Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Κάνει και χιούμορ στο τέλος του άρθρου

Το πρώτο θλιβερό συμπέρασμα από μια πρόχειρη έρευνα στο Ιντερνετ είναι πόσες δεκάδες τέτοια site υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα και πόσοι αυτοί που τα διαβάζουν και τα πιστεύουν.

• Like 1

blackhole.jpg

Τώρα που το σκέπτομαι, στην παραπάνω τρύπα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του χρέους μας :hehe:

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1

To info-war ποτέ δεν έγραψε ότι πακιστανός κέρδισε το Joker.

Δεν λέω για αυτό το άρθρο. Το like μπήκε για το άρθρο άλλωστε, αλλά εντάξει, είναι να γελάς τώρα όταν διαβάζεις τέτοια σχόλια σε online μέσα "ενημέρωσης". Το αντίστοιχο σχόλιο θα μπορούσε να κάνει και αρθρογράφος του Θέματος.

• Like 1

@σεοποιονεχειχαψειαυτητημπουρδα 

ξερετε πολλους πακιστανους να ξερουν τι ειναι το τυποποιημενο συστημα, και να πονταρουν μαλιστα   8 νουμερα με 3 ευρω ? (συστημα 35)

http://www.opap.gr/el/web/guest/press-reports/-/journal_content/56_INSTANCE_N8bZ/10157/4766512/25466

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

@σεοποιονεχειχαψειαυτητημπουρδα 

ξερετε πολλους πακιστανους να ξερουν τι ειναι το τυποποιημενο συστημα, και να πονταρουν μαλιστα   8 νουμερα με 3 ευρω ? (συστημα 35)

http://www.opap.gr/el/web/guest/press-reports/-/journal_content/56_INSTANCE_N8bZ/10157/4766512/25466

To ότι δεν έρχοντε στο πρακτορείο σου δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. 

• Like 1

συγνωμη που μπορει να μην ειμαι κυψελη, αλλα και παλι  εδω που ειμαι, επειδη ακριβως ειναι πρακτορειο, βλεπω απο τα 16 μου  ανθρωπους  ολων των κοινωνικων  στρωματων και απροχρωσεων (that's racist.gif)  να μπαινοβγαινουν και να μου λεει ο καθενας τα δικα του, δηλωνω υπευθυνα λοιπον, οτι  αλλοι που  παιζουν τζοκερ απο το  '97 

αποφευγουν τα τυποποιημενα γιατι πιασανε καποτε  5+0 και πηγε το δελτιο τους κουβά

διαολε τοσο καιρο που ειμαι μελος εδω , δηλωνω δημοσια οτι εκτος απο PM σχετικα με  πολιτικα - συμπληρωματα διατροφης -  ποντικια - ακουστικα - προτασεις για reviewer σε γειτονικα site,   εχω λαβει ΚΑΙ μηνυμα απο συμφουμιτη που με ρωταγε για το πως παιζεται το 45. 

ΟΙ περισσοτεροι αλλοδαποι οταν ερχονται να παιξουν τζοκερ.  για να συνενοηθω μαζι τους,  πρεπει να ανταλλαξω πρωτα αγγλικα επιπεδου τσιπρα και 5-6 χειρονομιες ετσι ωστε να καταλαβουν μετα απο  ωρα,  οτι πρεπει να μαυρισουν στο δελτιο  5 νουμερα απανω  και 1 κατω. αλλη ορεξη δεν ειχα να τους εξηγησω κιολας πως συμπληρωνουμε τα νουμερα για να παιξουμε το "35"  ή το "12"

με αυτο το σκεπτικο λοιπον, το να πηγε ενας  πακιστανος να παιξει μεταβλητο (εστω και φθηνο) το βρισκω πολυ δυσκολο εως απιθανο. απλα ειπε ενας εξυπνακιας " ενταξει μωρε κυψελη βγηκε, κανας μαυρος θα τα τσεπωσε " και εγινε μετα οτι εγινε - απο την στιγμη που ο ιδιος ο πρακτορας δηλωνει οτι το δελτιο δεν του το εχουν δωσει για να κανει την εξαργυρωση στην μηχανη, ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να'λεγαμε.

στην τελικη, οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος  και να  βρισκοτανε στην θεση του υπερτυχερου, θα πηγαινε το δελτιο κατευθειαν στον ΟΠΑΠ και θα εβγαζε μετα ειστηρια για να φυγει απο την χωρα. το πολυ πολυ να αφηνε τιποτα πισω  για να ερχεται να το βλεπει τα καλοκαιρια, τι 13%  ο ΦΠΑ στο ταβερνακι του Βουτση τι 23, πολυ που τον ενοιαξε !

edit : μολις κλικαρα το 2ο λινκ του colt  :p 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1

H Coca Cola ζητά αποζημίωση 1.000.000 ευρώ από τους απολυμένους εργαζόμενους της

Η Coca Cola απειλεί τους εργαζόμενους που καταδίκασε στην φτώχεια και στην ανεργία και ζητά 1.000.000 ευρώ ως αποζημίωση επειδή ο αγώνας και η απεργία τους ζημιώνουν τα κέρδη της εταιρείας. Η δίκη των απεργών θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιούνη 2015 στα δικαστήρια των Ευελπίδων.

