Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Ξέρεις πόσες (ν)τροπολογίες "μόνο για τάδε" θα μπορούσαν να περάσουν έτσι; Ακόμα και περισσότερες από τους προηγούμενους. Και το χαρτζιλίκι πίσω από το δράμα των προσφύγων είναι πιο εύκολο να το κρύψεις. Με πας τώρα στους δρόμους λες και έχει σημασία αν κάποιοι τα τσεπώσουν, από τι είδους έργο τα τσέπωσαν. Αν ήταν για δρόμους, υποβρύχια ή οικισμούς προσφύγων. Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι λέμε τόση ώρα. Μήπως έχουμε ήδη διπλό νόμισμα και δεν το πήρα χαμπάρι; Τα έργα στους δρόμους κοστολογούνται σε ευρώ και οι απευθείας αναθέσεις φιλοξενίας, σίτισης ή ότι άλλο κάποιος κρίνει αναγκαίο, κοστολογούνται σε IOU? Μου αρέσει το πως, ίδια πράγματα μου τα παρουσιάζεις ως διαφορετικά. Απευθείας αναθέσεις, χωρίς έλεγχο. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ναι, ναι. Για τον Κατρούγκαλο ζητάμε στοιχεία. Πόσο βολικό σχόλιο είναι αυτό, από την στιγμή που θα ήταν απίστευτο ένα μέλος του lab να έχει στοιχεία; Και δεν μιλάμε για ενδείξεις ή υποψίες, διότι ξαφνικά οι ενδείξεις και οι υποψίες σε ενοχλούν αφάνταστα από ότι βλέπω. Δεν είχες την ίδια ευαισθησία περί αθωότητας μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου μερικούς μήνες πριν. Στο παρόν thread πλησιάζουμε τα 2000 σχόλια. Για πες μου. Πόσα από αυτά τα σχόλια συνοδεύονται με στοιχεία που θα μπορούσαν να σταθούν σε δικαστήριο; Δεν το ήξερα ότι εδώ μέσα τόσα χρόνια παραθέτουμε ΜΟΝΟ αδιάσειστα στοιχεία.

Να περνούσε τροπολογία "μόνο για διασύνδεση πόλεων" να το καταλάβω, αυτή η τροπολογία μου φαίνεται μια χαρά. Είναι λογικό να μην θέλεις να δαπανήσεις χρόνο σε τέτοιες περιπτώσεις. Απευθείας ανάθεση δεν σημαίνει "χωρίς στοιχεία, πόσα λεφτά δόθηκαν", κτλ. Αν χρεωθεί το κράτος 1.000.000 για 2 κτήρια 20χ20 μέτρα , ας τους βγάλουν στην σέντρα να τους εκτελέσουν.

 

Για τον Κατρούγκαλο και για όλους πριν από αυτόν ζητούσα (ή έδινα) στοιχεία σε αυτά τα 2000 σχόλια. Εσύ όμως, λές "πάλι" για τον Κατρούγκαλο χωρίς να έχεις ούτε στοιχεία, ούτε ενδείξεις, ούτε τίποτα πέρα από ένα δημοσίευμα που ο δημοσιογράφος απέσυρε!

Εσύ λες το πάλι, παρέα με τον Σαμαρά .

Link to comment
Share on other sites

Ναι και θα το μάθεις αν χρεωθεί το κράτος "1.000.000 για 2 κτήρια 20χ20 μέτρα". Και για πελατειακές σχέσεις δεν χρειάζεται να πας στο εκατομμύριο. Και 10 χιλιάρικα να βγάλει κάποιος για 100 τυρόπιτες, δεν θα νιώθει νομίζεις υποχρεωμένος; Ή νομίζεις ότι θα το μάθεις; Νομίζεις τα λεφτά στα νοσοκομεία φαγώνονται με το εκατομμύριο; Μερικές εκατοντάδες ευρώ εδώ μια γάζα, μερικές χιλιάδες ευρώ εκεί κάποιες σύριγγες. Και έτσι τρώγονται τα λεφτά.

