Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

πριν 5 λεπτά, το μέλος GruntGR έγραψε:

το αν θα αλλαζει καθε 6 μηνες βουλευτες ενα  κομμα  του 3%  ( σε μια χωρα που παραδοσιακα γινονται οι εκλογες πριν την ωρα τους και οχι τακτικα καθε 4 χρονια ) μας νοιαζει ή  να καταργηθει επιτελους αυτο το μαμημενο μπονους των 50 εδρων ?  

βασικά μας νοιάζει όταν λέει κάτι κάποιος πριν, να το τηρεί μετά. Από αυτό πάσχουμε

• Like 5

2 hours ago, astrolabos said:

βασικά μας νοιάζει όταν λέει κάτι κάποιος πριν, να το τηρεί μετά. Από αυτό πάσχουμε

Ακόμα ποιο βασικά, εκεί έχουμε ξεπέσει. Ούτε αυτό δεν μπορουν να κάνουν τα τζιμάνια μας αλλά τα φράγκα να πέφτουν

• Like 1

@GruntGR Αυτό που έγραψε ο @astrolabos. Έδωσε τον λόγο του σε κάποιους ανθρώπους πριν τις εκλογές και μετά αυτόν τον λόγο τον έκανε κουρελόχαρτο. Αυτά ο Λεβέντης τα κατάγγελλε 25 χρόνια. Συγνώμη αλλά εγώ από τέτοιες λεπτομέρειες βλέπω τι άτομο είναι ο άλλος. Τον Τσίπρα τον είχα κάνει shift+delete όταν έλεγε την μία μέρα ότι θα καταθέσει τον ΕΝΦΙΑ υπέρ ταμείου και την άλλη γέλαγε στα μούτρα των δημοσιογράφων, και κατ' επέκταση όλων των Ελλήνων, επειδή έμενε σε ενοίκιο. Τόση χωρά να είσαι τρολ; Not good sign...

• Like 5

@yanni  ειχε εξηγησει σε εκεινη  την πρωινη εκπομπη του σκαι με την Λυμπερακη και τον αλλοτονπεριεργοπουδενθυμαμαιπωςτονλενε το πλανο του για το 6μηνο rotation 

οσο τον αφησαν να εξηγησει  δηλαδη γιατι και οι 2 τον διακοπτανε συνεχεια και τον πιεζανε λογω ελλειψης τηλεοπτικου χρονου 

το ιδιο σκηνικο επαναληθφηκε με τον βερυκιο στο studio του enikos.gr με την διαφορα οτι του το επρηξε το συκωτι για τον Μαριο. 

ειτε ελεγε ο Λεβεντης οτι μπορει να φυγει μετα το 6μηνο ειτε ελεγε οτι θα τον κρατησει αυτος παλι εσκουζε  μπροστα στην μουρη του !

μια του φωναζε οτι του καταστρεφει την καριερα στην imperial tobacco μια  ουρλιαζει οτι αυτο δεν θα ειναι δικαιο μετα για τους υπολοιπους 7 βουλευτες

EK just can't win δηλαδης. 

μεσες ακρες αυτο που θυμαμαι εγω απο τις 2 συνευτευξεις ειναι οτι ο τωρινος βουλευτης θα  επαιρνε μαζι του για συμβουλους τους αλλους 2 επομενους της λιστας, να επισημανω εδω οτι ο Καλιανος ενω ειναι  2ο ονομα στην λιστα και δεν εχει παρει βουλευτικη εδρα ακομα, παραμενει πολυ χρησιμος στον κομμα με την προσφορα σου σαν εκπροσωπος τυπου. 

ξαναλεω οτι ο Λεβεντης τουλαχιστον αναγνωρισε το λαθος του (ποσοι πολιτικοι το εχουν κανει αυτο και μετα απο ποσο καιρο καθυστερηση ? ) , παραδεχτηκε οτι τα δεδομενα εχουν αλλαξει γιατι οταν τα ελεγε αυτα δεν ειχε ιδεα πως λειτουργει η βουλη απο μεσα και αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο να γινεται το περιφημο rotation καθε 12 μηνες. 

