Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Οριστικά στην «Ελληνικός Χρυσός» 3.273 στρέμματα δάσους στις Σκουριές

 

Ανακοίνωση: παρακαλούνται οι εμπρηστές να του βάλουν φωτιά για να εκτονωθούν και λίγο. Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα κοπεί.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/diethnis-politiki/o-kim-giongk-oyn-kathierwse-kai-dikh-toy-zwnh-wras.3617143.html

 

 

Εξάλλου μεγαλώνοντας κι άλλο την απόσταση από την Σεούλ, η Πιονγκγιάνγκ ανακοίνωσε ότι γυρίζει σήμερα πίσω τα ρολόγια κατά 30 λεπτά, καθιερώνοντας την δική της ζώνη ώρας για να διαφοροποιηθεί από την ώρα που είχε επιβάλλει η Ιαπωνία μετά την εισβολή της στην κορεατική χερσόνησο το 1910.

 

30 λεπτά πίσω.... αισιόδοξοι είναι.

Link to comment
Share on other sites

Οριστικά στην «Ελληνικός Χρυσός» 3.273 στρέμματα δάσους στις Σκουριές

 

Ανακοίνωση: παρακαλούνται οι εμπρηστές να του βάλουν φωτιά για να εκτονωθούν και λίγο. Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα κοπεί.

 

 

Δεν μπορώ τόση δημοκρατία σε μία σελίδα - Η πλάκα είναι ότι αυτά της Β. Κορέας φαίνονται ανώδυνα μπροστά στις καινοτομίες της προοδευτικής Ευρώπης.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ισως ενδιαφέρει κάποιους

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=64234384

Είναι στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της αρπαχτής.

Γιατί τέτοια κοινωνική πολιτική και ανθρωπιστική κρίση στηρίζει ο Σύριζα, απ'ότι φαίνεται.

Και εξηγώ περιπτώσεις:

1. Υπερπολυτελή διαμερίσματα σε αθηναϊκά προάστια με τιμή αγοράς περί τα 200.000€ αγοράστηκαν με δάνεια, και οι ρυθμιζόμενες δόσεις πλέον το μήνα είναι της τάξης του 50ευρου. 50 ευρώ δόση. Ενοίκιο σε αντίστοιχα διαμερίσματα ξεκινάει από 300 ίσως και 400 ευρώ. Λογική τιμή και τα 500. Επομένως με την αγορά του ακινήτου, κερδίζεις το δικαίωμα διαβίωσης με το 1/10 του ενοικίου. Φυσικά όσοι αποφάσισαν να ζήσουν με αυτά που έχουν και όχι με αυτά που ήθελαν να είχαν, είναι προφανώς ριγμένοι.

2. Κοινωνικά τιμολόγια ΔΕΗ, επιδοτήσεις ενοικίου κοκ. Δίνονται αβέρτα σε μετανάστες που δουλεύουν ως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, καθαρίστριες κλπ. ΜΑΥΡΑ. Δηλαδή πριμοδοτούν τις κοινωνικές ομάδες που φοροδιαφεύγουν. Έτσι θα δούμε επιδότηση ενοικίου και μερτσέντες από κάτω παρκαρισμένη. Εποχές ΠΑΣΟΚ. Φυσικά ο απλός μέσος ανθρωπάκος που δεν δικαιούται να είναι απατεώνας, θα πληρώσει τα σπασμένα με αυξημένα τιμολόγια ενέργειας και διαμένοντας στο δικό του σπίτι, παλαιάς τεχνολογίας και κοπής, που χρειάζεται 10 φορές την ενέργεια για κρύο ή για ζέστη.

Τουλάχιστον οι προηγούμενοι έκαναν 2-3 μέτρα να προωθήσουν την οικονομία, αντικατάσταση παλαιού κλιματιστικού, επιδότηση για ενεργειακή αναβάθμιση με κουφώματα κλπ., και τα σπίτια βελτιώνονταν, και οι εταιριούλες και οι τεχνίτες δούλευαν. Τώρα τι κάνουν? Προωθούν το τίποτα.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 

 

Οι διατάξεις αφορούν νοικοκυριά χωρίς ακίνητη περιουσία, με μηδενικά εισοδήματα και τραπεζικές καταθέσεις έως 1.000 ευρώ.

 

 

Ευτυχος που θα πεθανουν χωρις χρεοι δηλαδη ....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.