Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Κοιτα, αν δε μπορεί, μπορεί να παραιτηθεί και να πάει κάποιος άλλος. Σε μια οικονομικά δύσκολη περίοδο δεν γίνεται να υπάρχουν οι παροχές που υπήρχαν τις καλές μέρες, πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό.

Ο Τσίπρας το 2011 είχε μιλήσει για μείωση του μισθού των βουλευτών κατά 50% και άλλα πράγματα τα οποία τώρα που έγινε κυβέρνηση φαίνεται να τα έχει ξεχάσει.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά λοιπόν και να πέσει το επίπεδο παροχών του βουλευτή σε βαθμό ανάλογο με αυτό του υπόλοιπου πληθυσμού και μετά ο Κοδέλας και ο κάθε Κοδέλας να κάνει κουμάντο τα οικονομικά του και αν δε βγαίνει να πάει να μαζέψει πορτοκάλια.

• Like 6

Κοιτα, αν δε μπορεί, μπορεί να παραιτηθεί και να πάει κάποιος άλλος. Σε μια οικονομικά δύσκολη περίοδο δεν γίνεται να υπάρχουν οι παροχές που υπήρχαν τις καλές μέρες, πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό.

Ο Τσίπρας το 2011 είχε μιλήσει για μείωση του μισθού των βουλευτών κατά 50% και άλλα πράγματα τα οποία τώρα που έγινε κυβέρνηση φαίνεται να τα έχει ξεχάσει.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά λοιπόν και να πέσει το επίπεδο παροχών του βουλευτή σε βαθμό ανάλογο με αυτό του υπόλοιπου πληθυσμού και μετά ο Κοδέλας και ο κάθε Κοδέλας να κάνει κουμάντο τα οικονομικά του και αν δε βγαίνει να πάει να μαζέψει πορτοκάλια.

Δεν διαφωνώ σε αυτό, σε μειώσεις του μισθού τους κτλ. Αν μου λες ότι διαφωνείς σε ΟΛΕΣ τις παροχές τους τότε έχουμε πρόβλημα γιατί πολύ απλά οι βουλευτές είναι από ολη την Ελλάδα, και πρέπει να ειναι Αθήνα στην Βουλή.  Αν δεν διαφωνείς ότι πρεπει να έχουν κάποιες παροχές , τότε γιατί να μην έχουν από την Βουλή ένα μικρό αυτοκινητάκι να κάνουν την δουλειά τους;

Γνωρίζεις αν του Κοδέλα του περισσευουν 5000 ευρώ? Είμαι σε θέση να γνωρίζω καλύτερα από εσένα που πηγαίνει η βουλευτική του αποζημιώση και δεν θα έλεγα ότι του περισσευουν.

Και πριν αρχίσετε να πετάτε πέτρες διαβάστε ακριβώς τι έγραψε http://www.huffingtonpost.gr/2015/02/27/politiki-bouleutika-autokinita_n_6766970.html

Μη μου λες μ@λακίες τώρα.

Ας πάρει με 1000 ευρώ αν δεν του περισσεύουν 5000.

Κι αν διαλύεται το δικό του αυτοκίνητο, ας το αλλάξει με άλλο.

Οι υπόλοιποι δηλαδή που χρησιμοποιούμε το δικό μας αυτοκίνητο είμαστε ηλίθιοι?

Όλοι σε αυτή τη χώρα γνωρίζουν καλύτερα, αυτό είναι το πρόβλημα, ότι κανένας δεν θέλει να θέτει εαυτόν ενώπιον των ευθυνών του.

Σε δομές αλληλεγγύης όπως όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, και στην ΚΟΕ.

Ας δώσει λιγότερα στα κομματόσκυλα σαν του λόγου σου να του φτάσουν και για το αμάξι.

Μήπως θέλεις να βρεις και να πεις αν και τι δάνεια έχουν πάρει για αυτό το σπίτι καθώς και πότε όντως θα το χτίσουν?

Οι άδειες έχουν χρονικό ορίζοντα. Τα δάνεια δίνονται με στόχο να αποπληρωθούν. Στην Ελλάδα του 2015 πιο πολύ συμφέρει να έχεις ρυθμίσει δόση (ακούω για ρυθμίσεις στα 40 ευρώ το μήνα) παρά να νοικιάσεις (300 ευρώ το μήνα). Υπάρχει κάπου μια λεπτή διαχωριστική σε όλα αυτά.

Ναι, πρέπει να μπορείς, τι σημαίνει αυτο? Το ότι μπορείς να πάρεις το Χ-Υ δάνειο με αποπληρωμή σε 15 χρόνια σημαίνει ότι σου περισσευουν 5000 ευρώ για αμάξι;; Αμάξι που θα πρέπει να πηγαίνει Αθήνα-Αργολίδα συχνά.

