Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/o-polukarpos-gewrgiadhs-metaksu-twn-syllhfthentwn-sthn-prytaneia.3417387.html

Όλος ο καλός ο κόσμος πάει κατάληψη τη σήμερον ημέρα... ''δέιξε μου το φίλο σου.....'' που λέγαν και οι παλαιοί.

Τώρα ανακάλυψες σχέσεις μεταξύ Αναρχικών και .. ποινικών κρατουμένων?

Εμένα όλο αυτο με την κωνσταντοπούλου δεν μου φαίνεται και πολύ της προκοπής, μπάζει απο παντού. Μηπως επείδη είναι στην εξεταστική?

Δεν πιστευώ οτί θα μπεί κανεις φυλακή για τις βρωμιές που καναν επι μνημονίων αλλά αμα βγεί καμια βρώμα ποτε δεν ξέρεις.

Επιτέλους πρέπει να μάθουμε ποιος ευθύνεται για τις μ@λακίες που κάναν ειδικα με τα PSI (x2) και κερδοσκοπήσαν για ακόμα μια φορά με τα Αντισταθμιστικά κεφάλαια τραπεζες, παρατράπεζες και επενδυτές.

Ποια 2 PSI? επίσης πες μας ποιος κερδοσκόπησε με το PSI η μάλλον πως κερδοσκόπησε. Δεσμεύομαι ότι δε θα ζητήσω πηγές κτλ. Όποτε βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει.

Δεν ξέρω για το φίλο αλλα εσυ ναι, μάλλον τώρα τις ανακάλυψες.

είπα εγώ ότι τα ΜΑΤ έχουν σχέση με την απόφαση για την επέμβαση;

είπα ότι από τη μία κατεβάζουν νέο νομοσχέδιο που επαναφέρει το παν/μιακό άσυλο, και από την άλλη αποφασίζουν έφοδο της αστυνομίας

επίσης, είπα ότι πολιτική θέση του συριζα ήταν η κάθαρση των ματ, η οποία όχι απλώς δεν έχει γίνει πραγματικότητα, αλλά δεν έχει γίνει καν κάποια κίνηση προς την πραγμάτωση αυτής, αλλά οι ίδιοι που καθοδηγούσαν τα ματ τότε συνεχίζουν να είναι ανέγγιχτοι στη θέση τους.

τι διάολο; κράμα πολύδωρα με ζουράρι είμαι και καταλαβαίνετε μονίμως άλλα από αυτά που θέλω να πω;

Δεν ξέρω ποιος ήταν επικεφαλής σήμερα, αλλά η επιχείρηση μου φάνηκε κοσμιότατη και διακριτική. Μια ομάδα 14 ατόμων κατέλαβε το χώρο. Μετά από 19 ημέρες αναίμακτων διαβουλεύσεων τους ζητήθηκε ευγενικά να αποχωρήσουν και αρνήθηκαν. Η αστυνομία παρενέβη με εισαγγελική εντολή και (παρουσία εισαγγελέα και τηλεοπτικών συνεργείων) εκκένωσε το κτίριο και συνέλαβε τους καταληψίες.

Ευτυχώς για τους ίδιους τους συληφθέντες (αλλά και για το Πανεπιστήμιο) δεν διαπιστώθηκαν φθορές, γιατί θα ήταν επιβαρυντικό στοιχείο στη δίκη τους. Πόση υπομονή έπρεπε να δείξει πια το Κράτος απέναντί τους;

Και να δεχτώ ότι ίσως η κατάληψη υπηρετούσε κάποιο υπέρτερο αγαθό. Αν ήθελαν να υποστηρίξουν τους φυλακισμένους απεργούς πείνας, ας έκαναν κι εκείνοι απεργία πείνας έξω από τις φυλακές. Το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να είναι έκθετο σε όποιον βρίσκει φως και μπαίνει για το να το καταλάβει. Αλλά κι αν αυτό συμβεί, ο καταληψίας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να αναλάβει την ευθύνη της πράξης του.

