Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Όλοι αυτοί οι επαναστάτες του γλυκού νερού επιτελούν θεάρεστο έργο. Για να μην βγαίνουμε εμείς στους δρόμους, το κάνουν εκείνοι. Θυσιάζονται τα παιδιά και τα έχουμε παρεξηγήσει.

Όσο για τον Άδωνη, τον θεωρώ χαρακτηριστικό δείγμα του έλληνα πολιτικού. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα πρέπει να πολιτεύεται με τρόπο που να συνάδει με τη θέση και τα καθήκοντά του. Είσαι αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικροτείς την αριστεία και στηρίζεις την ελεύθερη οικονομία και μου πουλάς γιλέκα ουρλιάζοντας;

Link to comment
Share on other sites

πριν 26 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

Βάλτους να σπάνε βράχους για ένα χρόνο και θα σου πω μετά αν θα το ξανακάνουν

Θα πάνε άλλοι…φαντάζεσαι τόσα χρόνια οι ίδιοι είναι;

Βεβαίως να τιμωρηθούν, δίκαια με βάση τον νόμο.

Να συλληφθούν όλοι όμως. Να ξέρει όποιος πάει ότι θα πληρώσει σίγουρα.

 Η αστυνομία μπορεί αλλά δεν συμφέρει

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, GriGaS said:

Δεν είναι το ίδιο. Ο φαρμακοποιός έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τα φαρμακεία διέπονται από συγκεκριμένους και αυστηρούς κανονισμούς για τη λειτουργία τους. Αν μπορούσα να ανοίξω και εγώ ένα φαρμακείο, έστω παίρνοντας κάποιον φαρμακοποιό για υπάλληλο, τότε ναι θα ίσχυε αυτό που λες.

 

Δε γίνεται όμως από τη μία οι φαρμακοποιοί να έχουν σκυλιάσει με τα ΜΣΦ που θα μπουν στα σουπερμάρκετ και από την άλλη να πουλάνε ό,τι μπούρδα τους κατέβει στα φαρμακεία τους.

Και μετά συνεχίζεις στους γιατρούς που "συνταγογραφούν" ομοιπαθητικά και βλέπεις ότι πάνω από 50% πραγματικά τα πιστεύουν και κάποιοι τα γράφουν ως placebo... Τί να πεις μετά για τους φαρμακοποιούς? .
https://arstechnica.com/science/2017/11/whats-worse-doctors-who-believe-homeopathy-or-just-use-it-for-placebo-effect/

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Κρέμασαν χαρτιά υγείας στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Καλαμαριά

 

7768dce4d25452ce941e6298ce3a81f8_XL.jpg

 

Παράθεση

Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι ένα μήνυμα για τον σημερινό δεύτερο γύρο των εκλογών για τον φορέα της Κεντροαριστεράς, αλλά η κίνηση σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

 

Link to comment
Share on other sites

πριν 3 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

 

σιγά τα λάχανα αφού δεν το έσπασαν , γιατί αποτελεί είδηση ?

 

Είναι εικαστική  παρέμβαση με νόημα για τις εκλογές στην κεντροαριστερά

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

και θα αλλάξει κάτι νομίζεις :p , για να πάρουν τα 3 ευρώ το κάνανε όλο το θέμα .... μπεεεε μπεεε

(αριστερά - δεξιά - κέντρο ) δεν υπάρχουν ξυπνάτε βρεεεε από τον λήθαργο !

προβλέπω από τώρα ότι του χρόνου θα είναι η χειρότερη χρονιά !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η Amazon εγκαινιάζει το παιχνίδι του… ρουφιάνου

 

Παράθεση

Οι παίκτες-υπάλληλοι στις εγκαταστάσεις της Amazon στη Γαλλία κερδίζουν πόντους όταν αναφέρουν τους συναδέλφους τους, κυρίως ανώτερους, που δεν τηρούν τους κανόνες ασφαλείας. Το παιχνίδι λέγεται Safety Fun Game και διαρκεί από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου.

 

Σε απεργία εργαζόμενοι της Amazon με αφορμή την Black Friday

 

Παράθεση

 

Στη Γερμανία, η απεργία αφορά έξι εγκατάστασεις της Amazon (στο Μπαντ Χέρσφελντ, τη Λειψία, το Ράινμπεργκ, τη Βέρνε, το Κρόιζερ και το Κόμπλεντς) αλλά ο εκπρόσωπος του Verdi εξήγησε ότι «δυστυχώς δεν θα παραλύσει τελείως» η διαχείριση των παραγγελιών. Το συνδικάτο διεκδικεί τη σύναψη μιας συλλογικής σύμβασης εργασίας, που θα επικεντρώνεται στην υγεία των εργαζομένων.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι «η Amazon παίζει με την υγεία των υπαλλήλων της» καθώς τους πιέζει «να κάνουν περισσότερα σε ελάχιστο χρόνο" και "οι αξιολογήσεις της απόδοσής τους και η παρακολούθηση είναι συνεχείς».