Όσο για τα στοιχεία σου, ναι σιγά. Χείμαρρος από στοιχεία ήσουν.

Πολύ μου άρεσε αυτό στο τέλος για τον Σαμαρά. Ετοιμάσου να χρησιμοποιείς το όνομα του Σαμαρά συχνότερα στο μέλλον για να δικαιολογείς τους πεντακάθαρους της κυβέρνησής σου.

H Ζωή «καρφώνει» την κυβέρνηση για την κατάργηση της Διαύγειας | iefimerida.gr

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Λίγο πιο αναλυτικά εδώ: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=414566&catID=108

Τα παλιά πετρελαιοκίνητα δεν το παθαίνανε αυτό; Είναι γενικότερο πρόβλημα των Ντίζελ; Αν είναι θέμα μη σωστής συντήρησης, ας πάνε να βρουν τα ΚΤΕΟ που δώσανε το οκ να κυκλοφορούν, και να τους κόψουν τα πισινά.

Λέει ότι θα βάλει φόρο στα "ρυπογόνα" πετρελαιοκίνητα γιατί "όλοι έχουμε δεί ταξί και λεωφορεία να ξεκινούν και να μην μπορείς να δείς την πινακίδα από το μαύρο καπνό"...

Sure, ρίξε φόρο στα I.X. που πρόσφατα απελευθέρωσες την αγορά τους, επειδή οι κακοί επαγγελματίες που άφηνες τόσα χρόνια να καίνε το πιο φθηνό πετρέλαιο και τα Δημόσιας Χρήσης οχήματα είναι κακοσυντηρημένα...

That makes sense...

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Θυμίζει Χρυσοχοίδη (ο άνθρωπος τελικά ήταν πολύ μπροστά) που ακρίβυνε τα διόδια, διότι όλοι όσοι περνάγανε από αυτά, πηγαίνανε προφανώς για μπάνια στον Ωρωπό και το κράτος δεν θα καθόταν να χρηματοδοτεί τα μπάνια μερικών Αθηναίων παίρνοντας λεφτά από τους υπόλοιπους φορολογούμενους.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=34703838

 

Στο μεταξύ, οι διωκτικές Αρχές εντόπισαν ηλεκτρολόγο με έδρα τα Εξάρχεια, ο οποίος είχε δηλώσει εισόδημα 600.000 ευρώ συνολικά, από το 2000 έως το 2012. Ωστόσο, στους τραπεζικούς του λογαριασμούς είχε καταθέσεις 43 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Βήμα" που αποκάλυψε το θέμα, ο φόρος που θα πρέπει να πληρώσει υπολογίζεται ότι φτάνει τα 38 εκατ. ευρώ όπως προκύπτει από έγγραφο της Διεύθυνσης Μεγάλου Πλούτου.

 

 

Πού να αντέξει το σύστημα να πληρώσει μισθούς και συντάξεις πάνω από 700€.......με τόσο "βάρος" από τα 43 μύρια(αυτός κλείνει πριβέ θεατρική παράσταση με ολόκληρο το Χόλυγουντ αμα λάχει).

Οι στιγμές που εύχεσαι να ερχόταν στη γη ο Αντίχριστος με το αστυνομικό του κράτος.

Link to comment
Share on other sites

Ξαφνικά θυμήθηκα τα 1,8 εκατομμύρια του Μπόμπολα και αναρωτιέμαι πως ο άλλος καλείται να πληρώσει 38 εκατ. για 43 εκατ. καταθέσεις. Εντάξει θα έχει και πρόστιμα, αλλά και πάλι μεγάλο μου φαίνεται το νούμερο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

καλά τώρα, και το μέγκα δε θεωρείται αξιόπιστο. Μπορεί να τους τα είπε κανένας υπάλληλος του υπουργείου που ασχολιόταν με την υπόθεση, και τελικά δεν ασχολιόταν με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ούτε ήταν στο υπουργείο οικονομικών :hehe:

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Βασικά όλο το άρθρο στοχεύει τους ελεύθερους επαγγελματίες. Και εντάξει δεν είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι φοροδιαφεύγουν μιας και όλο και κάποιος θα χρειάστηκε ένα μικρό μερεμέτι σπίτι του και θα ξέχασε να ζητήσει απόδειξη, αλλά η εικόνα αυτού που ελεύθερου επαγγελματία που περνάει ζωή χαρισάμενη την περίοδο της κρίσης σε συνδυασμό με τα νούμερα που αναφέρονται, εντάξει στην επόμενη φορολογική μεταρρύθμιση να του πεθάνουν όλες οι κατσίκες και τα γαϊδούρια που έχει. Τώρα αν χρειαστεί και για κανένα άλλο μερεμετάκι μελλοντικά, ε για μια απόδειξη δεν θα καταστραφεί και η οικονομία.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αρχές εντόπισαν ηλεκτρολόγο με έδρα τα Εξάρχεια είχε καταθέσεις 43 εκατ

 

 

Γελάσαμε και σήμερα...

-Έχω ένα πρόβλημα με τις ασφάλειες του πίνακα μάστορα

-Να σου δώσω να σνιφάρεις μια γραμμή να το ξεχάσεις;

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

^^

δε σε τιμά γιατί αν τέτοιου είδους δήλωση την έκανε κάποιος εκτός Σύριζα θα ήσουν εσύ στη θέση του l2phile να το αναρτήσεις εδώ.

Ακόμα όμως δεν με ενδιαφέρει τι λέει καθένας από τους 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη καλύτερα δεν με ενδιαφέρει η λάθος ερμηνεία που δίνει το τυχάρπαστο newsit στην δήλωση της τύπισσας.

Στον καπιταλισμό και τον νεοφιλελευθερισμό τα ρίχνει, όχι στο μνημόνιο.

Link to comment
Share on other sites

fixed

Είπαμε, όταν είσαι κυβέρνηση πάντα, τους άλλους εθνικιστές τους έχεις..

 

 

 

Αναμένουμε τεράστιες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις μέσα στισ επόμενες 10 μέρες και θα ασχοληθώ με το τι είπε για την υπόθεση της Άννυ η τάδε βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο παρέφρασε το newsit, και πόσταρε εδώ πρώην υποστηρικτής της συμμορίας του Μιχαλολιάκου;

Και όχι @astrolabos, δεν θα κάτσω να ποστάρω ούτε τι έγραψε η Κασσιμάτη, ούτε τι δήλωσε ο Πανούσης ούτε η Ακρίτα, ούτε οποιοδήποτε άλλος.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κακό δικό σου και του κόμματος που υποστηρίζεις.

 

Νταξει το παρατραβας κι εσυ...

Λεει (δε λεει) κατι καποιος του Συριζα... βγαινει λακαμας ο Μυραλης

Λεει (δε λεει) κατι ο Μυραλης ... βγαινει λακαμας (ολος) ο Συριζας

 

Νταξ' ξερω γω αφου.... οκ ρε παιδι μου νταξ΄αφου

Link to comment
Share on other sites

Νταξει το παρατραβας κι εσυ...

Λεει (δε λεει) κατι καποιος του Συριζα... βγαινει λακαμας ο Μυραλης

Λεει (δε λεει) κατι ο Μυραλης ... βγαινει λακαμας (ολος) ο Συριζας

 

Νταξ' ξερω γω αφου.... οκ ρε παιδι μου νταξ΄αφου

Ότι κουταμάρα ή ύβρης έχει ξεστομίσει τα τελευταία χρόνια κάποιος Μπουμπούκος, κάποιος Κρανιδιώτης ή άλλος πυροβολημένος της κεντροδεξιάς, έχει πεταχτεί στις μούρες των ΜΗ υποστηριχτών της άποψης "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι νέο και pure και θα μας σώσει" για να τους δείξει ποιους στηρίζουν και κατ' επέκταση τι επιπέδου είναι οι ίδιοι. Να σου θυμίσω ότι όποιος δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ είναι Γερμανοτσολιάς, υποστηρικτής του μνημονίου και παρακαταθήκη του Γκέμπελς στην σημερινή κοινωνία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.