• Like 2

"αλληλέγγυοι"

"συνδικαλιστές"

Σε τι κοινό απευθύνονται;

Επίσης, με την φράση "πραγματικό πρόσωπο της πολυεθνικής Coca Cola" τι ενοοούνε ακριβώς; Τα περι εργασιακών συμβάσεων, περι συνθηκών εργασίας, περι καθαρότητας η ενδεχόμενης επίπτωσης των προιόντων της εταιρίας στην υγεία του ανθρώπου πχ;

Για διαφωτίστε με βασικά λίγο, διότι λίγο που διάβασα και λίγο που μένω από χρόνο...

Όταν μια εταιρία αποφασίζει να κλείσει κάποιο παράρτημα/εργοστάσιο ποιες προυποθέσεις πρέπει να καλύπτει; Σε ποιον λογοδοτεί; Οι αναφερόμενοι απολύμένοι πήραν αποζημιώσεις; Το πότε είναι μια εταιρία βιώσιμη και πότε όχι, ποιος το αποφασίζει; Το ποσό που θα διαθέσει για διαφήμιση ποιος της το υπαγορεύει; 

Έγινε επεξεργασία από Snips

@Snips,

"αλληλέγγυοι"

"συνδικαλιστές"

Σε τι κοινό απευθύνονται;

Τι ακριβώς εννοείς? είναι απαγορευμένες οι λέξεις αυτές? Ανακοίνωση σωματείου είναι. Υπάρχουν κάποιοι διωκώμενοι συνδικαλιστές (σχετικά με τη δράση που έχουν απέναντι στις επιλογές της εταιρείας) και υπάρχουν και άνθρωποι που τους στέκονται αλληλέγγυοι. Υποθέτω λοιπόν ότι απευθύνονται σε αυτό το κοινό ακριβώς.

Επίσης, με την φράση "πραγματικό πρόσωπο της πολυεθνικής Coca Cola" τι ενοοούνε ακριβώς; Τα περι εργασιακών συμβάσεων, περι συνθηκών εργασίας, περι καθαρότητας η ενδεχόμενης επίπτωσης των προιόντων της εταιρίας στην υγεία του ανθρώπου πχ;

Για διαφωτίστε με βασικά λίγο, διότι λίγο που διάβασα και λίγο που μένω από χρόνο...

Όταν μια εταιρία αποφασίζει να κλείσει κάποιο παράρτημα/εργοστάσιο ποιες προυποθέσεις πρέπει να καλύπτει; Σε ποιον λογοδοτεί; Οι αναφερόμενοι απολύμένοι πήραν αποζημιώσεις; Το πότε είναι μια εταιρία βιώσιμη και πότε όχι, ποιος το αποφασίζει; Το ποσό που θα διαθέσει για διαφήμιση ποιος της το υπαγορεύει; 

Για το πραγματικό πρόσωπο της εταιρείας μπορεις να ψαξεις στο internet να δεις τι σημαίνει coca cola (και για τα διάφορα κολπάκια ώστε να μην αποδίδουν φόρους ή να αποδίδουν αλλού λιγότερους). Οι εργαζόμενοι της coca cola όταν τους είπαν απολύεστε ξεκίνησαν ένα αγώνα για τις δουλειές τους. Το αν είναι νόμιμο (και λογικό για το κέρδος μίας εταιρείας) να κλείσει τα εργοστάσια στην ελλαδα (να χαθούν και τόσες θεσεις στη χωρα σου) και να πάει στη Βουλγαρία να σου εισάγει απο κει κόκες κόλες αυτό δε σημαίνει ότι αυτοί που μένουν χωρίς δουλειά (καθώς και οι αλληλέγγυοι σε αυτούς που δεν ψήνονται να βλέπουν στον τόπο τους τον κόσμο να μένει χωρίς δουλειά) θα κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα.

Προφανώς υπάρχουν 2 τύποι ανθρώπων.

Αυτοί που καταλαβαίνουν τα παραπάνω και τους αγγίζουν. Αυτοί δλδ που έχουν μία διαφορετική αισθητική του δικαίου και επιλέγουν να αγωνίζονται για αυτό.

Και αυτοί που αντιλαμβάνονται τον κόσμο με οικονομίστικους όρους και λένε : "δεν καταλαβα κύριοι ελεύθερη αγορά δεν έχουμε? Ας γίνουμε Βουλγαρία να έρθει ξανά εδώ η Coca cola!".