Στην Ιταλία, οι εργαζόμενοι του κέντρου διανομής της Amazon στο Καστέλ Σαν Τζοβάνι ξεκίνησαν από την Πέμπτη απεργιακές κινητοποιήσεις. Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της διαβεβαίωσε ότι στόχος της είναι να περιοριστούν οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις προϊόντων στους πελάτες.

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.news.gr/ellada/article/797686/epithesi-se-elegkti-pou-ekane-elegcho-isitiriou-se-fititria-sta-chania.html

"η συγκεκριμένη φοιτήτρια έχει κατ επανάληψη «πιαστεί» με παραποιημένο πάσο καθώς δεν δικαιούται μειωμένο εισιτήριο και της έχουν γίνει πολλαπλές συστάσεις. Ωστόσο σήμερα και άλλοι επιβάτες την υπερασπίστηκαν, εξαπολύοντας φραστική επίθεση προς την ελεγκτή"

 

Μετά αναρωτιόμαστε τι πάει στραβά σε αυτή τη χώρα....

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Η Περιστέρα Μπαζιάνα σε αποστολή στη Χαβάη

Παράθεση


Η Χαβάη, και συγκεκριµένα η Χονολουλού, έχει ταυτιστεί στη συλλογική συνείδηση µε το ατελείωτο καλοκαίρι, τις τροπικές παραλίες και τις εξωτικές απολαύσεις µε φόντο ροµαντικά ηλιοβασιλέµατα κάτω από φοινικόδεντρα.
Κι όµως, η Μπέτυ Μπαζιάνα αποδεικνύει ότι η Χαβάη µπορεί να αποτελέσει και προορισµό ακαδηµαϊκού ενδιαφέροντος.  

θα παραστεί στο συνέδριο που διοργανώνει το Συµβούλιο Τηλεπικοινωνιών του Ειρηνικού (Pacific Telecommunications Council), µε αφορµή τον εορτασµό των 40 ετών λειτουργίας του, ως διδάκτωρ ηλεκτρολόγος µηχανικός και µηχανικός υπολογιστών του ΕΜΠ, αλλά και ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό στο Τµήµα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστηµίου ∆υτικής Μακεδονίας και στο Τµήµα Πληροφορικής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας.

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο στα ελληνικά πανεπιστήμια που παρά τις περικοπές καταφέρνουν και στέλνουν διδάκτορες σε συνέδρια εορτασμών στο εξωτερικό

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Για το ότι δεν κατέφυγαν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης δεν το σχολιάζω, άξιο αναφοράς είναι όμως και αυτό:

το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίσαμε, αρχικά, ήταν οι αγκυλώσεις και οι συνήθειες του προσωπικού σε όλη τη βαθμίδα λειτουργίας του νοσοκομείου

Όταν λες στον κόσμο να μην δουλεύει το κλιματιστικό στους 16 βαθμούς με ανοιχτό το παράθυρο και να κλείσει κανένα φως, σε κοιτάει σαν εξωγήινο...

Link to comment
Share on other sites

^^ και δυστυχώς είναι πολλοί τέτοιοι. Απο αυτούς που εσκεμμένα λένε ''....σιγά . Εγώ θα το πληρώσω?'' (το ρευμα του aircontition που δεν κλείνει όταν φεύγει απο το γραφείο) μέχρι τους εντελώς απαίδευτους στο θέμα ενεργειακής οικονομίας (όχι οτι σε άλλα θέματα οικονομίας είναι τίποτα ξεφτέρια, αλλά άλλη είναι η κουβέντα μας) 

 

Είναι αυτό που γράφω χρόνια τώρα, ότι η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει ''απο κάτω''. Απο τον καθένα μας.

Έγινε επεξεργασία από colt3003
Link to comment
Share on other sites

Εδώ οι καλές ειδήσεις 

Άκου εκεί τα πακιστανια (Μουσουλμάνους) που δεν τους θέλει ούτε το κράτος τους πίσω (το Πακιστάν δεν δέχεται επαναπατρισμό πίσω, για αυτό έχουν ξεμινει εδώ), όλες οι φίλες των μουσουλμάνων ήταν στην Ομόνοια ... Και πήγαν να κάνουν κονξες στους παοκτζηδες επειδή τους πέρασαν με μαύρα ως Golden Dawn ! Χοαχαχαοχαχαχαχαχχαχα

 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.