Εν τέλει, συμφωνώ ότι:

• Like 2

Τώρα επιβεβαίωσα πόσο πλάτες κάνει σε τέτοια μπουμπούκια η κυβέρνηση.... Σιγά μη δεν ήξεραν 20 μερές τώρα τι υποκείμενα έκαναν ''κατάληψη''...

Αλλά πρέπει βλέπεις το πόπολο να έχει με κάτι να σκανδαλίζεται, να μην δίνει σημασία σε αυτά που πρέπει...

Εν τέλει, συμφωνώ ότι:

Τρώει κράξιμο από κάτω. Και ορθώς. Αν έχει καταστρέψει κάτι την χώρα, αυτό είναι η διγλωσσία. Άλλα λέμε ως αντιπολίτευση, άλλα ως κυβέρνηση. Αλλά είπαμε. Ως αντιπολίτευση καταγγέλλουμε τα πάντα. Ως κυβέρνηση δικαιολογούμε τα πάντα και η χώρα ας πάει να μ@μηθει για χάρη μιας κ@λ@καρέκλας.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/alaloum-ston-syriza-o-diamantopoylos-diakinei-keimeno-poy-zhta-thn-paraithsh-panoush.3418435.html

''Αριστεροί'' ευρισκόμενοι σε τρικυμία εν κρανίω...

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

http://news247.gr/eidiseis/politiki/veltiwtikh-diataksh-paraskeyopoyloy-sta-5-xronia-tha-mporoun-na-apofylakizontai-oi-isovites.3418022.html

Διέυρυνση κομματικής βάσης ....

Έγινε επεξεργασία από colt3003

Hacker on a Plane: FBI Seizes Researcher’s Gear

τώρα σοβαρά, τα συστήματα του αεροσκάφους επικοινωνούν με το wifi και το σύστημα για τις ταινίες και τη μουσική; #ffs

Ναι, γιατί δυστυχώς τόσα χρόνια τα συστήματα εξακολουθούν να σχεδιάζονται με τη λογική ότι δεν υπάρχουν ευχερείς δίαυλοι προσβολής.

Ελπίζω η έλευση των νέων Aircraft Data Networks και Integrated Modular Avionics που χρησιμοποιούν συνηθισμένες εμπορικές δικτυακές υποδομές να βοηθήσει να αξιοποιηθεί ευκολότερα η εμπειρία από τις κρίσιμες επίγειες δικτυακές υλοποιήσεις.

Μόνο μη σκάσει κανένα stuxnet για πετούμενα και ψαχνόμαστε. :/

• Like 1

http://news247.gr/eidiseis/politiki/alaloum-ston-syriza-o-diamantopoylos-diakinei-keimeno-poy-zhta-thn-paraithsh-panoush.3418435.html

''Αριστεροί'' ευρισκόμενοι σε τρικυμία εν κρανίω...

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ένας σοβαρός βρέθηκε εκεί και θέλουν την παραίτηση του

Για τον Πανούση λέμε; Το Γιάννη; Αυτός είναι ο σοβαρός; Εντάξει, μπορεί και να είναι. Εξαρτάται από το πως εννοεί καθένας τη σοβαρότητα. Άλλοι θεωρούν σοβαρό τον Άδωνι...

Για τον Πανούση λέμε; Το Γιάννη; Αυτός είναι ο σοβαρός; Εντάξει, μπορεί και να είναι. Εξαρτάται από το πως εννοεί καθένας τη σοβαρότητα. Άλλοι θεωρούν σοβαρό τον Άδωνι...

