Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Θα μπορούσε να υπάρχει in store φαρμακείο με υπάλληλο πτυχιούχο φαρμακοποιό και να μην είναι χύμα στα ράφια τα φάρμακα. Και άλλα πράγματα που πουλάει το supermarket είναι τοξικά και μπορεί να σε σκοτώσουν αν υπερβείς την Σ.Η.Δ. αλλά πωλούνται κανονικά (αλκοόλ πχ)

Link to comment
Share on other sites

Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να πέσει ο Τσίπρας παρά το γεγονός ότι εφαρμόζει και αυτός μνημόνιο. Θα έχουν φακέλους με "άπλυτα" και θα εκβιάζουν.

Σιγά σιγά αποκαλύπτεται και ο ρόλος του capital.gr του ναού των φοροφυγάδων ε.ε και μαχητών του ευρώ και των ανακεφαλαιοποιήσεων.

 

http://www.capital.gr/story/3136783

 

Quote

Αφού λοιπόν πρώτα ζητήθηκε το πλήθος αυτό των στοιχείων από την επιτροπή της Βουλής κατά της διαφθοράς, τώρα ζητούνται νέα στοιχεία για τα δάνεια σε καθυστέρηση και μάλιστα με πλήρεις λεπτομέρειες για όσα είναι χωρίς εξασφαλίσεις, για όσα είναι άνω των 30 εκατ. ευρώ, για το πόσες μέρες είναι σε καθυστέρηση κλπ. 

Βάλτε τώρα μαζί με αυτά και τα χιλιάδες αιτήματα συνδρομής από εισαγγελικές αρχές επί παντός επιστητού για στοιχεία από χιλιάδες λογαριασμούς και σκεφτείτε πώς και σε τι έχουν εξελιχθεί πλέον οι τράπεζες...

 

Link to comment
Share on other sites

Το «μεγάλο φαγοπότι» της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης

Παράθεση

 

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γερμανίας, δημοσιογράφοι έχουν νοικιάσει για τις μετακινήσεις τους ακόμα και λίαρ τζετ. Δεδομένου ότι η κρατική τηλεόραση χρηματοδοτείται από τους φορολογουμένους, υπήρχαν έντονες αντιδράσεις.

 

Και η οσμή σκανδάλου δεν σταματά εδώ: σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πρώην ποδοσφαιριστές Μεμέτ Σολ και Όλιβερ Καν (σ.σ. πρόσφατα προστέθηκε και ο Στέφαν Έφενμπεργκ), οι οποίοι είναι σχολιαστές και η συμμετοχή τους δεν είναι και η σημαντικότερη στο κρατικό κανάλι, πληρώνονται με αμοιβή που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

 

Από τη μεριά της η κρατική τηλεόραση διέψευσε τις φήμες,

 

 

The Final Tally on VW's Diesel Emissions Settlement: $15 Billion

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Αντί του σταθμού της γραμμής 4, ο δήμος Αμαρουσίου έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής υπόγειου πάρκινγκ κάτω από το σταθμό του ΗΣΑΠ το οποίο θα διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία μετά την ολοκλήρωσή του.

Το Μαρούσι άλλωστε έχει μακρά παράδοση στις σχέσεις τοπικής αυτοδικοίκησης-κατασκευαστικών. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνονται όλα νομότυπα και να μην καταλήξει κι αυτή η υπόθεση μετά από καμιά δεκαετία σε ποινές φυλάκισης για δημάρχους και επιχειρηματίες, αλλά το βέβαιο είναι ότι σε τόσο μεγάλα έργα υπάρχουν μεγάλα και αντικρουόμενα συμφέροντα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.