Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

πριν 28 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

Μια φορά χρειάστηκε ν' αλλάξω φακούς οράσεως. Το καταπληκτικό Τ.Υ.Δ.Ε. δικαιολογούσε 100 ευρώ, όταν κάθε χρόνο πλήρωνα-πληρώνω 330.

Link to comment
Share on other sites

Πολλά συστήματα δεν λειτουργούν στην Ελλάδα διότι βρίσκονται τα λαμόγια που έχουν τους δικούς τους και παίρνουν διάφορες επιχορηγήσεις χωρίς να τις δικαιούνται και αδειάζουν τα ταμία. Κάπως έτσι γινόταν και με τις μικρές επιδοτήσεις 25000 για έναρξη επιχειρήσεων,  που άνοιγαν βιτρίνες και τις έκλειναν στην 3ετία. Έτσι ούτε κερδοφόρα επιχείρηση υπήρχε ούτε το κράτος εισέπραττε φόρους. Αν κάποια πράγματα λειτουργούσαν ποιο σωστά και πολύ περισσότερο οι ίδιοι οι Έλληνες ήταν ποιο καθαροί το κράτος μας θα είχε μεγάλη οικονομική άνεση.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μυτιλήνη: ΕΔΕ για γλέντι στο ΤΕΠ του νοσοκομείου

 

Παράθεση

Τέλος, στο γλέντι φαίνεται να παίρνει μέρος και ασθενής ο οποίος είναι σκεπασμένος με κουβέρτα και κρατά τσιγάρο στο χέρι.


30163133_nosokomeio-party.jpg

 

:rofl::rofl::rofl:

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 54 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

 

Και να κάνει, ο πατερούλης ξέρει και θα επιλέξει το σωστό, ανεξάρτητα από το τι θα βγάλει η κάλπη :sarcastic: 

  • Like 4
  • Agree 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Πλέον αν αποφασίσει κάποιος να κάνει κάποιο ταξίδι οδικώς, δεν κοιτάζει πόσο καύσιμο έχει το ρεζερβουάρ αλλά πόσα λεφτά έχει το πορτοφόλι για τα διόδια!

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Πάνω από 12 άτομα συνελήφθησαν στην Καλιφόρνια γιατί έδωσαν φαγητό σε άστεγους


 

Παράθεση

 

Πάνω από 12 άτομα συνέλαβε το βράδυ της Κυριακής η αστυνομία στο Ελ Καγιόν της Καλιφόρνια με την κατηγορία ότι έδιναν φαγητό σε άστεγους, κάτι που έχει απαγορευτεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου από τον Οκτώβριο του 2017.

Η απαγόρευση αποφασίστηκε με το πρόσχημα του περιορισμού της έξαρσης της Ηπατίτιδας Α’, που πλήττει κυρίως άστεγους και τοξικοεξαρτημένους, λόγω της έλλειψης πρόσβασης σε χώρους και προϊόντα υγιεινής, όπως καθαρές τουαλέτες.

 

 

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

"75-year-old told investigators he couldn’t see where he was driving because he was sitting down and the dash of his boat was blocking his view. Larsen said he probably should have been standing, according to the sheriff’s report, which notes Larsen uses a motorized scooter to get around on land."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.