να ρωτησω εδω κατι αλλο, εφοσον βλεπουμε ολοι ποσο ασταθες ειναι το πολιτικο κλιμα τα τελευταια 2 χρονια στην χωρα, αν αυτοι που περιμενανε 6 μηνες για να παρουν εδρα ( αχου τα καημενα ... ) περνανε εδρα αυτο το μηνα και τον ιουλιο  ειχαμε εκλογες παλι τι καταλαβαινατε εσεις οι υπολοιποι ? 

το οτι ψηφιζει ο κοσμος καθε 3-4 χρονια ανθρωπους που ξερει οτι ΔΕΝ προκεται να πραγματοποιησουν τις υποσχεσεις τους ειναι ενα σοβαρο προβλημα συμφωνοι, ακομα πιο σοβαρο ομως ειναι η συνηθεια του κοσμου να μεγαλοποιει τα πραγματα στην καθημερινοτητα του και  να κανει το τοσο   ΤΟΣΟ  

φιλικα παντα :)  

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

πριν 14 λεπτά, το μέλος GruntGR έγραψε:

παραδεχτηκε οτι τα δεδομενα εχουν αλλαξει γιατι οταν τα ελεγε αυτα δεν ειχε ιδεα πως λειτουργει η βουλη απο μεσα

Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν έλεγε ό,τι έλεγε, δεν είχε ιδέα πως λειτουργεί η κυβέρνηση από μέσα. Να του δώσουμε άφεση αμαρτιών τότε;

• Like 6

Συγνώμη @GruntGR αλλά θα σου απαντήσω με αυτό που έγραφα(ελαφρώς τροποποιημένο) και παλαιότερα.

Τα του αντιπάλου τα καταγγέλλουμε όλα, του δικού μας τα δικαιολογούμε όλα. Έτσι δουλειά δεν γίνεται όμως.

• Like 1

@yanni

η ΕΚ δεν ειναι το μοναδικο κομμα που εκφραζει τις αποψεις μου ουτε εχω καμια υποχρεωση αφου την ψηφισα 3 φορες να την ψηφιζω για μια ολοκληρη  ζωη, απλα επιμενω στην αποψη μου οτι  πιανεστε ολοι απο χαζομαρες.  μια το  "δεν εγινε το rotation στο 6μηνο αρα ειναι αναξιοπιστος και κωλοτουμπας" , μια το "εβαλε στην βουλη ολο του το σοι"  ενω ο Μαριος μπαινει στα ψηφοδελτια απο 25 χρονων και δεν ειναι καν ο βιολογικος του γιος.  δηλαδη ελεος  πια .... 

πριν 20 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν έλεγε ό,τι έλεγε, δεν είχε ιδέα πως λειτουργεί η κυβέρνηση από μέσα. Να του δώσουμε άφεση αμαρτιών τότε;

ευκολακι :)

Παράθεση

ξαναλεω οτι ο Λεβεντης τουλαχιστον αναγνωρισε το λαθος του (ποσοι πολιτικοι το εχουν κανει αυτο και μετα απο ποσο καιρο καθυστερηση ? )  

ΟΧΙ γιατι εχουν περασει  15 ολοκληροι μηνες και   ο αρχηγος του  κομματος (οτι εχει μεινει απο αυτο τελοςπαντων)  δεν εχει ζητησει ουτε μια συγνωμη απο τον "θυμοσοφο" ελληνικο λαο 

μια συγνωμη πηγε να ζητησει ο 90αρης (στην αρχη αρχη κιολας)  και του εκανε  ντου  το αλλο βλακομουτρο ο Dr Ζουγαν  γραφοντας στο fb " μην μας το χαλας τωρα ρε Γλεζο .... " 

μια αλλη συγνωμη ζητησε  ενας σπανος- πρωην βουλευτης μεσα στο καλοκαιρι και δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του :p 

να σου εχω εμπιστευτει τα κλειδια του σπιτιου μου, να σου τα κλεβουνε και την ιδια μερα να μου το αναφερεις ζητωντας μια ειλικρινη συγνωμη  ειναι 10 φορες καλυτερο απο να κλεινεις κινητα / facebook / σταθερα και να μου  ερχεσαι 1 χρονο αργοτερα που θα ειναι το σπιτι αδειο για να μου πεις το οτιδηποτε. 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

