυχή τους και το μυαλό τους, με συνέπεια να βασανίζουν με τις αποφάσεις τους αρκετούς ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Δεν φτάνει που υπηρετούν ένα άθλιο σύστημα, αλλά καταντούν πολλές φορές το μακρύ χέρι των σκοπιμοτήτων της Ασφάλειας. Είναι λυπηρό να βλέπεις επιστήμονες να ποδηγετούνται από αγράμματους χωροφύλακες. Τα προβλήματα είναι τεράστια. Με ανύπαρκτο Δικηγορικό Σύλλογο, με φοβισμένους δικαστές, με τον κίνδυνο της ρετσινιάς του Παραδικαστικού, ο κατηγορούμενος στην Ελλάδα δεν έχει καμιά τύχη. Το φτωχό δεν τον υπολογίζει κανένας, στον περιβόητο «συνήθη ύποπτο» δεν τολμάει κανένας να του δώσει δίκιο και συναντάμε αποφάσεις δικαστηρίων να είναι με καρμπόν το Διαβιβαστικό της Ασφάλειας.

 

«Είναι καθαρό το γιατί οι δογματικοί επαναστάτες που έχουν αναθέσει στον εαυτό τους να καταστρέψουν τις υπάρχουσες εξουσίες και διευθετήσεις για να δημιουργήσουν πάνω στα ερείπιά τους τη δική τους δικτατορία δεν υπήρξαν ποτέ και δεν είναι Εχθροί του Κράτους αλλά αντίθετα υπήρξαν και θα είναι οι πιο φλογεροί του Υπερασπιστές. Είναι εχθροί των σημερινών πολιτικών θεσμών μόνο γιατί αποκλείουν τη δυνατότητα της δικτατορίας τους, αλλά όμως είναι οι πιο φλογεροί φίλοι της εξουσίας του Κράτους». Δεν το είπε ο Λάκι Λουτσιάνο, ο Μπακούνιν το είπε».

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.