Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Γύρω από τον Αστέρα κολοβακτηρίδια και στη μέσω ο Αστέρας πεντακάθαρος. Από ότι φαίνεται και τα κολοβακτηρίδια πληρώνουν είσοδο για να μπουν στον Αστέρα :p

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Πως εκμηδενίζεις την αντιπολίτευση όσο είσαι κυβέρνηση; Πολύ απλά, την υποκαθιστάς.

 

Λεουτσάκος: Θα διαδηλώσουμε κατά της ιδιωτικοποιήσης του ΟΛΠ | iefimerida.gr

 

Κυβερνοαντιπολίτευση πρώτη φορά στην Ελλάδα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Να κάνανε παράπονα στην ίδια αν είχαν τα @@

 

Δε συμφωνώ. Πλήρωσαν την εταιρεία για μια υπηρεσία. Αν η εταιρεία παρέβη την υπόσχεσή της να είναι συνεπής, σωστά κάνουν εκεί παράπονα. Το αν θα βγάλουν άκρη είναι άλλη συζήτηση.  :mellow:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγες εβδομάδες αυτό
Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για την επέμβαση της αστυνομία στον πεζόδρομο της Ικτίνου

Η επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε, μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των πεζόδρομων της Ικτίνου και της Ζεύξιδος, όπου ήταν συγκεντρωμένοι δεκάδες νεαροί. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες περιοίκων για διατάραξη κοινής ησυχίας κ.ά.

 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πραγματοποίησαν ελέγχους ταυτοποίησης στοιχείων και προσήγαγαν συνολικά 37 άτομα που δεν είχαν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα.

 

 

 

Και επανερχόμαστε στο σήμερα με αυτό

Την απομάκρυνση Πανούση από την κυβέρνηση ζητά η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

 

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την αύξηση των περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας ενώ επισημαίνει πως το ψήφισμα δεν αποτελεί μομφή προς την κυβέρνηση αλλά αφορά προσωπικά τον κ. Πανούση.

 

...

 

Το αποκορύφωμα αυτών υπήρξε η πρόσφατη δήλωσή του όπου βάζει στο ίδιο πλαίσιο, «συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ» μαζί με το οργανωμένο έγκλημα, σε ότι αφορά την επιδίωξη απομάκρυνσής του από την κυβέρνηση.

Εκτιμούμε πλέον πως ο «κόμπος έφτασε στο χτένι». Φαίνεται πως ο κος Πανούσης δεν είναι διατεθειμένος πλέον να εξυπηρετήσει το πολιτικό σχέδιο που υπήρξε η βάση για την ανατροπή στις 25 Γενάρη κι ως εκ τούτου απαιτούμε την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Όχι απλά έχουν πιάσει το νόημα, έχουν καταλάβει ότι είναι "όποιος προλάβει". Δεν βλέπεις τον Μπαλτά που πάει να αλλάξει την παιδεία σε έναν μήνα; Ότι ονειρευόταν χρόνια, πάει να τα κάνει σε έναν μήνα, διότι ποιος μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα είναι τον επόμενο;

Link to comment
Share on other sites

Deep Learning. Δύο λέξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, παρά κάποια σοβαρά ελαττώματά τους. Πρόκειται για αρχιτεκτονική νευρωνικών δικτύων πολλαπλών στρωμάτων που αναγνωρίζουν αρχικά απλά(π.χ. άκρες αντικειμένων) και αργότερα όλο και πολυπλοκότερα μοτίβα(π.χ. ανθρώπινα πρόσωπα, ζώα κτλ.).

 

Η google είχε εκπαιδεύσει επιτυχώς ένα νευρωνικό δίκτυο για να παίζει το κλασσικό arcade breakout. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν ήταν να τροφοδοτούν το δίκτυο με εικόνες από το παιχνίδι, να το αφήσουν να χειρίζεται την μικρή πλατφόρμα και να του θέσουν ως στόχο τη μεγιστοποίηση του σκορ. Όλα τ'άλλα(κανόνες, στρατηγικές) μαθεύτηκαν από το ίδιο το δίκτυο.

 

Μετά από 120 λεπτά εκπαίδευσης έπαψε να κάνει λάθη χάνοντας τη μπάλα. Στα 240 λεπτά συμβαίνει κάτι "μαγικό" για τα έως τώρα δεδομένα της AI. Ανακαλύπτει ότι η καλύτερη στρατηγική για μέγιστο σκορ είναι να δημιουργήσεις ρωγμή στο τείχος των τούβλων και να στείλεις τη μπάλα δια μέσου της ρωγμής στο πίσω μέρος του τείχους.

 

Ψιλοπαλιά η είδηση, αλλά χθες βρήκα το βίντεο. Φανταστείτε εφαρμογές από αλγόριθμους που λύνουν σχεδόν τα πάντα μόνοι τους.

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

http://www.iefimerida.gr/news/210833/h-pospert-zitaei-proslipsi-syggenon-vathmoy-ton-nekron-tis-ert

 

ρε εκείνοι στην ΕΡΤ έχουν κόψει αλυσίδα;

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/58289

"σκέψου να διορίζονταν οι νεκροί του game of thrones" :D 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/sok-sth-thessalonikh-antras-twn-mat-straggalise-thn-7xronh-korh-toy.3518663.html

 

Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να υπάρξει σοβαρή ψυχολογική (ή και ψυχιατρική) παρακολούθηση των πιο hardcore κομματιών της αστυνομίας (αφού η κυβέρνηση της αριστεράς τα θεωρεί αρκετά απαραίτητα μάλλον για να τα καταργήσει-αναδιαμορφωσει). Μπορει να "ανακαλύψουμε" ότι κουβαλάνε (ή/και αναπτύσσουν λόγω της φύσης της "εργασίας" τους) διάφορα ψυχολογικά προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.