1 hour ago, yanni said:

...Τον Τσίπρα τον είχα κάνει shift+delete όταν έλεγε την μία μέρα ότι θα καταθέσει τον ΕΝΦΙΑ υπέρ ταμείου και την άλλη γέλαγε στα μούτρα των δημοσιογράφων, και κατ' επέκταση όλων των Ελλήνων, επειδή έμενε σε ενοίκιο...

Το να έχει διαμέρισμα δικό του, αλλά να μένει στο ενοίκιο, δε σου πέρασε από το μυαλό έτσι;

Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε εισόδημα από τη βουλευτική του αποζημίωση 72.330 ευρώ (αντί 81.000 ευρώ πέρυσι) και από άλλες πηγές 1.740 ευρώ.

Έχει στην κατοχή του ένα διαμέρισμα στην Αθήνα 114 τ.μ. που αποκτήθηκε το 1996 από γονική παροχή, ενώ ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει απειροελάχιστες τραπεζικές καταθέσεις σε δύο τράπεζες, την Alpha Bank και την Εθνική με τη συνολική τους αξία να ανέρχεται σε μόλις 100,75 ευρώ. Από το πόθεν έσχες του 2012 λείπει η μοτοσυκλέτα 650 κ.ε. που δήλωσε στο περυσινό πόθεν έσχες. Την μηχανή την είχε αγοράσει το 2007 έναντι 7.300 ευρώ και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να δηλώσει την μεταβολή.

πριν 11 λεπτά, το μέλος GruntGR έγραψε:

να σου εχω εμπιστευτει τα κλειδια του σπιτιου μου, να σου τα κλεβουνε και την ιδια μερα να μου το αναφερεις ζητωντας μια ειλικρινη συγνωμη  ειναι 10 φορες καλυτερο απο να κλεινεις κινητα / facebook / σταθερα και να μου  ερχεσαι 1 χρονο αργοτερα που θα ειναι το σπιτι αδειο για να μου πεις το οτιδηποτε. 

Σε κάθε περίπτωση όμως δε σου ξαναδίνω τα κλειδία :p

πριν 2 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε εισόδημα από τη βουλευτική του αποζημίωση 72.330 ευρώ (αντί 81.000 ευρώ πέρυσι) και από άλλες πηγές 1.740 ευρώ

πριν 3 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

έχει απειροελάχιστες τραπεζικές καταθέσεις σε δύο τράπεζες, την Alpha Bank και την Εθνική με τη συνολική τους αξία να ανέρχεται σε μόλις 100,75 ευρώ.

jennifer-lawrence-10.gif

• Like 4

10 hours ago, yanni said:

Και αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ από 23% σε 24%

Έχει να πέσει LIDL και eBay.....

Υ.Γ. Επειδή τώρα πρόσεξα ότι το link είναι από το Θέμα (απλά μου το έβγαλε πάνω πάνω στο google) να πω ότι η Αυγή δεν έχει την είδηση, οπότε δεν μπορώ να παραθέσω link από εκεί.

....''τόσο το χειρότερο γιατην είδηση'' :hehe:

Ορθώς ειπώθηκε (και) εδώ: ''κάτσε να τους δούμε τι θα κάνουν μέχρι το 2019...''   Εσύ δηλαδή, δεν είσαι περίεργος να δείς αν θα τον φτάσουν τον ΦΠΑ στο 50% ??

28 minutes ago, yanni said:

Απογοητεύομαι όταν διαβάζω τέτοια

Κι εγώ να σου πω, ειδικά όταν δε σου κάνει το πόθεν έσχες, που ελέγχεται για την ορθότητά του, ενώ σε καλύπτει ένα βιντεάκι, κομμένο και ραμμένο για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Just now, Wizard! said:

Κι εγώ να σου πω, ειδικά όταν δε σου κάνει το πόθεν έσχες, που ελέγχεται για την ορθότητά του, ενώ σε καλύπτει ένα βιντεάκι, κομμένο και ραμμένο για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Εντάξει μωρέ μην σου θίξω τον Τσίπρα.