Ε τι να κάνουμε. Άμα θέλεις πάντως (παρόλο που θα σου φανεί παράλογο) δες λίγο τι έγινε στην Ισπανία με την coca cola (και το σύνθημα "αν η Μαδρίτη δεν παράγει coca cola , τότε η Μαδρίτη δεν πίνει coca cola) και πώς εκει οι αντίστοιχεοι εργαζόμενοι κέρδισαν πράματα. Επίσης , το να υπάρχουν εργοστάσια (της στην προκειμένη coca cola) και θέσεις εργασίας στη χώρα σου θα έπρεπε να σε συγκινεί (αν ενδιαφέρεσαι δλδ για την οικονομία ρε παιδι μου και πόσο καλα θα πάει), και μπορεί ο τρόπος να ειναι ακριβώς αυτός που έδειξαν οι Ισπανοί.

Έγινε επεξεργασία από 3likos
  • Like 6

@3nikos επειδή βλέπω αρπάζεις εύκολα όπου παίζει επανάσταση και καλά, σε πληροφορώ ότι κοκα κόλα έχω να πιω εδώ και 14 χρόνια και την έχω απαγορεύσει δια ροπάλου και στο σπίτι γενικά, επειδή για μένα προσωπικά παράγαει-πουλάει άχρηστα και ανθυγειινά πράγματα

Οπότε για να σε φουντώσω πιο πολύ ;), χέστηκα για το αν υπάρχει εταιρεία σαν την κοκα κόλα στην χώρα μου. Μην σώσει και έχει εργοστάσιο, μη σώσει και εισάγει ποτέ κόκκινο τενεκεδακι ξανά. Δηλαδή προτιμώ το σύνθημα Η Ελλάδα δεν παράγει κοκα-κόλα, επειδή η Ελλάδα ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ κοκα-κόλα από το αντίστοιχο της Ισπανίας. Αλλά οκ, αυτό είναι δικό μου τερτίπι. Α και τώρα θυμήθηκα το τεράστιο πλήγμα  :hehe: που είχε φάει η εν λόγω εταιρία από το Ελληνικό καταναλωτικό κοινό λόγω των ολυμπιακών της Ατλάντα. Τους είχαμε σκίσει λέμε στη ζημιά!!!

Τώρα τα περί αισθητικής και δικαίου που λες:

Εγώ είμαι απο χωριό που λένε, και τελείωσα μια σχολή 4 χρόνια χωρίς να μου μάθουν οικονομικό δίκαιο. Και εγώ κάποτε όπως και οι περισσότεροι θέλω να πιστεύω, μπορει κάποτε να φτάσουμε στο σημείο να είμαστει εν δυνάμει διεκδικητές των δικαιωμάτων μας. Σαφώς και δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου είναι να διεκδικεί αυτό που νομίζει καλύτερο για τον ίδιο.

Αλλά το οικονομικό "δίκαιο" το διδάσκονται σε "περιζήτητες σχολές" όπου συνήθως φοιτούν παιδάκια έχοντας ακόμα την "δικαιοσύνη" στο μυαλό τους. Παιδάκια που προορίζονται για CEO,MEO, δεν ξερω γω τι...πρότυπα δλδ εργοδοτών που νοιάζονται μωρέ για το αν ο τελευταίος υπάλληλος έχει 3 παιδιά να θρέψει. Αργότερα, όταν τελειώσουν τα λεφτά του μπαμπά και δεν έχει άλλα να στέλνει στα εξωτερικά πχ και τύχει και προσληφθούν σε ανάλογες εταιρίες καί πιασουν καμιά θέση απ'τα @@ κάτι γίνεται και ξεχνιέται και το δίκαιο, και το άδικο και κάθε αισθητική για την οικονομία όπως λες. Πολλά τέτοια παιδάκια διαβάζουν φόρουμς σαν αυτό. Αυτά είναι λοιπόν που θα απολύσουν κάποια άλλα, όταν έρθει η ώρα του...κέρδους. Με πιάνεις πιστεύω.

Για το θέμα των λέξεων, απλά λέω ότι και μόνο που βλέπεις αυτές τις εκφράσεις, το μυαλό σου πάει σε σκοτεινές εποχές. Όντως δλδ προσωπικά πιστεύω ότι καλύτερα να μιλάμε για υποστηρικτές πχαντι για αλληλέγγυους και κάτι άλλο τελος πάντων αντί για τον όρο συνδικαλιστές που στο 90% παρέπεμπε σε παρτάκηδες.

http://www.newsit.gr/politikh/karamanlis-tsipras-prosgeiothike-pragmatikotita/407923

To "όταν τρώνε δεν μιλάνε" πέθανε, ζήτω το "μιλάνε μόνο όταν τρώνε".

Έγινε επεξεργασία από Snips

σε καθε τζακποτ καποιος πακιστανος απο τα φαναρια το κερδιζει... δεν δινω σημασια πλεον σε τετοιες ειδησεις...

Έγινε επεξεργασία από bassplayer