Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://news247.gr/eidiseis/politiki/panoushs-gia-antieksoysiastes-na-dwsei-lush-o-tsipras-alliws-paraitoumai.3408140.html

 

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κ. Πανούσης φέρεται να μετέφερε στον πρωθυπουργό την εκτίμηση ότι κάποιοι μέσω των επεισοδίων τον "θέλουν νεκρό". Ο κ. Πανούσης επιμένει στο τρίπτυχο "ασφάλεια-κοινωνική συνοχή-δημοκρατία", εργάζεται για μια αστυνομία πιο αποτελεσματική και φιλική και προειδοποιεί: "Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν έναν νέο Δεκέμβρη του 2008, όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική. Τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη, όπως πχ η καλυτέρευση των συνθηκών κράτησης. Είναι πολιτικά. Και η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες".

 

Ε όχι !! Γίνονται τέπτοια πράγματα ???? Αποκλείεται....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

καλά τα είπε ο Γιακουμάτος...

 

Έγινε επεξεργασία από GriGaS
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/synexizetai-h-katalhpsh-ths-prytaneias-dekapente-prosagwges.3411064.html

 

Έεεετσι !!

γιατί δεν είναι αρκετή η έλευση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, αλλά καλό είναι να μην υπάρχει και ανταγωνισμός.

 

Η γνώση θα ξαναγίνει αυτό που ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα: υπόθεσή των λίγων και των εχόντων. Η προσπάθεια που έγινε για το δωρεάν έτυχε δυστυχώς της πλήρους απαξίωσης απο τους αχάριστους που νομίζουν ακόμα πως είναι ''κεκτημένο''

 

και τα κεκτημένα χάνονται, αν δεν υπάρχει έγνοια.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

Στην Αμερική ένα βίντεο ληφθέν σε δημόσιο χώρο αρκεί για να βρεθεί κατηγορούμενος για φόνο αστυνομικός. Στην Ελλάδα είμαστε πολύ δημοκράτες για να επιτρέπουμε τη μαγνητοσκόπηση σε δημόσιους χώρους...

 

Με ενδιαφέρει ελάχιστα η συμπεριφορά της στη Βουλή, γιατί είναι ίδια με όλων των υπολοίπων. Με ενδιαφέρει όμως πολύ περισσότερο αν είναι αληθές αυτό το περιστατικό.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η συμπεριφορά της, ούτε στην Βουλή είναι ίδια με των υπολοίπων. Δεν νομίζω ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει βουλευτής, πρόεδρος Βουλής ή ακόμα και Πρωθυπουργός που να έχει μετατρέψει το κανάλι της Βουλής σε μέσω αυτοπροβολής και δημοσίευσης μηνυμάτων και προειδοποιήσεων στο εσωτερικό του κόμματός του. Όπως και ο Καμμένος συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα μέσω του υπουργείου Αμύνης, ποντάροντας ίσως περισσότερο και από τον Σαμαρά στην καταστροφή της χώρας από τον Τσίπρα, έτσι και η Κωνσταντοπούλου χτίζει αρχηγικό προφίλ, με την διαφορά ότι αυτή ποντάρει σε νέο μνημόνιο, κάτι το οποίο αυτή την στιγμή δείχνει μονόδρομος αν δεν θέλουμε δραχμή και ότι αυτή θα φέρει.

Link to comment
Share on other sites

Εκεί που πήγαινα να φάω προχθές, πέτυχα στο διπλανό εστιατόριο τον Σαμαρά. Ήταν όρθιος πάνω στα τραπέζια και ούρλιαζε γιατί δεν είχαν να του δώσουν ψάρι. Απειλούσε τον σερβιτόρο, τον μαγαζάτορα και όλο τους το σοι ότι θα τους κλείσει, θα τους φυλακίσει, θα τους βασανίσει και στο τέλους θα τους σκοτώσει. Άρχισα να παίρνω βίντεο, και τότε πλησίασαν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς και με έβαλαν να διαγράψω ότι είχα τραβήξει. Μετά, με έβαλαν να κάνω και φορμάτ για να είναι σίγουροι λένε... 

Ηχητικό λεει το site, λέω οκ, δεν έχει το βίντεο αλλά έχει τις στριγγλιές της Ζωούλας, και αυτό που έχει είναι την "μάρτυρα" να μιλάει..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

^^^ Χωρίς ονοματεπώνυμο ?? Άμα είναι έτσι, και εγώ είμαι ο εμίρης του Κουβείτ...

 

Παρεμπιπτόντως, μια χαρά τους έχει κάτσει η ποινικοποίηση της καταγραφής, αυτοί που φώναζαν κάποτε.... 3 μάρτυρες είναι βαλτοί / τρελλοί, το βίντεο είναι ποινικό αδίκημα.... Ζούμε εποχές μεγάλης ελευθερίας .... Να'στε καλά !!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Το ΔΝΤ θέλει να κουρέψει το άδικο χρέος στην Ουκρανία…

Όταν ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, τότε το 27% του εξωτερικού χρέους της Ουκρανίας μπορεί να διαγραφεί εύκολα, επειδή είναι χρέος που δημιούργησε ο Γιανουκόβιτς και οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις που είχαν σχέσεις με τη Μόσχα και άρα δεν συντρέχει λόγος να βαραίνει τους Ουκρανούς πολίτες

 

Πολύ περισσότερο, που αυτές τις ίδιες μέρες, όταν η Ελλάδα παλεύει να συνεννοηθεί με τους δανειστές και το ΔΝΤ, το τελευταίο προωθεί αυτό το πακέτο των περίπου 40 δις δολαρίων. Το μισό από αυτό, είναι διαγραφή και αναδιάρθρωση χρεών. Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα ο Guardian τη Δευτέρα του Πάσχα, αλλά αυτά τα θέματα ποτέ δεν δημοσιεύονται στα μεγάλα ελληνικά μέσα, ακόμα κι αν έχουν προηγηθεί σχετικά δημοσιεύματα του Reuters.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, στις 11 Μαρτίου το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ένα πακέτο 40 δις δολαρίων στο Κίεβο, που αποτελείται από 17,5 δις δολάρια σε νέα δάνεια και 15-20 δις δολάρια από διαγραφές των προηγούμενων χρεών.

Φυσικά στην Ελλάδα κουρεύτηκαν 100 δις χρέους κι όχι μόνον 20 δις. Αλλά δεν είναι αυτή η ουσία, αλλά ο τρόπος με τον οποίο δικαιολογείται το κούρεμα. Στην περίπτωση της Ουκρανίας, υπάρχει άδικο χρέος. Στην περίπτωση της Ελλάδας, δεν υπάρχει;

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πέραν του παραπάνω, η διεθνής κοινότητα 40 χρόνια δεν έχει κάνει τον ίδιο ντόρο με την Κύπρο όπως έκανε με την Ουκρανία, λες και στην Κύπρο δεν υπήρξε εισβολή.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.