Πάρε και μια πιο long έκδοση της κοπτοραπτικής

• Like 1

6 minutes ago, yanni said:

Εντάξει μωρέ μην σου θίξω τον Τσίπρα.

Πάρε και μια πιο long έκδοση της κοπτοραπτικής

Προφανώς και δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάει σαν τον φίλο μας τον ΛΛ-ΝΕΟ...

Δεν είπε ότι δεν πλήρωσε, ή δεν το κατέθεσε, είπε ότι μένει στο νοίκι, πράγμα που ισχύει (εντελώς συμπτωματικά μένει δίπλα στον πρώην διευθυντή μου).

Ψέμματα δεν είπε, αλλά δεν απάντησε κι ευθέως την ερώτηση αν και πως πλήρωσε το χαράτσι.

Κλασσικός πολιτικός. Και μπορείς να μου τον θίξεις ελεύθερα. Ποσώς με ενδιαφέρει, δεν είμαι fan boy εγώ, ούτε τον στηρίζω πλέον.

9 minutes ago, Wizard! said:

Προφανώς και δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάει σαν τον φίλο μας τον ΛΛ-ΝΕΟ...

Δεν είπε ότι δεν πλήρωσε, ή δεν το κατέθεσε, είπε ότι μένει στο νοίκι, πράγμα που ισχύει (εντελώς συμπτωματικά μένει δίπλα στον πρώην διευθυντή μου).

Ψέμματα δεν είπε, αλλά δεν απάντησε κι ευθέως την ερώτηση αν και πως πλήρωσε το χαράτσι.

Κλασσικός πολιτικός. Και μπορείς να μου τον θίξεις ελεύθερα. Ποσώς με ενδιαφέρει, δεν είμαι fan boy εγώ, ούτε τον στηρίζω πλέον.

Όπως και αν το δεις στο βίντεο είναι φάουλ. Αν πεις ότι κορόιδευε για τον ΕΝΦΙΑ είναι φάουλ. Αν πεις ότι δεν κορόιδευε και πάλι είναι φάουλ. Από το προηγούμενο ποστ σου φαίνεται να έχει στην κατοχή του διαμέρισμα και όμως στο βίντεο κλαίγεται ότι είναι φτωχαδάκι όπως ο φτωχός Έλληνας πολίτης που ζει στο ενοίκιο. Όπως και να το δεις. Και δεν σχολιάζω και ένα ακόμα σημείο του βίντεο, διότι ειλικρινά θέλω να το τελειώσουμε εδώ αυτό το θέμα.

Έγινε επεξεργασία από yanni

4 minutes ago, yanni said:

...και όμως στο βίντεο κλαίγεται ότι είναι φτωχαδάκι όπως ο φτωχός Έλληνας πολίτης που ζει στο ενοίκιο...

Εσύ βλέπεις ότι κλαίγεται. Εγώ όχι. Εγώ βλέπω να ρίχνει σπόντες για τους άλλους που είναι πλούσιοι. Άλλωστε το Πόθεν Έσχες του, δε δείχνει να είναι πλούσιος. Ένα διαμέρισμα 114τμ² έχει (κάπου στους Αμπελόκηπους από όσο ξέρω). Ε, δεν τον λες κι ευκατάστατο... Το δικό μας, είναι μονοκατοικία και 130τμ² και φύγαμε γιατί δεν τα βγάζαμε πέρα...

Αν τώρα λέει ψέμματα στο ΠΕ, ας τον ξεμπροστιάσουν, όπως έκαναν με τόσους άλλους (άσχετα αν δε γίνεται ποτέ τίποτα). Κι εκεί φαίνεται και η διαφορά. Ζητάμε μια συγνώμη και τέλος. Λέμε ότι η λέξη "φιλότιμο" δεν υπάρχει σε άλλες γλώσσες... Από τότε που βγήκε η συγνώμη, έπαψε να υπάρχει και στην Ελληνική.