Ναι αυτήν την εντύπωση είχα πάρει μετά από τη δήλωση που είχε κάνει

(κάτσε όμως να το διπλοτσεκάρω μήπως τους έχω μπερδέψει)

Όσο για τον Άδωνι, τι να κάνουμε. Έχει να κάνει με το φιλτραρισμα αντικειμενικότητας του κάθενος

edit: όντως δεν έκανα λάθος. αυτός είχε βγάλει το άρθρο "η αριστερά του τίποτα". αυτό ήταν που με κέρδισε

Έγινε επεξεργασία από Guest

Αύριο ξεκινάει η δίκη της ΧΑ με τις κατηγορίες για δράση εγκληματικής οργάνωσης. Όσοι ενδιαφέρονται, θα υπάρχει στο τουίτερ λογαριασμός που θα καλύπτει τα όσα γίνονται @GoldenDawnWatch, ενώ θα χρησιμοποιείται και το hashtag #GDtrial, ενώ πάντα υπάρχει και το #antinaziGr

• Like 1

Οκ, είμαι κατά των μειώσεων, αλλά με 15 χρόνια ασφάλισης πόση σύνταξη θα πρέπει να δικαιούται κάποιος; Δηλαδή άνθρωποι που με 40 χρόνια ασφάλισης και υψηλότατες εισφορές παίρνουν λιγότερα από τα διπλά από την ελάχιστη σύνταξη τι θα πρέπει να πουν;

Ορισμένα βασικά πρέπει να τα ξαναδούμε από την αρχή με πρώτο την αναλογικότητα των συντάξεων με τα χρόνια ασφάλισης, τουλάχιστον για λόγους ισονομίας.

Δίκαια θα πει κάποιος ότι πολλοί από αυτούς τους συνταξιούχους εργάστηκαν περισσότερο, αλλά δεν τους κόλλαγαν ένσημα. Εκεί δεν υπάρχει εύκολη λύση, αλλά το πρόβλημα δεν πρέπει να πέφτει πάνω στους υπόλοιπους συνταξιούχους.

Εγώ θέλω να εφαρμοστούν τάχιστα όσα ισχύουν στη Γερμανία, στην Ιταλία και αλλού και να αφήσει τα "ψόφια" ο Ρωμανιάς.

Θέλω ανθρώπινο αίμα από τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους για να σωθεί η χώρα.

OH WAIT..........

http://en.wikipedia.org/wiki/Pensions_in_Germany

Pensions in Germany are based on a “three pillar system”.[1]

1st pillar: mandatory State Pension Insurance (gesetzliche Rentenversicherung). This part of the basic social security system. All employees and employers pay a percentage of salaries into this system.

2nd pillar: Voluntary Occupational Pension Insurance

3rd pillar: private insurance

Τελικά και οι Γερμανοί έχουν αναδιανεμητικό στοιχείο στο σύστημά τους. Όπως και πλείστες άλλες χώρες άμα το ψάξει κανείς.

Εν τω μεταξύ......στην βαριά βιομηχανία της χώρας

http://www.zougla.gr/greece/article/telos-ksaplostres-ke-ompreles-dipla-sto-kima

Δικαίως ο επιχειρηματικός κόσμος διαμαρτύρεται. Πώς θα αναπτυχθεί τώρα αυτός ο σπουδαίος κλάδος των "μαύρων" εισοδημάτων,  και των-"άλλο για τον μαλ@κα ξένο τουρίστα και άλλο για τον Έλληνα"-διπλών τιμών.

• Like 1

Άκουγα μία "επιχειρηματία" στο δελτίο του Ant1 ή του Mega να λέει ότι "η εποχή που πήγαινε κάποιος με την πετσετούλα του στην παραλία έχει περάσει" και κάτι άλλα περί σύγχρονης κοινωνίας και ίσως περί ανάπτυξης. Αυτής πας και της βάζεις διόδια έξω ακριβώς από την είσοδο του σπιτιού της και της λες ότι η εποχή που μπορούσε να βολτάρει ελεύθερα στους δρόμους έχει περάσει, ότι έτσι είναι οι σύγχρονες κοινωνίες και ότι τα λεφτά αυτά θα πάνε υπέρ της ανάπτυξης του δήμου. Να δούμε εκεί τι θα κάνει;

Από τα σωστά μέτρα, αν και κατανοώ ότι κάποιοι θα αναγκαστούν να αλλάξουν επάγγελμα και οι δήμοι θα χάσουν έσοδα.

• Like 1