Αθήνα - Αργολίδα (Άργος) επειδή το κάνω συχνά το έχω κάνει 1 ώρα με το Punto και κανονικά είναι 1 ώρα και 30 λεπτά (είναι 150 χιλιόμετρα).

Είναι μια απόσταση που π.χ. στην Αυστραλία, ο κάθε ένας που δουλεύει σε μια μεγαλούπολη σαν το Σύδνει έχει να την κάνει καθημερινά.

Δεν νομίζω ότι στην Αυστραλία δικαιούνται εταιρικό αυτοκίνητο οι υπάλληλοι για να πηγαίνουν στη δουλειά τους.

Να κάνει τον πλασιέ να το καταλάβω. Να είναι όλη μέρα στους δρόμους να το καταλάβω. Για να πάει στη ρημάδα τη δουλειά του όμως, στην οποία ακριβοπληρώνεται από το ρημαδο-κράτος, να βάλει στην άκρη 1 χιλιάρικο να πάρει ένα χρέπει να τσουλάει, εάν δεν έχει χρήματα. Ή να πάει να φτιάξει το αυτοκίνητό του που έχει φθορές, να βγάλει και κάνα φράγκο κάνα συνεργείο.

Έγινε επεξεργασία από sotiris
  • Like 1

γιατί να μην έχουν από την Βουλή ένα μικρό αυτοκινητάκι να κάνουν την δουλειά τους;

μικρο  :pleasantry:

%25CE%25B9%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B4

http://sotsot36.blogspot.gr/2009/03/blog-post_8585.html

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=445895

ας γινουνε 150, να παει  η μεγιστη θητεια τους στα 12 ετη   και  βλεπουμε για τα υπολοιπα. 

• Like 3

Μη μου λες μ@λακίες τώρα.

Ας πάρει με 1000 ευρώ αν δεν του περισσεύουν 5000.

Κι αν διαλύεται το δικό του αυτοκίνητο, ας το αλλάξει με άλλο.

Οι υπόλοιποι δηλαδή που χρησιμοποιούμε το δικό μας αυτοκίνητο είμαστε ηλίθιοι?

Όλοι σε αυτή τη χώρα γνωρίζουν καλύτερα, αυτό είναι το πρόβλημα, ότι κανένας δεν θέλει να θέτει εαυτόν ενώπιον των ευθυνών του.

Σε αναγκάζει εσένα κανείς να πηγαίνεις συχνά από τον την άκρη της Ελλάδας στην Αθήνα και δεν σου πληρώνει τα μεταφορικά με κάποιο τρόπο? Η θα εμπιστευόσουν αυτοκίνητο των 1000 ευρώ για τέτοια ταξίδια?

μικρο  :pleasantry:

%25CE%25B9%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B4

http://sotsot36.blogspot.gr/2009/03/blog-post_8585.html

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=445895

ας γινουνε 150, να παει  η μεγιστη θητεια τους στα 12 ετη   και  βλεπουμε για τα υπολοιπα. 

2009, 2012, ok..

Εγώ λέω να γίνουν 120, βασικά, όχι, να γίνουν καλύτερα 80..  Και μέγιστη θητεία 8 χρόνια, μάλλον όχι, 4... Τυχαίους αριθμούς θα λέμε τώρα;

Σε αναγκάζει εσένα κανείς να πηγαίνεις συχνά από τον την άκρη της Ελλάδας στην Αθήνα και δεν σου πληρώνει τα μεταφορικά με κάποιο τρόπο? Η θα εμπιστευόσουν αυτοκίνητο των 1000 ευρώ για τέτοια ταξίδια?

2009, 2012, ok..

Εγώ λέω να γίνουν 120, βασικά, όχι, να γίνουν καλύτερα 80..  Και μέγιστη θητεία 8 χρόνια, μάλλον όχι, 4... Τυχαίους αριθμούς θα λέμε τώρα;

Ξαναδιάβασε το post γιατί το είχα κάνει edit.

Αργολίδα - Αθήνα είναι 1 - 1 μιση ώρα δρόμος με fiat punto 1.4 ατμοσφαιρικό.

Ναι εγώ θα εμπιστευόμουνα αυτοκίνητο ακόμη και των 300 ευρώ αν ήταν σωστά συντηρημένο.

Όπως και ο πρόεδρος της βενεζουέλας πάει με το σκαραβαίο.

Γιατί εδώ μας ήρθανε οι φαν του κάστρο και θέλουν τη χλιδή της μέρκελ (αουντι κλπ.).

• Like 3